Párom letiltott a Hoxáról...veletek előfordúlt már hasonló? (beszélgetés)
a hoxa nem gagyi fórum... :S
amúgy egy kis leleményesség kell, hogy találjon magának valót.. pl mi után érdeklődik?
Nem értem, mi köze a másik embernek ahhoz, hogy melyik weboldalt látogatja a párja.....egyébként biztos vagyok abban, hogy pl. a férjem a munkaidő alatt is rendszeresen "netezik".
Azt mondta, hogy itthon ide sem "férne" még időben sem és ez igaz.
az én párom sem szereti
de hogy tud vki mást letiltatni? ezt nem értem!!
na pont mintha az én páromról olvasnék!!
ő is olyan utálattal tudja mondani hogy:már megint Hoxa?
én meg csak nevetek!
De letiltani azt nem merne mert akkor jönne a gonosz boszi(ÉN)és leszedné a fejét!:)
Szép napot!
Párom elment dolgozni, tehát most nyugodtan netezhetek...
Szerintem a pasik olyanok mint a gyerekek...ha nem rosszabbak!
állandóan velük kéne foglalkozni a nap 24 órájában:)
De néha kell más nőkkel is beszélgetni, pl én Debrecenből költöztem fel Budapestre a párom miatt, és ugye nincs itt barátnőm..és ezért vagyok a Hoxán, mert itt tudok beszélgetni arról ami éppen foglalkoztat.
jól tetted, ha törölted.
én pölö nem nézek bele a férjem telefonjába. csak akkor, ha odadobja, hogy arról hívjak, mert az olcsóbb.
Engem nem törölt ki a barátom, csak megtréfált!
Igaz elmúlt már bolondok napja!
Régen psijaim telójában bele néztem már erről leszoktam, már em vagyok féltékeny......
Beng, beng! Kill!!! Kill!!!!
Na, és miért? "Pajkos Pajtás" volt a "Tüzes Macák" topikban? :DDD
További ajánlott fórumok:
- "virág"-os dalok, slágerek, könyvek, versek...azaz minden, amiben előfordul valamilyen virág
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?
- Veletek már előfordult, hogy a megszokott összeg sokszorosát küldték ki telefonszálmának?
- Ennek mi lehet az oka?Veletek is előfordul néha?
- Veletek is előfordult, hogy hátrabillent a babátok feje ill. hogy beütötte a fejét a vállatokba? Lett baj belőle?
- Veletek is előfordult már, hogy a füles hang dugóját vmikor a kék, de vmikor a zöld bemenet fogadja el?