Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Okosabbak, mint hinnénk fórum

Okosabbak, mint hinnénk (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Okosabbak, mint hinnénk (Napi érdekes)

7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Papája)
jún. 27. 19:45
És szobamalac, vagy vágásra adtátok el?
6. papája (válaszként erre: 5. - 55Judit)
jún. 27. 19:23

NEM ETTÜK MEG !!!

Eladtuk....

5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Papája)
jún. 27. 14:15
Jó érzés lehetett megenni.
4. papája (válaszként erre: 1. - Liselotte)
jún. 27. 12:02

Tökéletesen egyetértek az írással.

Sok éven át tartottunk és még fialtattunk is malacot. Egyszerre 1 anyakocánk volt, nevük volt, értették és még nagyon sok mindent is. Az első volt a kedvenc. Faluszélen lakunk, nem volt még akkor kerítésünk. Szabadon legelt kinn, néha távolabb is. Az első hívószóra azonban mindég hazarohant. Imádta ha slaggal locsoltam, vakarásztam. Kicsinek még a konyhába is bejött megenni a macska eledelét.

jún. 25. 12:41

Pont egy hír hallatán írtam le tegnap, nem részletesen, mint Te, mennyire okosak, mégis megesszük őket.

Az arról szólt, hogy milyen gonosz emberek, akik macskát esznek, arra reagáltam, ki miben szocializálódott az a természetes számára.

jún. 25. 10:14

Egy részét tudtam-ismertem a képességeiknek... Félelmetes!

De ez a számítógépezés..?

Alakul az Orwell regény?

jún. 25. 09:35
Ha az intelligens állatok kerülnek szóba, a legtöbb embernek rögtön a kutyák, a delfinek vagy a majmok jutnak eszébe. A malacokról a legtöbb embernek sajnos még mindig a dagonya és a zabálás ugrik be. A kutatók az utóbbi években elképesztő dolgokat fedeztek fel róluk. Kiderült, hogy a sertések a világ legokosabb élőlényei közé tartoznak. Mentális képességeik egy hároméves kisgyermek szintjének felelnek meg és sok feladatban még a kutyákat is lekörözik.

Ugrás a teljes írásra: Okosabbak, mint hinnénk

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook