Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? (tudásbázis)
A biopszia nem gond. Biztos olyan helyre szúrtak, ahol csak az volt. Az ilyen előfordul.
A laborodon mi a rossz?
Túlműködsz?
Szedsz rá gyógyszert?
Szia Kriszti!
Sajnálom, ezek után, akkor hogyan tovább, mit mondd az orvos?
Szia!
Ha zavarnak az eredményeid, akkor próbálj a gyógyszer mellett jódmentes diétát követni. Nekem ezzel gyógyszer nélkül is jók az eredményeim. Igaz, éppen hogy határon belül mozognak. Viszont így sem vagyok tünetmentes, úgyhogy az én pajzsmirigyem se sokáig fog már a helyén maradni, csak nekem a dokim nagyon az izotópot erőlteti.
Jaj, nekem meg volt, hogy azt mondták, hogy nem csoda, hogy elvágta valaki a torkomat, ha ilyen vagyok:DDDDD
Nem mondtam meg, hogy megműtöttek:DDDD
Én is túlműködtem a műtét előtt 1 éven keresztül a methotyrin ellenére, de pont ezért kellett a műtét. Engem beutaltak a műtét előtt 3 nappal a kórházba és 3 napig pumpálták belém a túlműködéses gyógyszert, azaz péntek, szombat és vasárnap, hétfőn pedig megműtöttek.
Gondolom a sebészed is hasonlóan jár el,mint az enyém.
Nyugi!
Jön a hideg, így tuti kell majd a sál:)
Én is hordtam elég sokáig, aztán egyszer megkérdeztem a kollégáimat, hogy nem zavarja e őket a látvány, azt mondták, hogy nem, így befejeztem a kendő hordást:D
sziasztok!!
Segítsetek nekem mert tiszta ideg lettem.Most miután minden vizsgálatot végig jártam közölték velem, hogy ha a T3 T4 és a TSH nem jó akkor nem leszek altatható.A TSH 0,00001 de régen is ennyi volt mikor műtöttek.A T3 nem sokkal de egy kicsit magasabb a T4 nem tudom.
Mi az az érték határ amivel nem műtenek???? Hétfőn megyek az altató orvoshoz és addig meg esz az ideg.Mert még egyszer nem csinálom ez végig.:-((
Szia Szviola!
Ne érdekeljen, hogy az emberek bámulnak. Sokszor én is azt gondoltam, hogy bámulnak, de az is lehet, hogy csak bemeséltem magamnak. Jó nyílván én is jobban szeretem ha elvan takarva sállal, de ha felszállok a bkvra, akkor azért leveszem, mert úgy már melegem van. És akkor meg nem érdekel ki mit gondol. :)
Szia Channa!
Nagyon szépen meggyógyult a heged, megnéztem a képeket! :)
Szia Anikó!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van! :) Hamar meg fog gyúgyulni a heged is! :)
Neked is jól szétszedték a nyakadat!
De nyugi! Szinte nyoma sem lesz néhány hónap múlva:D
Én azt hittem, hogy ez sosem fog "láthatatlan" lenni, de nem így történt:D
A 2 puklimnak, ahol a cső jött ki nyoma sincs, a nyakamon a vágást pedig akkor veszik észre, ha felhívom rá a figyelmet:D
Kiteszem az enyémet egy kicsit. Holnap leveszem.
nekem csak egy alap pm. műtétem volt, ami lefelé nőtt a mellkasomba.
Nyugi!
Minden rendben lesz nálad is!!!!
Szuuuuuupeeeer!!!!!
Veled örülök!:DDDD
Fantasztikus!
További ajánlott fórumok:
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- A fiam 6 éves és mostanában gyakran mondja, hogy szédül. "mintha pörgetne valaki" - ezt mondja. Főleg elalvás előtt csukott szemmel.
- Teljes pajzsmirigy eltávolítás hatása a műtét előtti magas vérnyomásra
- Volt valakinek mostanában pajzsmirigy műtéte?