Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
3 naponta, napi 7-szer aug. 1-ig egyenlőre.
Az még 6 szuris napot jelent :(
Uuuu hat nem irigyellek.....nem ertek hozza de van itt ingadozas....Sajnallak hogy most ezt kell csinalnod.
Nem tudom mi tortenik a szervezetemben de tele lettem pattanasokkal es amolyan gyulladtak.....gondolom a hormonok,Azelott akkor jottek ki ha ugyebar a tuszoim nem ertek meg es mindig egy kis ciszta alakult ki a petefeszkemben,vagy amikor a fogigatlot abba hagytam.Ez borzaszto.
Kepzeljetek ma beszelgettem a sogornommel es azt mondta hogy ha ez a kovetkezo sem sikerul akkor o ujra szivesen segiten, minket sajnal a penz miatt is....nagyon szeretne ha osszejonne. Aldott jo csaj,sose lehetek eleg halas neki.
Nos azt hiszem bogozhatjatok mert szerb anyu laptop-ja es nem talalok ekezeteket.....bocsiiiiii.
Ma kezdtem a vércukormérést. Hát, reggel alig bírtam felkelni, meg enni, bezzeg ebédre túl sok lett, ez látszik az eredményeken:
Reggeli előtt: 5,5 után: 5,7
Ebéd előtt: 4,3 után: 8,3
Vacsora előtt: 4,7 után: 6,4
Ez most így sikerült, majd igyekszem jobban figyelni az evésre.
Még 22-kor kell szúrnom :(
Lányok szegeden brutàl meleg van....és mèg délebre megyek szerbiàba. Ú nagyon nembírom ezt az időt.😕
Én is szoktam más fórumokat olvasgatni,de sok ismerősöm is van. Innen az infó,hogy mintha rossz hullám lenne.😕
Biztosan nagyon rossz lehet, hogy a párodtól messze vagy!
Jó romantikázást! ️
Több fórumon is sikertelenséget olvasok, de majd a következő sikerül!
Addig élvezzétek a nyarat, jövő nyáron úgyis eggyel többen leszek!
Igen, az enyém!
A tiéd meg a holnapi lehülés.⛅☔
Sziasztok 😊 Nem kellett vérvétel a 40 ezredik tesztem is negatív.....
Màr nem szedem az utrot,nőgyógyászom is azt mondta hagyjam abba. De én biztos vagyok a sikertelenségbe úgy egy hete. Szèpen le eresztettem érzem ahogy nyerem vissza önmagam. Persze a lelkem mèg egy kicsit ápolásra szorul,de holnap talàlkozom a lányommal(ö vajdasàgba maradt egy kis diàkmunkára)ès szétfogom ölelgetni szeretgetni...annyi vigaszt tud nyújtani. Pesten vagyok most a férjemnél csavargunk strandolunk ilyesmi.
Ma beszéltem egy ismerősömmel azt mondja neki se sikerült....nagyjàból 3 héttel voltak előrébb mint mi.
Olyan sok szegeden mostanában a sikertelenség vagy csak inkább azokról hallok?
Hogy bírjátok a meleget?
Én ugye szeretem, de nem sokára kicsit hűvösebb lesz :(