Pénzért szeretkezni (beszélgetés)
ez hogy kapcsolódik az általam írtakra?:)
egyébként valóban nem, minden választásnak megvan az oka.
A görögök
Erkölcsös többség híján és az AIDS által nem fenyegetve, az athéniak úgy tartották, hogy a szexualitás az istenek ajándéka, minélfogva olyan szabadon és olyan változatosan kell élni vele, ahogy csak lehet.
Bordélyházakról már i. e. 2000-től tudunk a Földközi-tenger keleti részén, de az athéniak voltak az elsők, akik állami irányítás alá vonták őket.
Van választék a prostik között.Tudomásom szerint elég jól kresnek.
Luxus kurvák.
szerencsére:)
egyébként szerintem lehet kurválkodni akár egy házasságon belül is, nem feltétlen testi kapcs.-ra gondolok.
Elég ha azt látjuk hány nő és férfi hagyja önmagát megalázottként, állandó szenvedő félként egy kapcsolatba, csak hogy ne maradjon egyedül.
Nálam ez is kurválkodás.
így van! :-D
Prostitúciót, a szexuális szolgáltatások körét a köztudat gyakran összemossa a bűnözés világával. Tény, hogy a prostituáltak életének színterei, a bordélyházaktól a szórakozóhelyekig, a találkahelyektől az utcákig, egyúttal a bűnözés kiemelt helyszínei voltak és azok ma is. Ennek ellenére az első világháború végén a prostitúció, még olyan engedélyezett foglalkozásnak számított, amelynek vállalóit munkájuk miatt, csak morálisan lehetett elítélni. Ezért a legálisan működő, ún. igazolványos, vagy bárcás kéjnők, a magánkéjnők életét még közel sem befolyásolta annyira a bűnözés, mint a későbbi korokban. Munkájuk során ezek a nők, hasonlóan más mesterségek képviselőihez, kisebb-nagyobb bűncselekményeket követtek el.
így van.
de eszünkbe juthatnak a magas rangú személyek körül forgó igen sok befolyással bíró prostikk is.
pl:
Napóleon esetében.
A gésák nem jönnek be nekem. Valamit azért csak tudtak,tudnak.
Kesztyüs kézzel bántak el a férfiakkal.
tudom, köszi.
egyébként például a Japán kultúrában nagy tisztelet övezte a prostituáltakat.
(gésákat.)
úgy kapásból.
További ajánlott fórumok:
- Hol szeretkeztél (szexeltél) utoljára?
- Ti lenyelitek "azt" a szeretkezéseskor? Milyen érzésessel, és meg lehet-e azt szokni?
- Mikor a férfi még egy férfit akar bevonni a szeretkezésbe...
- Dugni vagy szeretkezni?
- Extrém helyek ahol szeretkeztél?
- Szeretnék többet szeretkezni a párommal . Hogy mondjam meg neki?