Pénisznövelés! (beszélgetés)
Terike! Te csiklóorgazmussal vagy hüvelyi orgazmussal szoktál "elmenni"?
Ahogy férfiból, úgy nőből is sokféle van. A "plátói" szerelmem az ős nőstény típushoz tartozik, de végül ő is szerelmes lett belém az akkori adottságaimal együtt.- Egyébként kamaszkoromban annyira vágytam utána, annyira szerelmes voltam belé, hogy az udvarlóját le akartam lőni!:) Ezért nem szabad engedélyezni a szabad fegyvertartást!- A szerelem sokféle formája létezik. Ismerek egy nagyon csinos fiatal hölgyet, aki vaginizmusban szenved, minden fáj neki...beleszeretett egy férfiba, aki baleset következtében impotens lett, csak nyalni tudja a nőt...Több éve boldog házasságban élnek. - Azért általában fontosak az összeillő méretek. Egyszer társközvetítőben rám kattant egy nagyon aranyos, de nagytestű, óriásfenekű hölgy. Egyáltalán nem akartam vele foglalkozni, de addig hívogatott, addig rimánkodott, amíg végül randiztunk. Nagyon tudott szeretni, de egyszerűen elveszettnek éreztem magam benne...Képzelheted, milyen érzés az, ha már teljes hosszamban bent vagyok, nyomakodom, már a tojásaim is félig bent vannak...és ő csak könyörög, hogy "Mélyebbreeee!Még mélyebbreee! -Én meg képtelen vagyok jobban belebújni.- Még vagy hat centivel hosszabb kéjrúd kellett volna neki.- Majd egy évig tartott a dolog, aztán békében elbúcsúztunk. -Tehát fontos a méret. - Voltam nővel már a nagyobb hímvesszőmmel, aki jól ismerte még az alapméretet is. Azelőtt hosszasan kellett dolgoznom benne és csak csiklóingerléssel tudott elmenni, a nagyobb péniszemel pedig hüvelyi orgazmushoz tudtam juttatni.
Azért remélem nem gondolod, hogy minden nő ilyen, mint az említett hölgy!
A hozzászólásaid alapján nem tudom elképzelni, ahogy a szerelmes szíved összetört-:), nem vagy Te olyan romantikus!
Tényleg, komolyan hiszed, hogy ha megfelelő lesz a méreted, megtalálod az igazit? Ez ezen múlik szerinted? Más ember leszel tőle?
A hölgy erős kisugárzása abban is kifejeződött, hogy annak ellenére, hogy nem volt soha hivatásos , vagy ötven férfival volt kapcsolata! Két férjet és több élettársat küldött már padlóra...Nagyon erős, szinte már drótszerű göndör szőke ....szőre volt, ez is a túlfűtöttségét jelzi. - Szexuálisan kifejezetten primitív volt, az orális szex is idegen volt számára.
Mert a tiéd még jó állapotba van! :DD
Rakjál rá egykilós súlyt és óránként növeljed a kilókat! :DDD
Eszem ágában sem volt, csak fájt, hogy amikor kamaszlány volt, akkor mással járt, engem meg direkt hülyített. Utána, hogy kétszer jól megbasztam, lelkileg megkönnyebbültem és áldottam a jó Istent, hogy nem engedte, hogy őt vegyem el feleségül. - Olyan erős szexuális kisugárzása volt a lánynak, hogy szinte minden fiú szerelmes volt belé, de ő a két évvel idősebb disc jockey-ba volt szerelmes. - Egy nyáron lementem hozzájuk egy távoli kisvárosba autóstoppal, hogy majd nyugodtan udvarolhassak neki. Ő egy ifjúsági klubba vitt le, ahol harminc férfi és kb. ugyanennyi lány volt, de mind a harminc férfi azon agyalt kisebb csoportokba verődve, hogyan baszhatnák meg K. Erikát! Ez kellett a szerelmes szívemnek!
Ha-ha, remélem nem vetted el?
Egy kamaszkori platói szerelmemnek udvaroltam újra már középkorúan. A nő félig csábítóan-félig tartózkodóan viselkedett. Végül kibökte, hogy mondjam meg mekkora a péniszem, mert ő csak egészen nagy péniszű férfival tud szerelmeskedni. A mostani barátjának huszonnégy centis van...Hát nem volt valami lélekemelő kérdés, de annál lényegre törőbb. Igazából nagyon is agyalnak ezen a nők. Azért a jóval kisebb péniszemmel is sikerült úgy megbasznom, hogy hozzám akart jönni feleségül!
A lányok azt imádják, ha a pénisz teljesen kitölti őket és minden részüket stimulálja. - A pénisz növelhető, hogy feladatát betölthesse. Egy Amerikában élő magyar urológus kidolgozott egy módszert, amit én is kipróbáltam.(Itthon egy szexológusnő foglalkozik vele.)Keserves dolog, de megéri! A lényeg, hogy otthon nem sajátítható el. Spéci fogások, melegítés-hűtés stb. A lényeg egyszer részt vettem a kurzuson, de kimerítő életmódot folytattam, alig aludtam valamit és ezért ami nőtt, az is visszament. A második növelést már magam csináltam és másfél centit nőtt! hat hónap szünetet kell tartani. Egy év múlva újra megcsináltam és megint másfél centit nőtt. Három centivel lett hosszabb és fél centivel nőtt az átmérője! Még két sorozaton gondolkodom, hogy 20cm-es lehessen.- A nők nem mindig azt mondják, amit gondolnak. Itt arról beszélnek, hogy nem számít a méret, de...egyszer egy hivatásos kúrva belém szeretett. Nem a munkája során, hanem a magánéletben történt. Egyszer kibökte, hogy "ők" a 22-esért rajonganak!
Ez mindenkinek szólt?
Akkor neked nem a méreteddel van baj, hanem a viselkedéseddel! Elárulok egy titkot, a lányok először azt vizsgálják rajtad, milyen kedves és udvarias vagy, nem mérőszalaggal a férfiasságodat!
Ha ezt nem érted, sose jutsz oda, hogy kipróbáld , elég nagy-e?
Én inkább azt: Most már pihenj kicsit :))
Én csak annyit szoktam neki mondani: Múkodj! :-)))
Esetleg sorstársaktól vársz segítséget? Ez egy női portál, itt nagyon kevesen növesztenek péniszt, még az idelátogató férfiaknak is kisebb gondjuk is nagyobb ennél...
Amelyik túléli garantáltan életképes :))
Bezzeg ha nagy lenne a pöcölőd, vezető hatalommá válnánk, de ezt nem értik meg sokan.
Én megértelek teljesen, egyszerűen nem tudok aludni, tarthatatlan, hogy kicsi a méreted, amit szerintem csak bebeszélsz magadnak, de nem érdekel. Feljebb nagyobb gondok vannak felétek...
Én leírtam amit tudtam a pénisz cibáló módszerről, ill. legjobb tudásom szerint nyilatkoztam a csodaszerekről. Ennél többet más sem tehet. Milyen segítséet hiányolsz?
Műtéttel lehetséges:)
De tényleg:)
azért tart itt az ország mert nem tudod te mega többi hozzád hasonlo már elnézést értelmezni az olvasottakat és nem segít a másiknak....
XD Azért tart itt az ország, mert nem tudunk a kis fütykösödön segíteni? XDDD
Én pl. nem is szeretem a túl nagy méreteket ezen a téren.
Lehet, hogy neked nem is van kedvenc testrészed???? Esetleg ha mégis, akkor az agyad az?
Szia Ronon!
Képzeld el!
Nekem is az átlagnál kicsit kisebb és mégis szeretnek a nők.
Azért, mert kedves és figyelmes vagyok - azon a területen is...
Az ember (a férfi) nem abból áll, hogy mekkora a fütyije, hanem abból, hogy hol tart az önértékelési szintjén.
Ha ott rendben van, akkor "tökre" nem érdekes a méret...:D
:D Ezt a receptet én is alkalmaztam, és nekem is működött:D
Én eddig kézrátétellel és csókokkal már néhányat megnövesztettem! :)
Miből gondolod, hogy egy női portálon találsz tippet arra, hogy hogyan növeld meg "kedvenc testrészedet"/LOL/?
Lehet, hogy jobb lenne egy férfiaknak szóló oldalon feltenned a kérdésedet, ott talán többen növesztenek.
Kedves Ronon!
Ha hülye kérdést teszel fel, akkor milyen válaszokat vársz?