Pasi licit! (beszélgetés)
Szia, Petra!
Hát belenéztem...:((((
Gondolod, forgalmaznak ilyesmit egyáltalán Magyarországon? Sehol semmi. Ami jó lett volna, az már nincs készleten. A fene egye meg az egészet! :((((
De Neked köszönet! :))))
Üdv, Imre
Szia, Petra!
Köszi a tanácsot,:))) utána nézek!
Üdv, Imre
Szia!
Nézd meg a www.folio.hu oldalon, hátha találsz olyat, amit keresel.
Szia!
Örülök, hogy jól érezted Magad! :)))
Velem hál' Istennek semmi baj nincs! Szervi problémáim nincsenek, lelkiekben pedig kezdek visszatérni a normális kerékvágásba.
Más: egy kis segítség (informális jellegű) kéne, mert Miskolc egy piszkosul elb...tt város! Szükségem lenne egy fajta műsoros CD-re vagy DVD-re! Nem letöltött, kalózmásolatra, hanem eredeti gyárira. Finnországba ígértem, már több mint egy hónapja. És a pofám leszakad, hogy nem tudom teljesíteni. Középkori magyar zenei anyagra (Bakfark Bálint, Tinódi Lantos Sebestyén, magyar gregoriánumok stb.) lenne szükségem. Értékhatár nem érdekel. Ott Nálatok a Nagyfaluban nem tudsz ilyesmiről?
Előre is nagyon hálás lennék érte! :)))
Szia!
Igen, tök jó volt. Olvastam sokat, meg fetrengtem, jót tett végre a semmit tevés...
Te hogy vagy?
Szia, g!
Látom, visszatértél! :))) Örülök.
Kipihented Magad?
Puszi, Imre
Addig is jó pihenést!
Puszi, Imre
Most én lépek le, kedden leszek legközelebb, pihennem kell.
Pusz addig is!
Szia!
Nekem még van küzdelmem, de hát ilyen az élet!:)))))
Szia, g!
Részemről már csaknem OK.
Hellóka!
Mi a helyzet?
Helló!
Egy kis Unicum meg egy butelka barna Staropramen.
És hallét vacsiztam.
Hello!
Na és tegnap milyen gyógyszert vettél be? Én ittam kis fehérbort!:)
:)))
Ezt nagyon jól tetted, látod?:))))
Szia,
dióhéjban csak annyit, hogy erőszakot követtem el magamon: ha fene fenét eszik, akkor sem fogom elhagyni magam. Megittam egy-két unicumot, becsaptam egy üveg Staroprament, és lefeküdtem. Magamra kényszerítettem az alvást, és reggel vidáman, kipihenten ébredtem.
Szia!
Na, hogy sikerült? Mesélj, akár priviben!
Köszi az érdeklődésedet, úgy néz ki túltettem magam a problémáimon. :)))))
A hangulatom is határozottan javul. :)))
Üdv, Imre
Szia!
remélem minden oké és jól haladsz a problémás ügyben!
Jó 7végét!
Köszi, g!
Kipróbálom. Bár most a priviben írt dolgaim jobban foglalkoztatnak.
Szia. :)))
Szia,
Algoflexen éltem, attól meg elment az étvágyam.:))) Egyébként is a közeljövőbeni terveim közt szerepelt egy 300 forintos vizit. Csak akkor nem voltzam, mert nem tudtam még lábra állni sem. :)))
Szia!
Vettél be valamit? Ez vagy magnézium, vagy kálium hiány és az utóbbi veszélyes is, azt csak úgy nem is szedheted. Tudom milyen, az valami iszonyat, nekem is volt már!!!! Remélem jobban vagy és helyedben elmennék egy vérvételre!
Szia, g! :)))
bocs, hogy eddig nem válaszoltam, de kényszerszabin voltam. Begörcsölt a jobb lábam, de annyira, hogy két éjszakán keresztül egyetlen percet sem aludtam. Most már jó, csak a vádlim merev még egy kicsit :(((
Imre
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek? Hogy kell a teszveszen licitet zárni?
- Teszveszesek segítsetek! Egy licitáló kizárással fenyegetődzik, mit tehetek ilyen esetben?
- Kinéztem egy árut a vaterán. A kikiáltási ár 1 ft, a minimál ár 5000 ft. Akkor most honnan indul a licit?
- Valaki összegezné nekem, hogy tudok licitálni, s vásárólni Vateráról.. Az nekem külön pénzbe is kerűl?
- Eladó babaholmikat pl.babakocsi, milyen oldalra érdemes feltenni?Nem licitálóst keresnék...
- A teszveszen/vaterán, hogy működik a licitálósdi?