Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Ez jó hír! Örülni kell, ha kiderül, hogy nincs valami bajunk. Úgyis van elég más.
Nekem kicsit magas lett a terheléses cukrom:
0 perc: 5,5 (4,20-6,10)
2 órás: 7,99 (3,80-7,80)
Szerintetek ezt még elfogadja a doki?
Hahaaa....igen a cickók...nem vagyok túl nagyokkal megáldva de most kicsit duzzadtak nem is bánom én se 😀😀😀
Viszont tényleg semmi különös feszülés v fájdalom sincs.
Jó hireket kaptam...visszahívott ma a hematológus dokinő irtó rendes volt,és jók az eredményeim.😀😀
Nincs thrombofíliám,semmi hajlamom. Mától abba hagytam a szurit,azt mondta az aspirin protectet szedjem,az úgy jó lesz.
Nekem is akkor csak 2 napig fájt a hasam és utána semmi. A cicim egyáltalán nem volt érzékeny, még azóta sem.
Csak mostanra megnőtt és nehezebb lett.
Mutogatom is a férjemnek :D
Köszi lányok 😊 Ugy tünik valamivel jobb ha hüvelybe hasznàlom....aggódtam a miatt hogy esetleg nem szívódik fel aminek kell. A fekvéssel nincs bajom csak ne kellene olyan sürün pisilnem.
Viszont ma reggelre megszünt minden hasszurkám most melleim se feszülnek. Lehet h én is ilyen agyonfogyelő lettem...pedig nem akartam.
A fèrjem azt mondja ha nincs jel az is egy jel 😊
Azért remènykedek ciklus 21.napjàn vagyok,és még csak 4.napja kaptam vissza őket.
Az nem baj, ha szukálgat a hasad, nekem is volt. Barna pár csepp nem mindenkinek van beágyazódáskor.
Most biztos megtalálták a helyüket a drágák és fúrják be magukat!
Én az utro felrakása után kb. 1 órát feküdtem.
Aminek kell az felszívódik, a többi meg segédanyag, mindenképpen kifolyik.
Nekem a 13. hétig vékony betét volt folyton.
Jó, hogy itt vagytok!
Ma hajnalban még éreztem a hasam, de reggel újraébredésnél már nem.
Remélem így is marad mert főzni szeretnék.
Párod jobban van?
Jobbulást a párodnak!!
Próbálok amúgy végig követni itt mindenkit de még nem olvastam mindent vissza.
Igen, én sem gondoltam, hogy már szeptemberben mehetünk ki Brno-ba. Pont még 3 hónap van hátra.
Hogy ne hiányoljatok:
Jó reggelt mindenkineeeek!
️️😘😘
Sziasztok!
Nekem is sok volt a zàràs a suliban.
A múlt héten kaptam meg az új protokolt.
Most nincs depot injekció, de lesz intralipid. 2 biztos, a harmadik, ha igazolt a terhessèg.
Szurkolok mindenkinek!
Juhuuu mindenki megvan 😊😊 Vagyis ha nem is mindenki....
Nahhh jól vagytok ennek örülök...azért haladunk az úton.Köszönöm a tapasztó energiát és a puszit. Viszont küldök sok pizitív energiàt mert olyan jókat nevetgèlek mostanàban....csupa vidám vagyok.😀
Tegnap este és ma szurkàlgatott a hasam föleg középen de néha oldalt is éreztem. Délután 4-től mintha leszedáltak volna felakadnal a szemeim és végem,aludni kell. Gondolom az utrotól. Próbàltam hüvelybe de akkor is délutàn alvós leszek...ráadásul kifolyik egy része mert persze folyton pisilek.
Nem tudom kellene e barnàzni vagy ilyesmi. Az kötelező e vagy nem. Ma úgy döntöttem,hogy sokkal többet mozgok egyszerűen nem érzem azt hogy jót tenne a sok fekvés. Esti sètáim vannak,nem hosszú de jól esik. Nèha leülök egy padra pihenek és olyan jó kimozdulni. Lànyom segít ha kell eddig főzött,de lehet h holnap èn is oda állok.
Puszilok mindenkit.😊
Nèha adjatok életjelet magatokról.😊
Lisie mi történt a pároddal?
Lulluly ugy tudom a méh és a mèhszalagok miatt van ez,bàr ha agyon ütsz se emlékszem hogy is volt ez régen. Á akkor azért csak 25 voltam,nem is figyeltem ilyesmire.
aerdna66 mostmàr közeledsz tènyleg. Ez izgalmas nagyon 😊
Én is itt vagyok minden nap!
Csak a páromat operálták és kicsit szresszes volt az utóbbi pár nap.
Jobb is, hogy nem most donorozunk. Túl sok lett volna. És egy csomó gyógyszert szed, a srácok sem lettek volna a toppon.
Megkaptam az első papírokat a beültihez. Egy csomó mindent alá kellett írnom. Lassan haladunk!
De minden ok!!!!
Remélem jobban vagy Lulluly!
Tinus! Puszi a babócáknak!
Norcus! Szupi, hogy meg van az időpontod, és nem is kell olyan sokat várnod!
Aerdna te vagy a következő a csapatbaaan!
Drukkolok mindenkineeeek!
Pusza
Szia! Én itt vagyok minden nap, csak más nem ír.
Hogy érzed magad? Pihensz rendesen?
Nekem ma fájt a hasam egész nap, vagyis úgy éreztem mint pl. az 5-6. héten.
Így csak feküdtem. Remélem ez csak a méh növekedését jelenti. Ez az állandó aggódás kikészít.
Jövöhét keddig még ki kell bírnom, akkor megyek dokihoz betegpapírért és biztos megnézzük babókát.
Küldök neked tapasztó energiát+++++ +++++ +++++
Igen, ha "érzed" a hasad feküdj le. Amikor először véreztem, elég sokat fent voltam, ügyködtem otthon és nem vettem a jeleket hogy le kéne feküdni.
Már nem kell feküdnöm, a 11. héten véreztem utoljára, azóta barna sincs.
Itthon vagyok táppénzen, főzőcskézek de nem emelgetek, hajolgatok továbbra sem.
Csak óvatosan. Van aki mozog, van aki nem.
Én 3 napig egyfolytában feküdtem, aztán 4. nap kis séta, mert bevásároltunk, aztán 5-6. nap megint fekvés mert fájt a hasam.
5 hét+3 naposan meg véreztem, onnantól igen szigorú fekvés volt.
Akárhogy számolom 3,5-4 naposak lehettek. Sajnos pontosan nem tudom mikor fagyasztották őket azon a napon.
Kíváncsi vagyok😊 Nem tudok sokat feküdni,motyogok itthon. Este felé lesz egy kis séta is.
Köszönöm drágák vagytok.😊
Semmit az égvilágon nem érzek,persze nem is kellene....kivéve hogy az életembe mèg ilyen nyugodt nem voltam.😊
Teszek-veszek,pihengetek ma elmegyek sétálgatni egy kicsit.