Orális szex a végéig (beszélgetés)
Hagyom magam :)
Na, ezért nem szabad a nicknevekre hagyatkozni
Ugynakkor mit számit a nicknév, lehetnék akár homo vagy bi is :)
Bocsi! Te most nő vagy vagy férfi? Megtévesztett a nickneved...
Előző hozzászólásom kéretik semmisnek tekinteni!
Az sem rossz, ha közben a partnernőm hódolatteljes nagy szemekkel néz közben. :)
(With open eyes. :D)
Te hogyan csinálod? :D
Open your mouth maximum! - ahogy a filmeken mondják"
And close your eyes, ahogy a dalokban éneklik
:)
Veregesd a farkát az arcodhoz meg a nyakadhoz mindenhova, dörzsöld vele körbe mindenhol, verd a melledhez jó keményen, hogy csattogjon, a - borotvált és tiszta - hónaalj, mell széle is bejátszhat + minden, ami az eszedbe jut és élvezed. Ja, és beszélj hozzá nagyon mocskosul.
A mocskos beszéd gyakorlására a legjobb, ha beszerzel egy olyan pasit, aki mocskosan beszél hozzád, hogy megérezd az ízét, magadtól, ha egyik partnered se beszélt így hozzád, nehéz ráérezni.
Sziasztok!
Huszonegy éves lány vagyok, és négy hónapja vagyok együtt a párommal, aki idősebb mint én, és így tapasztaltabb a szexben-orális téren is.
A szex jó, az orális részével sincs probléma.
Sajnos általában kéthavonta előjön herpesz a számon, így néhány napig (kb. 1 hétig) az orális szex kizárva, ilyenkor sajnos nem tudom kényeztetni őt.
De mégis, hogy szerezhetnék ilyenkor örömet neki? Így hogyan izgathatnám a férfiasságát? Ő ilyenkor általában vezeti a kezemet, hogy, mit csináljak, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is!
Előre is köszönöm!!!!
"kikizdett csipte a szeműket a kérdés!"
Hogy mondod?
Sziasztok.Tapasztalatom szerint aki az eggyütlét vége felé magától ,kerés nélkül a szájába veszi azok mind azt szeretnék, hogy a szájába menjen és le is nyelik... Volt olyan partner , megkérdezte hogy akarok kielégülni és semmi kivetni valot nem talált benne. Viszont volt olyan is hogy bármit csak azt ne.
Én pasi létemre azt is szeretem ha nem nyeli le és csokolozunk ugy hogy egymas szájaba csorgassuk mig el nem fogy.. Na erre lehet fujogtatni... De ezt csak azárt irtam le hogy NEM vagyunk egyformák.
További ajánlott fórumok:
- Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel?
- Megalázó a fej irányítása orális szex közben?
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Orális kényeztetés vagy szex
- Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?