Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » OBESIMED-" hatékony és természetes étvágycsökkentő"? fórum

OBESIMED-" hatékony és természetes étvágycsökkentő"? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
2010. márc. 23. 16:49
Ezt nem hiszem el! Ma a gyógyszertárban pont ezt ajánlották nekem. Be is vettem az első adagot és én is a tapasztalatokra voltam kíváncsi. Külföldi oldalakon találtam csak róla fórumot: volt akinek nagyon bejött. De volt olyan is, aki szerint a gyomorban pangó rostok melegágya a fertőzéseknek. Szóval, ha van magyar tapasztalat, arra én is kíváncsi vagyok nagyon!
2010. márc. 23. 16:46

Szed ilyet valaki? Ha igen, kérem meséljen róla.

itt a leírás:

Az Obesimed az enyhe és extrém túlsúly (obesitas) kezelésére alkalmas gyógyászati segédeszköz felnőttek, és 10 éves vagy annál idősebb gyermekek számára. Az Obesimed alkalmazásával megszüntethető a túlzott étvágy, elősegíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, és jelentős súlycsökkenéshez vezet.

Az Obesimed aktív hatóanyaga nagy mennyiségű vizet köt meg, és a gyomrot kitöltő természetes anyagot képez. Ez telítettségérzetet kelt, és étkezés közben, valamint az azt követő időszakban hozzájárul a jóllakottság kialakulásához.

Az Obesimed viszkózus gélállománya csökkenti a gyomrot elhagyó táplálék sebességét is. Elősegíti a jóllakottság érzését, ezáltal megelőzhető az extrém túlsúly kialakulása, és egészségesebb táplálkozási szokás alakul ki. Az eszköz ezen kívül csökkenti a koleszterinszintet, és megszünteti a székrekedést.

Az Obesimed aktív hatóanyaga természetes rost, amelyet a szervezet nem vesz fel és nem emészt meg. Az Obesimed IIa. osztályba sorolt orvostechnikai eszköz.

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook