OBESIMED-" hatékony és természetes étvágycsökkentő"? (beszélgetés)
sziasztok, énis nagyon gondolkozok ezen az obesimed dolgon
akinek van : mennyire hatékony ? egy doboz mekkora eredményt hoz ? ha rendesen szedem vagy ha csökkentem az adagot h tovább elég legyen ? és mellékhatás ? mennyire hajt meg ? az elején többet kell rohangálni a a két betűs helységre ?
légyszi irjon akinek van tapasztalata
kriszti@citromail.hu
de persze itt is olvasgatok :)
köszi
Muszáj neki! Megcsináljuk!
Nekem még jó pár van hátra. :)
Nekem sikerült!!!Remélem nektek is fog, az a baj hogy az utolsó pár kiló nagyon makacs...:(
Jó fogyást nektek :)
Ügyi vagy!
Szeded még a kapszulát?
Én abbahagytam, ment a hasam rendesen, de nem is ez tartott vissza. Egyszerűen leálltam. :D
Írtam a mérlegelőmbe :)
Sajna nem mentem le 60kg alá, hanem csak 60,5kg-ot mutatott a mérleg.... remélem lassan de biztosan fogyok! :)
Szia!
Bocs, hogy így ismeretlenül kérdezek, de olvasgattam a fórumot, és kiváncsi vagyok a mérlegelésed eredményére.
Mármint hogy írtad,hogy két hét szűztea kapszula szedés után fogsz újra mérlegelni és kiváncsi lennék az eredményedre.
Sziasztok!
Én tegnap vettem be az első szem obesimedet, egyelőre még semmit nem érzek... A 3x2 darabot én is soknak találom, meghát a pénztárcám sem bírná a havi 24 ezres kiadást erre a pirulára :) Én étkezések előtt egy szemet veszek be.. .. Most még csöndben várom a hatását, remélem lesz nek :)
A 7kg-os fogyásom után csináltam akkor és most képet! Tetszik, de még nem vagyok teljesen elégedett!
Pár napja kicsit én is ellustultam! De a párom elmegy 5 napra pestre, majd akkor minden nap egy órás torna, meg semmit evés, meg ilyenek és remélem mire hazajön kicsit alakulok, meg hát egy hét múlva mérem magam.... és hátha lemegyek 60kg alá :) Jó lenne!
Nálam most egyenlőre stagnálás van, mert lusta vagyok, főleg az idő miatt :(
Az új őrület neve Pai You Guo, most rendeltem meg talán keddre megjön, már alig várom. Itt írták ezt a fórumot és nekiálltam olvasgatni, engem meggyőztek a hatásról :) Most eldöntöttem hogy kipróbálom és minden nap írok a naplómba. Van rólam egy fürdőruhás kép, ha ezzel elérem a kívánt eredményt akkor csinálok magamról egy hasonló képet és felrakom őket a profilomra, már régóta vágyom egy "akkor és most" képre :)
Nagyon jól bírom, elkezdtem a második levéllel, és már egyre ritkábban járok wc-re, és nem is hajt meg annyira, persze ha többet eszek akkor többet megyek :D:D
Jövő vasárnap mérem magam! Akkor ugrik a majom a vízbe!
Írok úgy is folyamatosan!
Veletek mi újság??
Mi ez az új étvágycsökkentő???
Szia!
én is megnéztem ezt a fórumot, meg is rendeltem próba szerűen. Eddig a szűzteára szavaztam de ha ez úgy hat ahogy írják akkor megér egy misét :)
Én a Vat..án vettem meg, pont egy fórumozótól, de még a legelején is írják páran hogy szívesen vesznek inkább többet és akinek kell annak elküldik postán :) (kb. 273. oldal környékén)
Ja a panaszok fórumnál írtam hozzászólást, olvasd el nem hülyeségből írtam, inkább "tapasztalat".
Köszi szépen a tippet! Elég vegyesek a hozzászólások, de szerintem kipróbálom. Már csak azért is jó lenne néhány étvágytalan nap, mert egy kicsit összeszűkülhetne a gyomrom( vagy ez nem így működik?). Most már csak kell egy helyet találnom, ahol be tudom szerezni.
Majd írok, hogy mi történt. Szép napot mindenkinek!
Juj, már a harmadik bejegyzést írom, és sehol senki....!
Nem baj, szóval két napja szedem a szűztea(virgin tea)+C.L.A max kapszulát, és egy nap 2x 3x kell mennem tőle wc-re, egyáltalán nem vészes! És két nap alatt -1kg, jó ez biztos a salakanyag, de legalább a mérleg kevesebbet mutat!
Eddig majdnem minden nap mértem magam! Most megfogadtam, hogy 2 hét múlva mérem meg magam, ma reggel mértem kilóba is meg centibe is! És betartom a két hetet! :):)
Jó lenne ha 60 alá menne, most vagyok 61kg!
Lényegében ugyan annyiba kerül mint a DM-be!
Biztos azért nem hajtott meg, mert nem volt nagymennyiségű salakanyag felraktározódva a beleidbe, nem volt minek kitisztulni! Engem lehet meghajt! :) Majd meglátjuk!
És neked a fogyásodhoz hozzájárult?
ÓÓ , Köszönöm, ez az 5-6 kg fogyás tényleg jól jönne, már csak annyi kell :)
Folyamatosan fogom írni, hogy mik a tapasztalataim :)
Szia
Ez a "zárójeles izé"most a tescoba 1889-ft.
Évek óta szedem,semmi hasmenésem nem volt,még az első nap sem.Igaz hogy elötte rendszertelen volt a székletem,most mindennap van,ezért szedem.
Gratula!!! Sok sikert és kitartást...:D
És mínusz 5-6 kilót..:)
:D:D Megvan ....!!!
Ma vettem meg! Képzeld csak 1890.- volt, szerintem ahhoz képest olcsó! Már be vettem az első szemet egy órája, még nem érzek hatást, de biztos később jelentkezik! 40 szemes, rá van irva hogy napi 2 szem ajánlott! :)
Remélem sikeres lesz!
Nagyon köszönöm, olyan aranyos vagy! :):)
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hatásos, természetes étvágycsökkentők
- Slimmys természetes étvágycsökkentő tabletta. Aki használta, mi a tapasztalata?
- Ami természetes, nem lehet elég hatékony? De igen!