Osteoporosis (csontritkulás) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Osteoporosis (csontritkulás)
Kedves Mindenki!
Saját magunkat kell gyógyítani,szinten tartani.Ezt már régóta tudom.Amikor először 14 éve a ,,Sedron,, tabl. írta ki a doki(szerencsémre,nem szedtem be,google ism. miatt) és kb. 1 hónap múlva a SOTE - től hívogattak telefonos kérdésekkel,hogy vagyok stb. kb. innentől,nem bízom meg egy orvosban sem.Mákolajtól kezdve nagyon sok mindent próbáltam a Dexa érték romlott.De amióta a Gyógygombát+Galk2+D3 4000NE szedem és trambulinozok,Jógázom,visszafogtam a fehér lisztes ételeket,minimálisan javult a Dexa értékem.A dokihoz nem vittem vissza az eredményt,mert megint biztos eladni akar valami ,,mérget,, 😞
Sajnos Brigi1957 és BJudit55 nézeteltérése miatt a fórum kissé leült.Semmi eredmény megosztás,ösztönzés.Jó lenne a tapasztalatokról olvasni újra.Zsókica21 és Guruljka köszönjük a hasznos cikkeket.A tesóm leukémiás és nekem,csak kutyafuttában van időm a magam bajával foglalkozni.Jó egészséget kívánok mindenkinek!
Kicsit felhozom ezt a fórumot.
Segíteni szeretnék annak, akinek pont az Aclasta infúziót javasolta az orvosa. Remélem, idetalál.
A kolléganőm a lucernára esküszik!Ti hallottatok róla valamit?
Szép napokat mindenkinek!
A Tescóba most van 2 fajta csicseri borsó!A Lidl-be most nincs!
Remélem jól vagytok!
Elnézést Brigi1957,Guruljka,Zsókica21,Elizabet58!
Elírtam a nevetek! ☺️👏
Kedves Osteos lányok!
K2 vitamint szednék,(CitrokalciumD3 vitamin mellé,+imm.teo mellé)de hol szoktátok beszerezni és mi a termék neve.dr.Szendi Gábor cikkei meggyőzték,csak nem találok sehol.Ma voltam a reumatológusomnál ,,kiudvaroltam,, egy csontmarker vizsgálatot,amire azt mondta,hogy nem sok értelme van.De adott labor beutalót.Dexa labor is teljes testre.Mivel a ,,calcisendront,, nem bírta a gyomrom,nem is szedtem soha,egy új gyógyszerről beszélt ,,OSICCA calciPlusD,,
Esetleg Brigi57, Gurujka,Zsókica21,Elizabet tudnátok segíteni utánanézni,hogy mennyire roncsoló hatású készítmény?Vagy valóban lehet hinni,reménykedni?Érdekes volt,hogy pont akkor volt a reumatológusomnál a ,,gyógyszer ügynök,, (nem tudom hogy helyesen írtam- e a titulusát) aki ezt ajánlotta.Remélem nem fogalmaztam zavarosban,ha tudtok és van tapasztalatotok,kérlek válaszoljatok! Köszi szépen
Köszi, majd a lidliben talán...
Érdekes a neve. Németül a Kichererbsen, az kuncogó borsó, szó szerint. :D Aranyos.
A héten akciós az Aldiba!Én valamikor a Lidl-be vettem!
480 g volt benne!
Ez jó! betankolok csicseri konzervből.
Vettem már szárazon, de nem sikerült puhára főzni.
Éppen tegnap találtam spagettis csicseri receptet. Mandulás és csili paprikás.
Nálam a spagetti miatt eleve nem jön be, de lehet, egyszer kipróbálom. Nem kell annak a paprikának pont csilinek lennie.
Én is ezt szedem!
Azért kell állni fél órát vagyis feküdni nem lehet a gyógyszer bevételt követően mert más különben gyomor fájdalom lehet!
Csicseri borsót ettem!Utána néztem és lám!
Majd ha ilyen tempóban leszek képes közel 20 percen át ugrálni a trambulinon, átgondolom... :D
De jó a figura, nem gondoltam erre, hogy a másik láb addig is a lábujjakkal tart ellen. :D
A néptáncban az egyes figurákban kiteszik a sarkat, de nem erőből, és nem azon a lábon van a súly.
Kínálom, ahogy a régiek az ételt: Szeressed!