Pénisznövelés! (beszélgetés)
Nem tudom, mi az a Jelq, és nem is keresek rá.
Hosszabbításra találsz a neten olyan marhaságot, hogy minden nap szuzogálod, hogy a tartó izmok megnyúljanak. A leírás szerint amíg csinálod, fenntartható az az 1-2 centi. Elviekben ez még működhet, de ár-érték arányban ez marhaság. Az összes tabletta kamu. Ha lenne létező, akkor már rég letartolta volna az összes többit.
Elégedetlenségre jó megoldás: szabadulj meg a "problémától"!
Volt erről többrészes dokumentum film is valamelyik adón. Néztem is szorgalmasan.
A pasik egy kisebb műtéti beavatkozás után (ha jól rémlik a hasfalban elvágtak valami tartó izét) szintén szorgalmasan, minden nap, szigorúan, orvosi előírásra súlyt kötöttek a micsodájukra és lógatták serényen.
Nagyon mókás volt:D Egy-egy ilyen "sikeres" kezelés után nem győztek büszkélkedni az eredménnyel.
Mondjuk ezzel is csak 2-3 cm-rel lehet hosszabbítani, ha jól rémlik.
Hogy ez már mekkora egy marhaság!!:D
Ami lötyög. :)
De most nehogy beparázz, hogy nem csak rövid, de vékony is!
Használd inkább, ne agyalj annyit!
:))
valljuk be, pasiknak a kedvencuk.
neha azon gondolkodok, hogy ha a pasiktol bizonytalan idore elvennenk a nemi szervuket, mi maradna..:))
"kedvenc testrész"??
hát, te tudod :)))
húzzad, hátha kinyúlik....bár akkor meg véknya lesz
Ronon,ne légy már tipikus átlagos ffi,azt szeretnéd hogy nagyobb legyen és a többi...
ezt nem te döntöd el..ha valaki szeret az így fog szeretni és nem azért mert netán huszon centivel rendelkezel!De sok sikert!
Mivel lehet növekedésre és vastagodásra bírni kedvenc testrészünket???
Csak "természetes" dolgokat írjatok,mert a műtét meg hasonló brutális dolgok,szerintem senkit sem érdekelnek!
Van akinek a Jelq bejött?van valaki aki kiprobálta és eredményt ért el??