Orális szex a végéig (beszélgetés)
;) Az egész annyira izgató. Ahogy a száddal, nyelveddel, kezeddel, és a látvánnyal orgazmusig kényezteted. ;)
Sosem értettem azokat, akik szerint az orális szexben bármi is megalázó. Ha ott van két ember, aki szereti és kívánja egymást, ott semmi sem megalázó. Ha a nő markol bele a férfi hajába (és irányítja a fejét), miközben a nyelvével kényezteti, az rendben van, de ha ugyanezt teszi egy férfi, miközben a nő sz*pja, az már megalázó és fúj? Fura. :P
Én szeretek arra gondolni, hogy a feleségem boldog és elégedett. Nincs ennél jobb érzés.
(Más kérdés, hogy most épp nem az, de ez nem ide tartozik.)
és a brit tudósok milyen következtetést vonnak le ebből?
arról nincs kutatás, hogy a pasik csinálják-e nekünk szájjal, és ha igen hogyan?
Ahelyett, hogy gyengeelméjűekkel vitatkoznék, inkább írok valami érdekeset, ami passzol a topic témájához, és másokat is érdekelhet.
Ezt a portált teljesen véletlenül találtam meg. A "se lenyelni se kiköpni" magyar kifejezést - amelynek egyébként nincs szexuális vetülete - próbáltam angolra fordítani. A szó szerinti fordítást (neither spit nor swallow) beírtam az angol nyelvű Google-ba. A Google azonnal a legközelebbi találatot (spit swallow or neither) adta vissza, ami kb. annyit jelent, hogy kiköpni, lenyelni vagy egyiket se.
A találatok egytől egyik az orális szexről szóltak. Ezek után csináltam egy ellenpróbát. A magyar Google-ba beírtam, hogy "kiköpni vagy lenyelni" és az eredmény meglepő volt. Egy kivételével mind politikai témájú volt. Ez az Unicum a Hoxa.hu volt. Hát így kerültem ide.
Ami viszont a topic témájához szervesen kapcsolódik, az a hasonló témájú külföldi fórumok eredménye. Azon túl, hogy az angol nyelvű fórumokon a Tiétekkel szinte teljesen azonos vélemények vannak, az egyik ilyen fórum még egy statisztikát is publikált.
Ezek szerint a csajok:
Kiköpik: 12%
Mindíg lenyelik: 46%
Hangulatfüggő 12%
Nem engedik a szájukba: 27%
Nem válaszol: 3%
Ha a topic indítójának, vagy bárkinek segítségére lehettem, nem vagyok itt hiába.
Ugyan csak félre beszélsz:)))))
Most jól figyeld mit írok.Igen is szeretném ha a lányom is olyan jó szopós lenne mint az anyja.
Ezt egy 12 éves gyermekről írtad.Te egyátalán felfogtad ennek a kijelentésednek a súlyát?
Egy másik topicban is nekem ugrottál már. Ott ugyanilyen csalhatatlan biztonsággal megállapítottad, hogy impotens vagyok. Érdeklődve várom, mikor fogod ugyanilyen magabiztosan kijelenteni, hogy homokos vagyok. :-)
Bertrand Russell-t juttatod eszembe.
Hiába használsz szép hangzatos idegen kifejezéseket erős a gyanúm hogy pedofil vagy.
Idézlek:Szeretném ha a lányom is olyan jó szopós lenne mint az anyja.
Egy utolsó kérdés te beteg pedofil.Leírtad ezt vagy ezt is letagadod?
Nézz már tükörbe a jó Isten áldjon meg.
Nem a lányom szexuális életét beszélem meg, hanem egy hülye kérdésre adtam választ, amit néhányan félreértettek. Miután megírtam részletesen mire gondoltam, mindenki megértette, egyedül Te rugózol még mindíg. Pont Te, akinek a véleménye a legcsekélyebb relevanciával sem bír ebben a témában.
Szerintem hagyjuk inkább a csajokat beszélni, és mi csak akkor szóljunk, ha a témához tudunk érdemben hozzászólni!
Fura hogy ezt az épp ésszel dolgot pont te mondod aki a tizenéves lánya "jövendőbeli"szexuális életét épp egy nyílt portálon beszéli meg vad idegenekkel.
Ember jövendőbeli a lányod szexuális élete?
Mivan érzékeny pontra tapintottam a 12 éves KISLÁNYOD-dal kapcsolatban :)))))))))
Valaki még nem olyan rég azt írta idézem :igen azt szeretném ha olyan jó szopós lenne mint az anyja.
Ha jól tudom ezt te írtad,és lehet hogy itt sok embert meg tudsz vezetni ,de mivel elég korán elveszítettem a fiamat ,mert leállt mindkét veséje és emiatt elég sok helyen jártam hát így neten keresztül is felismerem a pedofilokat.bármilyen kifinomult legyen a stílusuk. :)Továbbra is bátran ajánlom a pszichológust ,mert ha kikésel,csak a börtönpszichológussal lesz dolgod.
Te meg ne tedd tönkre a lányod még ki sem alakult egészséges szexuális életét.
Itt lihegsz bakker mint egy rossz perverz azon gondolkodva hogy neked majd milyen traumát fog okozni a lányod "jövendőbeli szexualitása"
EMBER GYORSAN MENNY PSZICHOLÓGUSHOZ.
Nem csak ezért, de ez is szempont. Érdekes, ahogy nyíltan beszéltek olyan témákról, amiről egy pasi előtt sose beszélnétek.
Egyébként tényleg fontos. Nekem az a véleményem, hogy nincs olyan, hogy elérkezett az idő, hogy megtudd. Mindíg a gyerek kérdéseire kell válaszolni. A két fiammal nem volt ilyen probléma, de őszintén félek, mi lesz, ha a lányom is elkezd kérdezni.
További ajánlott fórumok:
- Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel?
- Megalázó a fej irányítása orális szex közben?
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Orális kényeztetés vagy szex
- Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?