Párom letiltott a Hoxáról...veletek előfordúlt már hasonló? (beszélgetés)
Naná hogy vannak olyan oldalak amiket a pasik csípnek. Nem a sz.xoldalakra gondolok.
Pl a barátnőm férje pecafüggő, ő azt néz szívesen, az enyém meg hangfalakat, vagy autóba kütyüket.
Az olyan pasiknál ez már beteges akik szóvá teszik azt hogy: megint hoxázol?
Mi baj a hoxával? Lehet ismerkedni, lehet barátokat szerezni, én elmondhatom itt találtam meg a legjobb csajokat 25 évem alatt!
Mert én sem vagyok nagy partiarc.
hát mit mondjak nem volt szép letíltani
Az én párom csak viccelődni szokott a hoxával, veszem is a lapot.:)
Én szopis anyuka vagyok, így az etetés és a büfiztetés ideje alatt szoktam irogatni, egyébként ritkán. De észrevettem, hogy azóta nem vagyok olyan rosszkedvű amióta felfedeztem ez az oldalt :))
Az én párom maximum szurkálódik vele kicsit, ha látja, hogy hoxázom.
:)
Gagyi??
Szerintem nem gagyi!
Antialkoholista? Akkor meg keressen magának barátokat, járjon teniszezni, sőt a haverokkal nemcsak piálni lehet. Az enyém se iszik soha!
Engem is szokot húzni avval a férjem h Hoxa függő vagyok.....de csak csipkelődik,le nem tiltana:)
Pedig én több órát is itt töltök.....de ha otthon van hétvégén,próbálom magam távol tartani a géptől:)))
Ez velem is előfordul, és ekkor teljesen kivan bukva, hogy tartsam meg magamnak mert őt nem érdekli a nőkről szóló téma...de volt olyan, hogy valaki elvesztette a babáját és elmondtam és ő is megsajnálta az illetőt..
Kérdezi HOXA világtalálkozó nem lesz?:)))
távjavítás.hu vagy mifenes, keressen ott valamit.:D
Amúgy hogy kell letiltani?
Hát, én is totál internet-függő vagyok!:)
Eleinte morgott, nem nagyon tetszett neki, hogy állandóan a monitort bámulom, és foglalom a gépet!:P
De mára már megszokta! No meg mostmár van egy saját laptopom, így nemigazán érdekli!
...egyébként ha közelít hoxázás közben, gyorsan álcázni szoktam magam, és úgy csinálok, mintha dolgoznék!:P
Mintha a pasik allergiásak lennének erre az oldalra!:P
nem és nem is ajánlom neki!!
de az fix, hogy sokszor féltékeny a gépre, sőt kifejezetten utálja......
Egy időbe mi is sokat "vitáztunk" ezen,de elmagyaráztam neki szépen,hogy miért járok ide.Nem mondom h nem kellett vagy 5x elmondani még utána.De mostanság már nincs vita miatta.
Ma pl anyum mondta h elvisz "orvoshoz":DD a HOXA miatt.Neki is elmondtam az álláspontomat...szerintem megértette.:)
Nagy bátorságra van a párodnak ehhez. Az enyém biztos kapna érte.
Ha ő azt csinál amit akar sokszor, nehogy már én ne csináljak azt amit én akarok. Jobb lenne neki ha a kocsmában ülnél, vagy sörpadokon sztriptizelnél a barátnőiddel alkoholmámorban?
Ennyire féltékeny ne legyen már valaki. Meg ennyire ne akarjon veled lenni a nap 24 órájában.
Szerencsére az enyém nem érdeklődik a net iránt, de ha így is lenne, akkor sem csinálhatna ilyet. Egyszerűen egyenrangú partnerek esetén elképzelhetetlennek tartom, hogy így viselkedjemek egymással. Ilyet max. gyerekkel tesz az ember.
Ha a párom sokalja az időt, amit a net elött töltök, és nem vele, hát tegyen ellene :P
További ajánlott fórumok:
- "virág"-os dalok, slágerek, könyvek, versek...azaz minden, amiben előfordul valamilyen virág
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?
- Veletek már előfordult, hogy a megszokott összeg sokszorosát küldték ki telefonszálmának?
- Ennek mi lehet az oka?Veletek is előfordul néha?
- Veletek is előfordult, hogy hátrabillent a babátok feje ill. hogy beütötte a fejét a vállatokba? Lett baj belőle?
- Veletek is előfordult már, hogy a füles hang dugóját vmikor a kék, de vmikor a zöld bemenet fogadja el?