Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én 1 hónap után már rendesen fújtam az orrom,addig kíméltem...A szolizásahoz nem tudok hozzászólni,talán olyan két hónap után már lehet.
Próbáltam fotót csinálni a horpadásról,de képen nem látszik úgy a különbség mint élőbe.Ha ennyi szépséghiba lenne,nem lenne semmi gondom.de biztos változik a tied is szerintem jó irányba
Ma megint máshogy érzek. Most éppen imádom az orrom. :D Klimaxolok, esküszöm. :D Vagy nem tudom, mik ezek a hangulat változások.
Sokat segít egyébként, hogy jegelem a nózim. Finoman odateszem a két oldalára, finoman a két orrlukhoz és még finomabban a tetejére. :)
Ami viszont zavar, hogy ugye soha nem volt életemben pattanásom, mitesszerem, csodás bőr és társai. És most ugye, hogy egy hétig nem szellőzött a gipszbe, majd négy napig a tapasz alatt, úgy bezsírosodott, mint a pinty. Bár ma már esküszöm, ez is jobb, de azért megkérdezném, hogy arckezelésre, ahol nyomkodják a pofid :D Mikor lehet ,menni? Soha, mi? :D
Én a műtét után 5 héttel kezdtem el dolgozni,szintén takarítósdi,sok hajolgatással jár és tisztítószerekkel,de csak annyi volt hogy gyakrabban duzzadt és folyt az orrom.
Viszont az orrfolyásom a mai napig nem szünt,4 hónapja úgy fújom,mintha enyhén náthás lennék..Kedden megyek kontrollra,kíváncsi vagyok mit mond erre az orvos..
Van valakinek ilyen hosszútávú orrfolyásos problémája?
Nekem is van az egyik felén bemélyedés,igaz nem annyira látszik mint a tied,de megértem hogy zavar,engem a kevesebb is bosszant..de egy nagyon kicsit mintha változott volna..az enyém 4 hónapos.
Igen,valóban a malacorr az tuti elmúlik.. már a második hónaptól megszünt,és én akkortól kb már a dagadást apadást sem látom,nekem egyforma reggel,este.
:):):)
Jaj nekem Rékabéka...szétröhögtem az új Shrekbe illö orromat..basszus úgy fogtam a tenyerembe nehogy leváljék onnan a nevetéstöl...bár észre sem venném ha leesne olyan érzéketlen...:)
Na mostantól megint máshogy élem meg a napjaimat..!és ha visszaesnék a depibe csak elöveszem ezt a cikket, és jókat derülök megint..hát ez de jól esett!!!!
De jó hogy vagytok!!!!!
Komolyan beszélek a Kárásszal hogy honorálhatná ezt itt nektek...
<3 Türelem, tudom...le fog apadni...én is ezt mondogatom magamnak. :D
Párom meg...<3 azt hiszem, szeret engem, ha ilyeneket mond :D
Fecó miért is írom azt,hogy én már veled kapcsolatban semmin nem lepődöm meg? :-)
Most komolyan roppant,ezt így hallottad is?
Ha felhívod,attól nem fog változni,ha meg látod,hogy valami nem oké,akkor úgyis meg kell mutatni.
Remélem,hogy jegelted és kibírod még ezt is,nem lesz gond.
Lejárt az egy hónap,kapunk képet?
Háborús övezeteket meg kerüljed el,olyan vagy,mint egy kisgyerek...
"túl jó csaj lettél és nem tudod feldolgozni?"
Viki hol vannak az ilyen jó pasik,akik ilyeneket mondanak???
De tudod,hogy rátapintott a lényegre?
Volt két dolog,amin változtatni akartál.Megtörtént.Először nagy öröm,aztán hirtelen összeomlassz.Igaz,amit írsz,hogy nem mindig könnyű feldolgozni két változást,van,akinek egyet sem sikerült hónapokig,akkor mit mondjunk két nagy változásra.
Egyik nap fent,aztán lent.Hol ilyennek látod magadat,hol olyannak.Tetszik,nem tetszik...Ha szépnek,akkor tiéd az egész világ,ha "csúnyának",akkor az egész világot gyűlölöd,nem jó semmi sem.
Átmentünk ám ilyenen sokan,vannak-voltak ilyen napok,de így van,jobb,ha kiadod magadból,már az megkönnyebbülés.
Egyébként tényleg jó csaj lettél-bár amúgy is az voltál szerintem-és már eleve a neved is kötelez,szóval a végén-csak türelem legyen-GYŐZELEM!
Összekaptam magam...párom leosztott :D :
"túl jó csaj lettél és nem tudod feldolgozni? ne bolondulj már meg VIKTÓRIA!!az eszedet engedd előtérbe! Britney-t meg ne hallgass mert Britney veszélyes :D rámászik az agyadra és megeszi.
na türelem!! 3 hónap. melyik része nem volt érthető????? és ha addig duci lesz és lila, akkor sincs semmi 3 hónap, mi az? semmi szóval fejezd be a rinyálást jó? mert beverek egyet és akkor is lila lesz :D "
El is felejtettem írni,hogy Kárász dokinál már asszisztensnő veszi fel a telefont,úgy meglepődtem,hogy kétszer is visszakérdeztem,hogy ki az.
És még most sem tudom a hölgy nevét.A lényeg,hogy most tuti elérhető,mert a hölgy azt mondta,hogy a doki visszahív mindenkit.
Így is volt,ugye azért a szemhéjplasztikára is fel kell készülni,na meg láttam itt szépen felvarrt melleket is-de hogy mi mennyi,mit lehet TB-re,hogy lehet a legolcsóbban kijönni,azért ez nagyon érdekelt.
Viki erre szokták ajánlani a fekete szappant és az Ilcsis krémet:
Kozmetikusnál lehet beszerezni őket.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?