Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Párom nem élvezi velem a szexet, mert szerinte "túl nedves" vagyok fórum

Párom nem élvezi velem a szexet, mert szerinte "túl nedves" vagyok (beszélgetés)

1 2 3
59. Bichter1 (válaszként erre: 4. - DéBe2012)
2016. aug. 21. 11:39
..és te hogy érzed őt ilyenkor?
58. 342402de6d (válaszként erre: 54. - DéBe2012)
2016. aug. 21. 10:26
Ne várd meg mit akar.Hagyd a fenébe,ő nem a párod.Egy kicsit azért tanulmányozd a női test működését.
57. gribedli*** (válaszként erre: 47. - DéBe2012)
2016. aug. 21. 09:54

Igazából nincs erre olyan kor, hogy mikor nem kell még csinálni, a keleti országokban a kislányokat 6 éves korukban is tanítgatják már intimtornára, hiszen ott fontos dolog a hasmenéses vírusoknál a jó önkontroll már gyerekeknél is, a gátizmukat tudni kell jól használni, létfontosságú.

Szerintem a legjobb kor még amikor el kellene kezdeni más okokból, a tamponhasználat kezdete, szóval nyugodtan tinikorban is el lehet ezt kezdeni, sőt, akkor fejleszthető a legjobban. Hülyeség azt mondani, hogy 20-on párhány éves korban még nem kell, mert egész életben kell, sok funkciója van ennek egy nőnél (írtam a tamponhasználatot, ez is korlátozza a hüvely vérellátását és támasztja az izmokat, ami nem olyan jó órákon, napokon keresztül) nem okvetlenül csak a szex miatt kell valakinek intimtornáznia, érted. Még a férfiaknak is kellene csinálni.

Nagyon elment abba az irányba, hogy mindenki azt gondolja, hogy csak azért kell, hogy jó legyen a szex, illetve amolyan elvárás lenne egy nőtől, hogy a férfi(és nő) jobban élvezze. Ne redukáljunk egy le egy fontos izmot csak erre, nemcsak erre való.

56. gribedli*** (válaszként erre: 21. - DéBe2012)
2016. aug. 21. 09:45

Ez a pasi nagyon bunkó. A nedvesedés annak a jele, hogy élvezed, vagyis neked jó vele. Mi más izgalmasabb dolog létezik a férfinak minthogy egy csaj be van rá gerjedve? Hiszen ez annak a jele, hogy a pasi nem rossz. Ha ő azt szeretné, hogy ne legyél nedves, akkor valójában az olyan szex lenne, ami neked nem jó, vagyis mintha megerőszakolna, vagy mi? Ez az ő defektje, nem a tied.

A másik meg az, hogy én megnézem azt, ha valakit minden óveszer szorít...duma. Vannak easy on modell óvszerek, ezek a tövénél szélesednek, könnyű felhúzni és minden méretben vannak. Lehet, hogy ő túl kicsi méretet használt, de meg kell nézni a dobozon, van 56mm átmérőjű, de 58mm átmérőjű is és így tovább.

Ezt a palit a helyedben kidobnám, de ha téged is zavar a nedvesedés, létezik olyan óvszer is, ami "érdesített", vagyis kívül ilyen pöttyösen bordázott. Eredetileg arra kèszült, hogy a nőt jobban stimolálja, de van egy olyan "mellékhatása", hogy a pici barázdák között ottmarad a nedvesség egy része, úgymond felfogja, szóval fokozódik a dölrzsölés hatása.

Ez egy "túl" nedves (bár nem létezik túl nedves, inkább azt mondanám, fokozottabban nedves) nőnél egy kicsit elvesz belőle, de egy átlagos nedves nőnél hosszabb aktusnál olyan érzés, mintha füstölne egy idő után(:D) roppant idegesítő lehet, úgyhogy csak kipróbálni vennék a helyedben, csínján.

De a lényeg akkor is az, hogy te is élvezd. Amúgy nem értem a palidat, megvárhatná, hogy elélvezz, mert azt követően mindenki egy kicsit kevésbé lesz nedves és akkor az meg neki is pont jó lesz. Szóval először te élveznél és utána meg ő, nem lehet ezt megcsinálni, hogy megvár? Hova lett az odafigyelés nálatok?

2016. aug. 21. 05:39

Sziasztok!

Pasiként, én imádom, ha igy benedvesedik a punci, és ha érzem, még a dugást is abba hagyom, hogy tisztára nyalhassam, és csak utánna folytatom. Isteni finom az a nedű!

2016. aug. 20. 23:14
Hát nekem az óvszer témát is ma mondta először, úgyhogy ezt nem tudom. De igazából az ő baja, majd csak elgondolkozik mit akar.
53. DéBe2012 (válaszként erre: 51. - Massalhangzo)
2016. aug. 20. 23:13
Azt úgy értem, hogy amikor normális mértékben vagyok nedves pl előfordult hogy megsérültem kicsit, és véreztem utána... ez nem butaság, hanem ez történt, és amikor jobban nedves még nem volt ilyesmi.
2016. aug. 20. 22:05

Picit térjünk ki arra, hogy óvszer több méretben kapható. Ha túl kicsit vesz, az szoríthatja, de miért nem a megfelelő méretűt veszi?

Nem meri kérni a patikában, csak lekap pár darabot a polcról a diszkontban??? Legalább a neten nézzen utána, rendelni is lehet...

51. massalhangzo (válaszként erre: 48. - DéBe2012)
2016. aug. 20. 20:45

ez a fo baj, es nem a szex. elofordulhat abban, hogy valami nem ugy mukodik, mint kellene, nem jo nektek vagy egyikotoknek. ha jo a kapcsolat, ezt meg lehet beszelni, es termeszetes lenne, hogy mindketten arra torekednetek, hogy a masiknak jo legyen. fel sem kene merulnie annak, hogy ki a hibas, megis hogy lehetne barki hibas?

de az, hogy irtad, a tul nedvesseg a baj, azert mutatja, hogy nem sok mindent tudtok alapbol a testetek mukodeserol. megneznem a palit, ha szaraz novel kene folyton szexelnie, es toled is borzaszto megjegyzes volt ez a legalabb nem sert meg annyira szex kozben, ha nedves vagy. azert az alap info, hogy izgalom, nedvesedes kell a szexhez, nem eroszakon alapul bakker

2016. aug. 20. 20:44

A legfontosabb: nem a te keszulekedben van a hiba.

Amikor a partner kezd kotekedni, ilyen-olyan kifogasokkal jonni, tamadni, kritizalni, stb., akkor o valtozott meg. Katapult neki. Raadasul meg gyava is.

49. VendrinerPiroska (válaszként erre: 48. - DéBe2012)
2016. aug. 20. 20:16
Varázsolni senki sem tud magában - saját fájdalmas tapasztalat. Szóval, ha úgy érzed, hogy egyedül tolod a szekeret hegynek fel, akkor jobb váltani, még ha fáj is. Különben, lehet, hogy ezzel a viselkedéssel tudat alatt ő is szakítani akar, csak gyáva nyúl és nem meri kimondani.
48. DéBe2012 (válaszként erre: 46. - Massalhangzo)
2016. aug. 20. 20:07
Nem tudom mennyire lehetek éretlen a szexhez, az biztos, hogy még van nagyon sok dolog, amit tanulnom kell ebben, de abban biztos vagyok, hogy részemről legalábbis nem csak a szex számít, sőt!!! Hogy az ő részéről milyenek az érzések, inkább az a kérdőjel, mert az utóbbi pár hónapban tényleg minden elromlani látszik, s nem úgy néz ki, mint aki javítani akar rajta, én meg varázsolni egymagamban nem tudok. Hogy jövőbe mutató-e a kapcsolat? Ha csak rajtam múlna azt mondanám igen, így viszont biztos vagyok benne, hogy nem.
2016. aug. 20. 20:05
Én élvezem a szexet, és szerintem huszonpár évesen még nincs akkora gond, hogy intimtorna kéne, mert akkor később mi lesz? mit fog elvárni? ha már most itt tartunk, hogy ennyi gondja van velem... 56kg vagyok, 170cm, szerintem nem vagyok egy túlsúlyos, vagy ronda nő, próbálok mindent megtenni azért, hogy tetszek neki, de amilyen kifogásokkal jön ez már hihetetlen. De az nem jut tényleg eszébe, hogy esetleg nem az én puncimmal, meg az óvszerrel, meg a világgal van a gond, hanem vele, vagy az érzéseivel. Lehet már nem szeret... vagy megunt... de akkor legalább lenne őszinte
46. massalhangzo (válaszként erre: 21. - DéBe2012)
2016. aug. 20. 20:04

mindketten eleg eretlenek lehettek a szexhez, a kapcsolatotok meg nem szereteten, szerelmen alapul

technikailag nem a nedvesedessel van problema, hanem azzal, hogy amikor felizgulsz, kitagulsz, a pali meg harangozik benned, ha nem tud elmenni 2 perc alatt. persze fogalmatok sincs a szexrol, a test mukodeserol, az, hogy igy beszelitek meg, vagyis vadaskodtok, sehova nem vezet

gondold at, hogy vajon a szexen kivul ez egy jovobe mutato kapcsolat-e, szeretitek-e egymast annyira, hogy a szexet is jobba tegyetek. mert ha nem, nem erdemes folytatni, talalsz olyat, aki szexben is passzol, de a tobbi fontosabb. mert a szexen lehet javitani, csak ha a masik egy paraszt, akkor minek

2016. aug. 20. 19:48
Szerintem, ha száraz lenne, akkor meg az lenne a baja a pasinak. Legalább így neki lesz jó, persze valószinüleg valaki mással.
2016. aug. 20. 19:35
Aki Pestre indul, ne szálljon ki Sopronnal.
43. c73db520ef (válaszként erre: 41. - Kisj)
2016. aug. 20. 19:34
Az lehet, csak nem ezzel az egyennel.
42. vacsa (válaszként erre: 36. - Kisj)
2016. aug. 20. 19:31

Mert attól nem lesz kevésbé nedves és a bunkó pasi sem "javul meg".

Nem arról volt szó hogy ő nem élvezi a szexet.

41. kisj (válaszként erre: 40. - C73db520ef)
2016. aug. 20. 19:28
az lehet, de a nő legalább jobban fogja élvezni a szexet
40. c73db520ef (válaszként erre: 36. - Kisj)
2016. aug. 20. 19:25
Az intimtornatol a pasi nem lesz ugyesebb.
39. kisj (válaszként erre: 37. - Specially)
2016. aug. 20. 19:21

bocs, tényleg nem láttam

(eltűnt a sok "pasikikukázó" hozzászólás között)

2016. aug. 20. 19:20
Istenem en meg azert imadkozom,hogy ilyen boseges nedvvel "verjen" meg a jo Isten.
37. Specially (válaszként erre: 36. - Kisj)
2016. aug. 20. 19:06
az a bosszantó,hogy nem láttad én egyet értek veled :D
36. kisj (válaszként erre: 21. - DéBe2012)
2016. aug. 20. 19:05

intimtorna

tudom,már írtam, de bosszantó, hogy erre senki sem gondol (te sem)

35. Pengő Gyöngyi (válaszként erre: 21. - DéBe2012)
2016. aug. 20. 18:22
Kuka pozitív a pasid. Már a viselkedése miatt is.
2016. aug. 20. 18:20
A punci nedves, a gumi szoríjja... Hát mi baja van ennek a fickónak? :)
33. Pengő Gyöngyi (válaszként erre: 29. - C73db520ef)
2016. aug. 20. 18:19
:))
32. andi6020 (válaszként erre: 21. - DéBe2012)
2016. aug. 20. 18:18
barom
31. vacsa (válaszként erre: 21. - DéBe2012)
2016. aug. 20. 17:45

A nyakát kéne úgy elszorítani hogy beliluljon. Komolyan nem kéne egy ilyennel együtt lenned.

Inkább örülne a barma hogy így hat rád.

30. vacsa (válaszként erre: 1. - DéBe2012)
2016. aug. 20. 17:43

Paraszt. Kuka.

Egyébként meg előfordul hogy az ember lyánya úgy felizgul hogy nedvesebb, akkor tényleg egy törlés és ennyi. Nincs ebben semmi extra, beszélni sem kell róla.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook