Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Ne tedd!!!!! Olyan lesz mint a fűrészpor!!!!!
Többen tapasztaltuk már :DDD bármilyen már liszt inkább, és esetleg ahhoz max. harmad kókuszliszt :D
Egyébként a szódabikarbónától szépen feljönnek a sütik.
Sziasztok! Mai menü: rántott husi, szezámos panírral és anélkül, párolt vöröskáposzta, párolt karfiol! Ja, és utána muffin a gyerekeknek (is).
Végeredmény: Szétdurranok! :D
hőfokom nincsen, középre állítom a kereket :)
gyorsan kész vót.
rendeltek még. :/
ja, tegnap meg kitaláltam hogy csinálok csokipudingot tápiókakeményítővel kókusztejből. Cocomasból csináltam kókusztejet, aztán megfőztem ahogy kell. Mikor kihűlt, kb olyan volt mint a takony. Simán leugrott a kanálról. Fiam aszonta ha feldobnánk az ablakra, egy az egyben lejönne róla :) Férjem meg aszonta hogy akkoris bebizonyítom, hogy ez jó. Vágott bele banánt oszt leküzdötte. Én megettem 2-t, lányomnak ízlett. Fiam: naja, ha a szarba teszel mazsolát, elvileg finomabb lesz, mint volt... :D
És hogy kell csinálni???? összekevered, nyújtod, töltöd, felvágod. mennyi ideig milyen hőfokon sütöd????? :DDD
lehet mégis palacsintát fogok enni :DDDD
Most én is nagyon ennék valamit :DDDD
Melyik recept volt??
Sajnos nem csak újságírók hurrogják le, hanem "tudósok" orvosok is. Ezek az emberek szerintem mind olyanok akik az új véleményeken el sem gondolkoznak. Ami a nagy könyvben írva vagyon az úgy van jól, és amellett ki kell állni végsőkig.
Lnekei könyvében olvastam a következőt: Mikor ő egyetemre járt az orvosi tankönyvekben már sok mindenért gyanusították a koleszterint, de MINDIG a következő kitételekkel : Feltételezések szerint, úgy gondoljuk....... Azóta a világban semmilyen átütő tudományos felfedezés nem történt koleszterin ügyben, ami indokolta volna, hogy mára kerek perec a koleszterint tegyék bűnössé. Mindössze csak a feltételezésekből tényeket koholtak. Fel nem foghatom, hogy ez a sok "okos" embernek nem tűnt fel. Vagy inkább milyen mocskos ez a világ, hogy a gyógyszergyárak (mert ők vannak a tankönyvek mögött)az anyagi haszon reményében így manipulálhatnak mindenkit. És a sok birka meg megy vakon követi őket, és még ki is áll mellettük, gyakorlatilag megsértődnek azokra akik ellen mernek szegülni
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?