Osteoporosis (csontritkulás) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Osteoporosis (csontritkulás)
A jó hír az, hogy stagnál az állapotom, a rossz az, hogy javulást vártam és nincsen. :)
Orvosi tanács mivel " gyógyszert" nem fogadok el, tornázzak, sportoljak, fogyjak le legalább 10 kilót. Igaza van.
Szia 55Judit!
Igen olvastam már korábban.Köszi szépen! Nem árt újra olvasgatni 🤔
Ez csak 1 cikk neked, de van ugyanitt még több is. Hátha úgy döntesz hogy nem stresszeled ezzel tovább magad:
A cikkből:
"Azt se kötik senki orrára, hogy idős korban nem rizikó, hanem védőfaktor a koleszterin, és aki idős korban csökkenti a koleszterinszintjét, kétszer valószínűbben hal meg a magasabb koleszterinszintűekhez képest."
Az én koleszterinem is nagyon magas a kőbe vésett "normális" szerint, kb 20 éve tudom, és cseppet sem zavar.
Szia Brigi!
Mennyi idő alatt ment le normál értékre a koleszterined a halfogyasztással?
Szerintem,mindenkit érdekel!
Én még mindig a magas koleszterinnel küszködöm.
Kedves Brigi!
Nagyon szépen köszönöm,imádom a halat.Hetente fogyasztok halat,bajai születésű vagyok igénylem is.Itthon még sírtam is,amikor a háziorvosom kiosztott és elmondtam,milyen rosszul voltam egy szem koleszterin csökkentőtől.Jó volt a kapcsolat a dokimmal,ritkán fordultam hozzá,elnézést is kértem,mert nem akartam felbosszantani.A méregtől bepirosodott az arca és utálatos hangon kérdezte,mit csináljak magával? Ha rosszul van a koleszterin csökkentőtől,vegyen be felet.A 92 éves nagynéném is mondta,nem szabad beszedni,ő sem bírta,nem szedi 10 éve és még mindig él.🙏
Szia!
Igen az is megoldás. Most már könyebb mert én úgy szoktam, ahogy pl.az 1601-s hozzászólásomnál van zárójelbe, ha arra ráklikkelek más fórumokon is akkor könnyű a visszakereses. Bocsi ha ezt itt nem így csináltam és, ha az 1599-s hozzászólásnál gondott okoztam.
Köszönöm!
Nagyon aranyos vagy, egyszerre írtunk hasonlót.
Szívből örülök sikereitek. Igen én türelmes vagyok nem kapkodok, tudok várni. Remélem azon nem fog múlni a gyógyólás hogy kikérem a szakemberek véleményét.
Itt a hozzászólás, nem vagyok egy nagy számítógépes. Pár kattintásal megtaláltam újra.
Köszönöm találtam pár aranyos hölgyet akikkel telefonom privibe is kapok tanácsot. Már nagyon várom a személyes találkozást Vargáékkal. Azon az úton szeretnék elindulni ami már többeknek is segített.
További sok sikert!
Sziasztok!
A 625-ös hozzászólásnál ahonnan Judit is rendelt. Nézem ezt az oldalt, postán jobb rendelni? Olvasom a kedvezményt ez a legelső vásárlásnál is jár vagy csak a következőnél?
Most hogy beléptem, látom eleve van ami akciós.
Én majd 28-a után vásárolok, megyek személyes beszélgetésre a Liszt F. u. az ott javasoltak alapján fogom megvenni amit ajánlanak.
Már nagyon várom.
Szendi Gábor írásai is megszívelendőek. Címszavakban:
Csontritkulás
Szendi Gábor: A csontritkulás-érem két oldala
Szendi G: A kezelés nem csökkenti, hanem növeli a csípő- és combcsont törés kockázatát
Ray Peat: Csontsűrűség - Első szabály: ne árts!
Szendi Gábor: A mákolaj semmit nem használ csontritkulás ellen
Sayer Ji: Miért élnek az orvosok halálos tévedésben a csontritkulással kapcsolatban?
Szendi G: Kalciumhiány és csontritkulás - a modern ember örök aggodalma
A csonterősítés gyengéi
Az antidepresszánsok törékennyé teszik a csontokat?
Az antidepresszánsok használata növeli a csonttörések kockázatát az idősebbek között
Az oldal: [link]
OKé!
Olvasom, bocsi a félreértésért.
Szia Judit!
Annó melyik olajos halat rendelted?