Pankráció rajongók fóruma (beszélgetés)
Én egyszer néztem bele és majd hasra estem Cody Rhodes egyik mozdulatát úgy fordították le: Cody útjai vagy valami hasonló, mert hogy roads-rhodes :D
Egyébként ma lesz az 1000. RAW!!! Én tuti nem tudnám megvárni, hogy a Nyers erőn lemenjen kb 3 hónap múlva :)
Teljesen egyetértek veled! A Nyers erő-ben szerintem is sok az indokalatlan fordítás. Olyan az az egész műsor, mintha szinkron színészeknek hoztak volna létre egy showt, ahol megmutathatják, mit tudnak. ;)
Az Eurosporton, hétfőnként a Clash Time magazin sokkal jobb (én azt nézem), ott a kommentátorok, úgy közvetítik az eseményeket, mintha valamilyen "hagyományos" sportág versenyét látnád, és nekem sokkal jobban bejön.
Nyers erő...ez mindent elmond nekem. Színvonalatlanná teszi a WWE-t és pankrációt is az a műsor. Hülye és ami még és helytelen fordításokkal teletűzdelt agyon vágott borzadalom, ami a RAW paródiájaként fogható fel. A másik: WWE-hez hozzátartozik még a SmackDown, Superstars, FCW nem csak a RAW vagy ahogy itthon lehet nézni Nyers erő. És még akkor nem beszéltem a többi szervezetről TNA Hulk Hogan égisze alatt vagy a többi független szervezet, amik nagyon jók és sok közülük nem amerikai.
Persze valahol el kell kezdeni, de aki komolyan szereti a pankrációt hamar rájön, hogy a Nyers erőn tovább kell lépni. Sok sikert:)
Sziasztok!
Azért csináltam ezt a fórumot hogy a pankráció rajongók (mint én) tudjunk beszélgetni meg ilyenek!