Pénzért szeretkezni (beszélgetés)
Rengeteg férfi jár prostihoz.Azt lehet titikolni így nem derül annyira fény.....különben mitől virágozna ez a szolgűltatás ennyire? Hát a kuncsaftoktól.Sajnos az unokatesómnak ez az élete,több kupija van.....sokan igénybe veszik egydülálló,családos,barátnős...vegyes...
annál jobb együzlet minnél nagyon a vevő kör....nem hinném,hogy ennyi nyomorult férfi létezne...,egyszerűen ebből ők megint csak nem csinálnak akkor ügyet mint mi nő. Tisztelet a kivételnek,mert abból is van sok,szerencsénkre..:-))
Mert nem félsz a nőktől.
Szerintem azok a férfiak fizetnek egy nőnek,akik félnek tőlük.
Csak egy példa volt,de gondolom mindenki tud ilyet.
Egyébként a prostituáltak sem egyformák,ráadásul néha elmosódnak a határok.Mondjuk egy nő,aki havonta kap egy bizonyos összeget egy férfitől,és néha találkoznak,néha nincs is szex,akkor ő most mi? Fizetett szerető,de az már a prosti kategória lenne?
Egyébként várok ötleteket,ti kire mondjátok,hogy k,mert ugye a hétköznapokban ez elhangzik,és nem csak a hivatásosokra.
milyen baszás?
kibaszás?
elbaszás?
rábaszás?
netán átbaszás?:)))))
nemá!pénzért szeretkezel. ingyen meg bacol?
az sem rossz. pénzért kell bacni, ingyen meg szeretkezni:DDDDDD
persze, hogy beszélgettünk, meg nem is volt annyira durva és elnézést kért még a kérés előtt, így nem is lehetett annyira a dolog, sőt utána nagyon jó barátok lettünk, de mint pasit távol tartottam magamtól, ha a diszkóban valaki nagyon kerülgetett, akkor mindig hozzá rohantam, hogy leállítsam a feleslegesen érdeklődőt, mivel egyébként nagyon szép és csinos srác volt és ismervén egymást már tudtuk mit várhatunk a másiktól, így nem volt több gond vele - ezért is mondtam az előzőekben, hogy most visszagondolva meg is mosolyogtat a dolog :)
egyébként 1000 éve nem láttam,azóta már meg is nősült
További ajánlott fórumok:
- Hol szeretkeztél (szexeltél) utoljára?
- Ti lenyelitek "azt" a szeretkezéseskor? Milyen érzésessel, és meg lehet-e azt szokni?
- Mikor a férfi még egy férfit akar bevonni a szeretkezésbe...
- Dugni vagy szeretkezni?
- Extrém helyek ahol szeretkeztél?
- Szeretnék többet szeretkezni a párommal . Hogy mondjam meg neki?