Önvédelem-gázpisztoly (beszélgetés)
ki mondta, hogy a táskámban hordom? ha azért jöttél, hogy kötözködj, kösz, de kösz nem!
segítséget kértem, nem támadást! ha te inkább megvárod mig esetleg megint megtámadjon valaki, és törjön valamid akkor hajrá, én nem fogom! nem félek venni egy fegyvert amivel megvédem magam, vagy esetleg ne Add Isten a családom!
de azt is gondolom, hogy csak sodrófával
nem úgy mint amerikába
Én is hallottam, az otthonodat állítólag már megvédheted:))
Az is valami...............
igen
de talán most valamit fognak változtatni a törvényen
én úgy hallottam
ha nem akkor bocs
kérdzd meg, a rendőrségen, hogy ilyenkor mi van
bár ezzel nem hiszem, hogy valaki megtudná
csak a rendőrség tudja majd, hogy te ott dolgozol
az első kettő nagy, nem tudod majd hordani (táskába nem jó, mire előveszed, neked annyi:( -Alfa jó, inkább a 020-ast javaslom.)
A harmadik jónak tűnik méretileg. A vásárlásnál figyelj, hogy ne spiáterből legyen, mert az a cink öntvény semmire sem jó.mindenképpen acél legyen az elsütő szerkezet és a dob, ha a cső is az, akkor már szinte tökéletes.Önvédelmi - nem "játszós" fegyver vásárlásánál egyetlen dolog számít: a használhatóság!
Így van! Aki nem tanult önvédelmet, azt lazán leszereli még egyetlen férfi (esetleg) nő is. Mivel az fel van készülve a támadásra, te viszont nem. Szóval előnyben van veled szemben! Ezt nem tudod csak akkor kivédeni, ha gyakorlod.
Vagyis első a tanfolyam!
gondolom, hogy tudják, hogy hol dolgozol meg ilyenek
leellenőrízennek
de majd bent megkérded, hogy azt be kell e írni
én sem aludtam egész éjszaka
nemrég sajnos megtámadtak éjszaka egy lányt és megerőszakolták
és akkor a férjem vett egyet
azért szerintem elég ijesztő, bár én nem értek hozzá
a férjem elmagyarázta, hogy hogy kell használni
nekem nagy a táskám és belefér
Nem hülyéztem le senkit. Hol olvastad??
Köszi, hogy nem tiltod meg.
abban ne bízz, hogy a támadó megijed, nagy hiba!ha gond van: fegyvert elővesz, lő, elfut.nem vár meg rendőrt stb..az hiba!
az általad ijesztőnek nevezett fegyver ált. nagy, amit nem tudsz hova tenni! én ezt már végigjártam, vettem egy ijesztő öntöltő gázpisztolyt, majd kb 2 óra múlva visszavittem a boltba, és vettem egy - a lentebb leírt típusút.
gondolom, hogy te milyen jól aludnál ha 3 házzal arrébb egy 18 éves lányt 20x szívenszúrt egy szemét
nem tíltom meg, hogy beleszólj, de ha nem értesz valamihez azért még a többit nem kell lehülyézni
Szia! sokat segítettél, én ekozul a 3 kozul probálok választani,a zt mondták, hogy ezek jok!
Walther Python
alfa 060
s&w Chiefs Special
melyiket mondanád, hgoy jo?