Pénzért szeretkezni (beszélgetés)
az esetek többségében pedig sajna a rossz szociális helyzetben felnőni kényszerült gyerekek sinylik meg. nem egy van sajna.
ahol pont a veréssel kompenzálják ezt a dolgot vagy még rosszabb....
de ez nem ide tartozki.
a lényeg hogy minden mindennel összefügg.
és hát igy kivűlről nehéz megitélni hogy mikor dönt helyesen valaki, akkor-e ha hagyja hogy a gyerek éhezzen- vagy éppen pont a kilátástalan életük miatt vesszen el egy gyerek vagy épp beáll konzm lánynak:)
nekem van ismerősöm aki szociális munkás, elmaradott szoc. helyzetben lévő roma családokhoz jár ki ellenőrzésre a családvvédelmiből. ő meséli nekem ezeket többnyire,hogy mit tesznek és hogy élnek.. elkeseritő
Most velem gúnyolódsz, vagy vele? Ismered személyesen? Nem tudhatod, milyen maga az ember!
Félreértés ne essék, én sem kedvelem alapból... csak próbálok igazságos lenni, amellett, hogy nehezemre esik, mert szerintem kihasználta a színésznőt. Persze, úgy is fogalmazhatunk, hogy egymást használták ki.
:)))))))))))))))))))))))))))))
azt húzd a .......... :DDDD
háá méé?
Jó a nyelve!
Van pénze!
Mostantól ö az xy exnője!
hülye lenne a csaj ha kihagyná ezt a lehetőséget!
ha lenne zacskó a fejemen én is lennék a Kiszel Tüncy vagy a Tocsik Márta expasija! :D
nem, ő csak 5 évvel idősebb nálam
egyébként itt nálunk nagyon sok 60 éves szaladozik 40-es külsővel és igenis szédítőek (ezek az olasz pasik)
van neki de az nem a lelke:DDDDD
vagy legalábbis én másképp becézem:DDDDDD
Dobo (Kovács) Kata!
érdekes miután nem tudta bepaszirozni egyetlen egy nagy hollywoodi produkcióba (max az 56os film) valahogy szétváltak az útjai!
Viszont a mostani csaja álomszép lány!
De basszús nem 40 év.Vágod?
Az a 17 év semmi.Gondolom nem 18 évesen lettél a párja a jelenlegi párodnak?
Juuj iigenn!
Biztos naaaagyon naggyyooon naggy lelke van nekije! :DDD
nekem is volt 17 évvel idősebb pasim - na, azt??!
a korkülönbség nem feltétlenül párosul anyagiassággal - mi jól megvoltunk egymással, csak mást akartunk az élettől - ő válás után szabadságra vágyott, én pedig már szerettem volna egy kis kötöttséget - mi rossz van abban, ha egyszer szeretik egymást?
tudod, hány ilyet ismerek, amikor a nő érettebb a koránál és ennél fogva idősebb férfit választ magának, mivel a vele egyidősek nem elég érettek?!
lehet olyan erös és reszelős a nyelve, hogy .....
a többit mindenki gondolja hozzá! :D
További ajánlott fórumok:
- Hol szeretkeztél (szexeltél) utoljára?
- Ti lenyelitek "azt" a szeretkezéseskor? Milyen érzésessel, és meg lehet-e azt szokni?
- Mikor a férfi még egy férfit akar bevonni a szeretkezésbe...
- Dugni vagy szeretkezni?
- Extrém helyek ahol szeretkeztél?
- Szeretnék többet szeretkezni a párommal . Hogy mondjam meg neki?