Pénzért szeretkezni (beszélgetés)
Na most ellent fogtok mondani,hogy egy megcsaláshoz kettő kell.
Úgy mondom, hogy akik már házasságban, vagy kapcsolatban élnek, ott inkább a férfi lép félre egy független, elvált nővel. Ez tipikusabb, mint az, hogy a feleség teszi meg egy független férfivel. Nem?
Én sem csaltam meg sem a férjemet, sem az élettársamat. De most nem rólam van szó, hanem a munkahelyemen, a környezetemben, az ismerősök között szinte naponta derül ki, hogy nem fenékig tejfel a kapcsolatuk, a házasságuk, mert mindegyik megtette, hogy félrelépett. Vagy mostanában folyik a válóper a csalás miatt, vagy már évekkel ezelőtt megbukott az egyik, és a mai napig nem heverték ki a félrelépését. De igazgatok van, olyant is tudok, aki nem lépett (még ezidáig) félre.
Tulajdonképpen csak egy 30-40-es számot vártam, hogy "én ennyit ismerek". Azért jól gondolj bele, Te hányat is ismersz? Nem hiszem, hogy olyan sokat.
Ezen kijelentéseddel úgy tűnik nekem, hogy a hűtlen emberek (nem rád értem, hanem általánosságban írom) pont ilyen mondatokkal takaróznak. Ezzel mentegetik magukat! :) akkor meg miért hagyják abba a hűtlenségeskedést? Ha mindenki csinálja, akkor ő miért ne?
Én hiszek a hűség szó értékében, "művelem" is a házasságomban :) és nem szégyellem! Sőt! Boldoggá tesz az érzés.
Rossz helyen keresgélsz. Van ilyen! Nem is egy!
Igen, sajna több a megcsalás, de akár hiszitek, akár nem, vannak hűséges emberek is. Nők és férfiak egyaránt. Csak meg kell találnod az igazit, ami szintén nem könnyű!
Nos, igen, ha kicsit megkapargatja az ember a szép sztorikat, néha kiesik egy két csontváz a szekrényből.
Egy ismerős lány pl. találkozott valakivel, akibe beleszeretett miközben 8 éve férjnél volt. Óriási jelenetek, a fickó nem akart válni, hisztizett, nem költözött el a házból, amit egyébként a lány szülei vettek. Majd hetekkel később kiderült, hogy ő évek óta csajozik. Elég gyorsan egyezett bele a közös megegyezéssel történő válásba.....
Ráadásul függővé teszi az embert és pszichésen megbetegszik. Arról nem is beszélve sokkal több pénzt el lehet játszani...
Néha azonban egy jó szex még jobb teljesítményre bír:-)Na jó ez poén volt....
és ebben nem csak a pasi a hibás, hanem a felesége is. mert nem figyel oda arra hogy a pasi szórja a pénzt. habár ez anyagi helyzettől is függ.
mert ahol van ott nem hiányzik a pár ezer. bezzeg nálunk rögtön kiderülne, mert mindig kong a pénztárca:((
sőt az még rosszabb. mert kurvához nem megy el az ember mindennap mániákusan, mert akkor az már ninfos
de játékgépezni sajna bármikor mehet akár napi egyszer vagy többször
Hát csajok még mindig a bogicával értek egyet!
ha a pasi nem öszinte és szerelmes akkor a zéró tolerancia csak arra jó, hogy egyedül maradjon az ember lánya!
Mondjuk még mindig azt vallom, hogy csak akkor és csakis akkor menjünk bele egy kapcsolatba, ha ugy érzi az ember, hogy hü lehet a párjához ... vagy magához!
További ajánlott fórumok:
- Hol szeretkeztél (szexeltél) utoljára?
- Ti lenyelitek "azt" a szeretkezéseskor? Milyen érzésessel, és meg lehet-e azt szokni?
- Mikor a férfi még egy férfit akar bevonni a szeretkezésbe...
- Dugni vagy szeretkezni?
- Extrém helyek ahol szeretkeztél?
- Szeretnék többet szeretkezni a párommal . Hogy mondjam meg neki?