Használtad önvédelemre magassarkú, tűsarkú lábbelid,vagy esernyőd, táskád? (beszélgetés)
Én se tettem feljelentést, mert nem akarta, hogy aztán járkáljanak hozzánk a rokonok és kicsináljanak minket...
Én konkrétan tudom, hogy min mentél át. Sajnálom!
Egyszer a sötét lépcsőházba ült egy férfi és amikor meglátott, előkapta a farkát, stb., na akkor befutottam a földszintre, pedig sosem mentem be oda sok-sok év alatt és ott szóltam a kint ülő férfiaknak, hogy menjenek és intézzék el a perverz pasit. A lépcsőn nem mertem felszaladni, mert ott egyedül lettem volna és nem biztos, hogy a fiúk meghallották volna, hogy kiabálok...
De megunták és ott hagytak, vagy valaki megzavarta őket? Hogy lett vége.
Amikor engem megvertek akkor az egyik nő valakije (férfi) megunta és leszedte rólam a legalább 10 nőt.
Brutális lehetett!
De a végén csak sikerült megvédened, ami a tied volt! 👍
Nem Mákos lecsó, a barátnőm nem vállal szadomazo szexet.
Ne is kérdezz ilyet privátba se!
Mit írtam anno?
Tökét rúgd szét, markolj rá, csavard meg!
Izomból, nem a tied! Az életed a tét!
Fejre🧑🏽🦱, tökre🎃 támadj!
"Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!" (önvédelmi mottó)
Régebben jóban voltam egy korábbi box/kickbox világbajnok csajjal, ő is ezt mondta. Amikor top formában volt sem bírt volna el egy átlag férfival, hiába erős, gyorsabb, hajlékonyabb, de ha bekap egy ütést akkor lepadlózik. Szóval a nők önvédelmként nyerjenek időt és spuri, mert egyetlen ütés egy férfitól megsemmisítő egy nő számára, míg egy jól irányzott női ütés sem állít meg egy férfit. Egyszerűen fizikai, biológia, biokémia.
Ami a barátnőd esete, én is védtem már meg magam zéró küzdősport tudással, engem is, támadókat is meglepő temperamentumból. Nem várt reakciót kap a támadó és eliszkol, mert az átlag férfiak nem úgy vannak kódolva, hogy megüssenek egy nőt. Lefogni, földre vinni, kifosztani még csak-csak, de az ütéshez pszichésen több kell. Betanult normát, gátlásokat elnyomó alkohol, drog vagy "tanult" megvetés, gyűlölet a nők iránt, de azt mondják egy random átlag férfi nem üt meg egy idegen nőt.
Vagy önvédelmi riasztó, síp!
Kubotan kulcstartó! (katonai bolt - érzékeny, lágy részekre nem)
Ha más nem, ordítasz torkaszakadtából: "SEGÍTSÉG!!! MEGTÁMADTAK!!! ÁÁÁÁÁÁÁ!!!" (sikoly) [karate-módszer: (el)ijesztő és stresszoldó]
Ha nincs más, egy kaviccsal ütöd szét, szórod meg, vagy egy fűszállal vagdosod agyon!
Amikor a gyerekkel voltam és megtámadtak, nem volt esélyem semmire, pedig én önvédelmi sportoló voltam (judó).
Viszont, amikor a barátnőmmel voltam és egy pasi elkezdett utánam jönni és ocsmány dolgokat mondogatott nekem, akkor a barátnőm az esernyőjével jól megkergette a pasit:DDDD
Ha látnak minket együtt, akkor mindig azt gondolják, hogy én vagyok az aki meg tudja védeni magát, stb., de igazából a barátnőm az aki pillanatok alatt felhúzza magát és akkor fusson mindenki, mert leüvölti bárki fejét és ami nála van azzal üt-vág.
Az edzőnk mindig azt mondta, hogy ha bármi van, fussunk! Ne menjünk bele semmibe egy férfival szembe, mert fizikai fölénye van.
Esetleg hordhatunk homokot a zsebünkbe, azt szórjuk a szemébe a támadónak, majd futás!
Régi vicc ...
Szerencsére még nem támadtak meg, így nem volt rá szükségem. Viszont úgy hallottam, a kulcs is remek fegyver lehet.
Javítás
\nem milyen módon veszed hanem milyen módon véded...
Én hallottam hasonlót
A csaj felhúzta a szoknyáját, a férfi letolta a gatyáját, a lány meg elkezdett futni
Szerinted hogy gyorsabb, megemelt szoknyával vagy letolt gatyával futni?
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Szexi járás magassarkúban
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?