Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pedofilok leselkednek a gyerekeinkre? fórum

Pedofilok leselkednek a gyerekeinkre? (tudásbázis)

1 2 3
17. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 8. - Nikice)
2009. jan. 22. 11:02

"Azt is megtiltottam neki, hogy egyedül, óra közben kimenjen a wc-re, lekére kötöttem, hogy mindent próbáljon szünetbe elintézni, és csoportosan menjen."

Nem estél át annak a bizonyos pacinak az ő túlsó oldalára?

16. c06c587f53 (válaszként erre: 13. - Nikice)
2009. jan. 22. 11:02
Szerintem, ha valaki meg akarja oldani, az megoldja:))
15. 7dea0ad493 (válaszként erre: 9. - C06c587f53)
2009. jan. 22. 11:00
Igen, de nem állhatsz mindig mögötte.Elkerülsz olyan helyre dolgozni,és nem lesz majd lehetőséged érte menni, az sem jó.Aztán majd tizenéves korbab meg majd nem biztos hogy örülni fog annak hogy a szülei kisérgetik
14. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 2. - VESZÉLY FILOZÓFUSA)
2009. jan. 22. 10:58
Van azonban ennek az idegennel ne állj szóba egy másik aspektusa mintahogy a pacinak és két oldala van és ha átesünk a pacinak az ő túlsó oldalára akkor ugyanolyan nagyot lehet esni. Az hogy ne fogadjon el idegentől semmit az teljesen rendben van. Viszont erősen belesulykolni egy gyerekbe azt hogy senkivel semilyen körülmények között ne álljon szóba annak én látok egy erős hátulütőjét ami a késöbbiekben erős hátrányokat okozhat a gyereknek. Hiszen elkerülhetetlen hogy 3-4 éves kortól ne kommunikáljon idegenekkel és ha túlságosan megmarad a gyerekben a tiltás akkor mem is fog tudni kommunikálni ez pedig már az óvodában de méginkább az iskolában hátrányt fog jelenteni neki.Tehát itt is meg kell találni az egészséges arányt. Túl sok gyerek van manapság aki a tanáraival nem tud kommunikálni és ez a tanulásban is hátrányt okoz neki, a tanár ezt egyedül nem képes feloldani.
13. Nikice (válaszként erre: 9. - C06c587f53)
2009. jan. 22. 10:56
Egy tini ugyanúgy veszélyben van szerintem. Ha teszem azt 1-ig van órája, utána úszni meg két sarokkal odébb, te meg dolgozol? Nagyon nehéz sajnos... Míg délutánig suliban van, addig megoldható, hogy megyünk érte. (én sem kötekedni akarok :)
12. c06c587f53 (válaszként erre: 5. - Survivor3)
2009. jan. 22. 10:56
Ez így van! És nagyon egyetértek vele. Akik nőket vagy gyerekeket molesztálnak, továbbá az anyjukat bántják, nem sok jóra számíthatnak, ha bekerülnek a sittre..
11. Nikice (válaszként erre: 7. - Supin)
2009. jan. 22. 10:55
Jó a kérdés. Én ennyi idősen boltba mentem, mint most a fiam, pedig mi is városban laktunk akkor. Ma el nem tudnám képzelni!!!
10. Nikice (válaszként erre: 5. - Survivor3)
2009. jan. 22. 10:53
ezt én is így hallottam
9. c06c587f53 (válaszként erre: 7. - Supin)
2009. jan. 22. 10:53
Általában én viszem oviba és én megyek érte. Ha játszóra megyünk, akkor is a szemeim rajta vannak! Ha suliba fog járni, akkor is visszük,hozzuk. Szerintem ez természetes.
2009. jan. 22. 10:52
Döbbenetes, milyen elkorcsosult emberek vannak :( Én is szörnyen féltem a fiam, a mi iskolánkban középsulis huligánok fosztották ki az alsósokat, verték meg őket.. Minden héten beszélünk róla, hogy ne fogadjon el senkitől semmit, senkivel ne menjen el, mégha azt mondja is, hogy hozzám vinné, vagy a tanára küldte. Azt mondtam neki, ha bárki a tanárain kívül leszólítja az udvaron, kerítésnél, fusson el, keresse meg akivel kiment az udvarra. Azt is megtiltottam neki, hogy egyedül, óra közben kimenjen a wc-re, lekére kötöttem, hogy mindent próbáljon szünetbe elintézni, és csoportosan menjen. Mi sokat beszélünk róla, de mégis csak egy hétévesről van szó, nem tudom, fel lehet-e készülni ilyenre. Mi 6 nevet írtunk fel, ki mehet érte, ha mi nem tudunk, ajtóig kísérem, terembe megyek érte.
7. supin (válaszként erre: 3. - C06c587f53)
2009. jan. 22. 10:48
Bocs! De,hogy tudnál mindig mellette lenni? Nem kötözködésből írom. Komolyan érdekelne?
6. survivor3 (válaszként erre: 3. - C06c587f53)
osztozom a véleménnyel...

Talán a büntetési tételeknek kellene elrettentőbbnek lenniük...

Úgy tudom, hogy a büntetésvégrehajtási intézményekben viszont különösen kegyetlenül bánnak a rabtársak az ilyen fogvatartottakkal.

Nem tanítottam még meg, de biztos kell majd.

2009. jan. 22. 10:46
Igen! A nagyobbik lányomnak már elmeséltem, mitől kell óvakodnia, de egyedül sehova se megy még (ovis).
2009. jan. 22. 10:45
Ebben a világban én eleve nem hagyom egyedül a gyermekemet. Ha valaki mégis megkörnyékezné, azt is megbánná, hogy megszületett...
2009. jan. 22. 10:40

2009.01.14. 08:00 - Tünde

A nemrég nyilvánosságra került sárvári pedofil ügye sokkolta a közvéleményt, különösen a gyermekes családokat. Mi van, ha legközelebb a mi gyerekünkkel történik hasonló eset? Megelőzhető-e a pedofilok által elkövetett erőszak

A legutóbbi sárvári esetben egy hétéves kisfiút édességgel csalogatott el játszótéri pajtásai mellől egy húszéves férfi, aki végül albérletébe vitte a gyermeket, fajtalankodott vele és brutálisan megerőszakolta. A kisfiú reszketve, zaklatottan tért haza, ahol édesanyjának elmesélte, mi történt vele.

Azt hiszem, szívinfarktust kapnék egy hasonló esetben, ám ez újabb kérdést vet fel. Felelősek-e a szülők az erőszakért? Vajon mennyire sulykolták a gyerekbe, hogy idegenektől ne fogadjon el semmit, ne menjen el velük sehova, sőt, még csak szóba se álljon velük?

Halmosi Zsolt, Vas megye rendőrfőkapitánya szerint a szülőknek kell megtanítaniuk gyermeküket arra, hogy semmiképp se menjenek el idegennel. Ha ajánlatokkal zaklatják őket, forduljanak ismerős felnőtthöz, vagy egyenruhás rendőrhöz.

Ti megtanítottátok már a gyerekeiteknek?

2009. jan. 22. 10:40
Pedofilok leselkednek a gyerekeinkre?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook