Orális szex a végéig (beszélgetés)
Ilyenben már régen volt részem, de jó, ki-be járatni az ajkak között miközben joghurtba mártom előtte :D
beteg vagyok :S :D
Így van...:-) viszont jó kis oldal én baromira élvezem mikor vissza írhatok a moderátoroknak mint másik oldal adminja és itt csak vendég:-))
Persze nem ilyen szférában dolgozóknak ez merőben más.
Olyankor elolvasod és törlöd:-)
Nyugalom engem fórumokon kivált képpen utálnak..szóval szevasz sorstárs:-)))
ha valaki engem csak addig tisztel,amíg a számba nem veszem a..fegyverét,akkor nagyon melléfogtam!
nem is találkoztam még iylennel élőben..
De az való igaz,hogy ezen egyébként könnyű elcsúszni,viszont szerintem látszik a férfiakon már beszélgetésben,hogy ki az,aki ezen mérne le dolgokat,hogy a nőt mikor lehet lefektetni,hányadik randin,és hogy mit vesz a szájába..
Miért kéne elítélni a nőket, akik szeretik az orált? Vagy az anált, vagy bármit? Akinek ez okoz örömet, csinálja... Aki meg nem szereti, nem csinálja, ennyi... Mindenkinek más fér bele az ízlésébe... :)
Ha lázba hoz, akkor meg pláne csináld!
Valóban rengeteg alkalommal találkozhatunk azzal hogy hogy egyes nők le vannak k***va!
De azthiszem ez is döntően intelligencia kérdése,vagyis aki másokra kígyót békát mond...
Engem lázba hoz az orális kényeztetés gondolata.Valamint nem itélem el azokat a nőket akik a szexualitás ezen módját is gyakorolják és "le is nyelik" khm... Valamint elfogadható hogy vannak és lesznek is egyéjszakás kalandok amiben a nő is benne van,mégsem rossz ember az ilyen,csak másként működik mint ami általánossan elfogadott,de mégis az ilyen nők vannak megkövezve,a férfiakra csak legyintenek ha ilyet tesz.Milyen már ez...
hat viccesek ezek a faszik, neki az is jo, ha oralisan elegited ki....hat foleg az a jo!!! :))
a kovetkezoket most nem rosszbol mondom:
de, lanyok mi lesz igy a noi nem tiszteletevel, ha az ilyen gyorsan szankba kapkodjuk a sracok nemi szerveit? aztan meg csodalkozunk, ha leku***zaznak??? :)
Mondjuk nah jah.-)
Viszont bátor volt aki indította és le a kalappal előtte:-)
Tudod ez intimitás ,méghozzá a legbelsöbb.
Talán azért nemírkálnak az emberek nagy előszerettel.
Egyébként meg ha jólműködik a szex arról nincs mit írkálni,főleg egy nyilvános portálon ,hogy mijen pózban,és mennyi spermát nyelt le.És egyátalán nemvagyok prűd SŐŐŐŐŐT csak ez nem közösségi téma vadidegenekkel.
Próbáljátok zuhanyozás közben vagy kádban..próbálj nem arra gondolni amúgy én nem telejesen értem..nálunk jó szagunk van de ha nem szereted akkor sose fogod ez olyan hogy valaki imádja csinálni valaki nem.
Ha nem megy ne eröltesd és keressetek valami más módot..
Én lenyelem pláne hogy egészséges és az ízével sincs semmi,szerintem.-)
Nemtom ki indította a fórumot,de állati a kérdés:-)))
Üdvözlet neki érte:-)
További ajánlott fórumok:
- Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel?
- Megalázó a fej irányítása orális szex közben?
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Orális kényeztetés vagy szex
- Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?