Önbizalom és bikini (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Önbizalom és bikini
támogatom az előttem szólót, ha nem tetszik vkinek nem fog rád nézni. Ennyi. Én ma megcsodáltam magam a tükör előtt (mert elvileg a tükör a barátunk:)), és rájöttem, h sikerült formálni magam, mostmár picit derékból kell és picit a köldököm körüli dombocskából. Ha ez meg van, elégedett leszek:)
És itt senki se kövér, csak teltkarcsú:)
Én azért nem így vagyok ezzel...a legnagyobb probléma az,hogy nekem nem tetszik és nagyon zavar.És ráadásul bikinit is szeretnék húzni nyáron és szeretném hogy ne a narancsbőröm miatt nézzenek meg.Elsősorban magamnak szeretnék megfelelni.
A bikiniről az a véleményem , hogy húzz nyugodtan...akinek nem tetszik ne nézzen rád...
szerintem itt a fogyis portalon azert nagyreszt fogyizok vannak :). szoval gondolom nem logatjak... csak olyan jo kicsit sajnaltatni magunkat - beleertve engem is. hogy a tobbiek azonnal jojjenek kicsit lelket apolni, hogy nem is vagyok annyira kover :)). tehat szerintem azert ez is benne van kicsit :))).
en nem sirok a narancsborom miatt, mindig is az volt, a fogyim abbahagyasa utan is megmaradt, ez van, akinek nem tetszik, leharapdal belole...
bar nem is veszek fel bikinit, vagy furdoruhat. jobb is talan, mert nem akarok senkinek almatlan ejszakat okozni :D.
Szió!
Figyelj, nem fognak rád lekicsinylően nézni, pici babás anyuka vagy, ilyen esetben sokkal elnézőbbek :D. Na de viccet félretéve: pihenni mész, most mit érdekel hogy ki mit szól? Te se azért vonulsz ki a partra hogy kritizáld mások alakját, hájfodrocskáit.
Sziasztok!
Én 5 hónapja szültem meg a fiamat és vannak rajtam is főleg a hasamon kilók,de a párom így szeret és imád!Igaz én tornázok,de semmit nem használ!Jún végén megyünk a balcsira és már félek,hogy fognak rám nézni,ha bikiniben leszek!
Petra!
Sok-sok folyadék (ásványvíz), ami méregtelenít, illetve testtekercselés, torna közben főleg! Nekem most kezd el múlni, pedig alig egy hete csinálom így (nekem a combom húzós, és meg se tudom mondani hogy mikor jött ez elő nálam, egyszer csak rácsodálkoztam és kész..:D).
nem olvastam vissza, de ez megutotte a szemem...
"Lányok: miért nem tornáztok kicsit?"
uhum... talan par kilot le is lehet tornazni, de 10 pl es sokszor 10-et nehezen...
addig meg, amig nem fogy valaki az altala eltervelt meretre, marad a vagyakozas.
gondolom senki nem a langyos vizben ucsorog es varja a csodat, hogy kisebb lesz a hatsoja :P...
Te zsiinaa! :)
Megnéztem fotóidat, az egyik színhely ismerős.. vagyis én is szeretek a Pólus Palace élmény hidromasszázs medencéjében lebegni :D.
őszinte leszek, én inkább nem akarom úgy látni:DD rontana az "imidzsén":DD bennem mély nyomokat hagyott az a film, és nem jó rá visszaemlékezni. Nagyon súlyos:DD
Lányok: miért nem tornáztok kicsit? :)
Nekem ilyen gondom nincs:
- minél többet takarjon, nem szemérmességből, csak kímélni kívánom a környezetemben lévők ízlésvilágát és gyomrát :)
- sosem barnulok, csak pirulok és égek..:S
:))) annak tartod magad????
és mi lesz Zimány Lindával????
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?