Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel? (beszélgetés)
Jaj, nem is válaszoltam. Igen, minden nap non-stop.
Javítok: angolos napok kivételével na.:)
Jó adni és jó kapni. Én így vagyok vele. Bár az orális szex részemről kevésbé izgató, nem kifejezetten élvezem mindig, ha nyalogatva vagyok. Csak néha esik igazán jól, de akkor nagyon kiadósan. :D
A szoptatást leíró nem tudja milyen az orális szex eszenciája, a közelében sem jár. Az tényleg csak egy "szoptatás", amit ő csinál. Még a dugásnál is rosszabb.
Ugye? És az is milyen öröm, ha a párod élvezi az adakozást is. :)
Te melyiket szereted jobban?
Nem is azért írtam, mert rettegni kellene, sokkal inkább azért, mert "jb" szerint a nőkkel kell vigyázni, de a pasitól nem lehet elkapni semmi. Jah... :S
Ha a nőtől ellehet, akkor a pasitól is.
Szó nincsen itt semmiféle veszélyről!
Se oda, se vissza! :)
Persze, ha valaki naponta váltogatja a partnereit, akkor bármikor érheti baleset.
Szoros és megbízható párkapcsolatban ilyen elő nem fordulhat.
Főleg, ha a nő rendszeresen vizsgálatra jár.
Ma már mi az, ami nem okoz rákot? Mosogatószer, étolaj, hajfesték.. felsorolni is nehéz..
Mi ezen a meglepő? Valamit mindig vizsgálni kell, szegények amúgy unatkoznának..
Sajnos nem lehet általánosítani. Nők is vannak, alpáriabbak is..
Csak egymást találják meg, ennyi :)
Ez a hsz nem csak a "szoptatás" miatt felháborító, hanem az miatt is, hogy azt sugallja, hogy a nő nemi szerve tele van mindenféle bacival, nade a szopás kifejezetten egészséges.
Akkor érdemes utánaolvasnod, mert:
"Amerikai kutatatók kimutatták, hogy az orális szex jelentős kockázati tényező a torokrák kialakulásában. A betegség két és félszer nagyobb eséllyel jelentkezik azokban, akik életükben több mint öt férfinak szereztek örömet a szájukkal
A baltimore-i Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health kutatói a humán papillomavírus (HPV) vizsgálata közben arra az eredményre jutottak, hogy az orális szex növeli a torokban, illetve a mandulák környékén a rákos daganatok kialakulásának esélyét."
Hát nem annyira. :)
Engem anyám szoptatott utoljára, azt mondja, látszott rajtam, hogy jólesik.
Szoptatós pasival szerencsére nem találkoztam.
Tudod egy harapós lóra bíznám.......nem tudom azt élvezné-e.
Számomra nem férfi.