Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni? (tudásbázis)
Sajnos a pajzsmirigy ilyen bekavar mindenbe, nekem volt, hogy 3 hónapig nem jött meg.
Alig várom már, hogy valamelyikünknek sikere legyen. Ti különben mióta próbálkoztok?
Szia!
Tegnap hoztam el a laborból az eredményem, és még nem szóltam a dokimnak.
szia!
a doki nem mondott semmit az értékre?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Ma megjött a TSH eredményem, 3.39... viszont bármelyik nap megjöhet a havim, és el kell kezdenem szúrni magam a lombikhoz stimulálóval. Ezzel az értékkel érdemes egyáltalán belekezdeni??
Szia:) Nálam változatlan..most lecsökkentették az adagom napi 25-re az 50 helyett,mert ugye 1, 35 lett a tsh értékem, nehogy most meg átmenjen túlműködésbe, igy a doki azt mondta, hogy felezzem meg a tabit..és egy hónap mulva megint vérvétel...
a mensim képzeld megsem jött,mikor irtam....azt hittem,mert barnáztam, de csak egy negyed napig,azóta semmi, mintha elvágták volna....32. napon vagyok és nem jött meg még mindig...nálad mi ujság?:)
szia!
nagyon szépen köszönjük a biztatást :) jó hallani, hogy sikerült neked :) szorítok neked, hogy te is hamar sikerrel járj :))) és gratulálok a kiscsajszihoz :)
Sziasztok!
Ha nem bánjátok megosztok veletek pár dolgot.:) 2007 év eleje óta ismert a pajzsmirigy alulműködésem, és még 2007 tavaszán ki kellett operálni az egyik petefészkem. 2 évbe telt mire teherbe estem, és immár boldog anyukája vagyok egy 2 és fél éves kislánynak. Szóval biztos hamar sikerrel jártok ti is. Jelenleg 1 éve szeretnék teherbe esni, eddig sajnos sikertelenül. Az én TSH-m is 9 fölött volt 1 hónapja, most 150 mg Euthyroxot szedek, és remélem már nem kell várnom sokáig. Még annyi, hogy terhesség alatt ugyanúgy kell szedni a gyógyszert, mert fontos a baba fejlődéséhez, de remélem jó dokihoz jártok aki majd tudja, hogy terhesség alatt nem a TSH számít, hanem az FT4. Voltam pár dokinál mire az egyik végre tudta mit kell nézni terhesség alatt.
További ajánlott fórumok:
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Szerintetek pajzsmirigy alulműködésre jó a jódtabletta?
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?
- Aki pajzsmirigy hormont szed alulműködésre (pl. L-Thyroxin), ha egyszer elkezni, többet nem hagyhatja abba?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Vajon pajzsmirigy alulműködésem van?