OBESIMED-" hatékony és természetes étvágycsökkentő"? (beszélgetés)
Voltam a DM-be , nem volt ilyen zárójeles izé.... :)
Te melyikbe vetted?
Nem találom az itteni fórumot, ami a zárójeles kapszuláról szól :)
Szivesen olvasgatnám pedig... tudnál nekem segíteni?
Rengeteget segítettél!
Mindenképp ki akarom próbálni, mert én is már csak egy 5-6 kg akarok fogyni! Annyihoz tökéletes lenne!
Mégegyszer köszönöm! :):)
Szia! Én arról beszéltem nem az Obesimedről:)
Idézem magam:Amit a zárójelbe írtam az viszonylag egy olcsó és mégis hatásos szer, kb. 2-3 ezer forint, 4*10 db van benne és naponta 2-szer kell egyet bevenni, így szerintem "sokáig" elég. Én csak 2 levéllel ettem belőle mert a másik kettőt odaadtam egy barátnőmnek, de ő nem bírta sokáig mert az az igazság hogy az első levél tényleg megmozgatja a bélrendszert :) de ez a "kis kellemetlenség" fokozatosan enyhül ahogy ürül a szervezetből a sok méreganyag ami lerakódott.
Remélem érthető volt. Nem szedek már fogamzásgátlót de nem befolyásolja egymást a kettő,csak úgy vedd be szerintem a fogamzásgátlót hogy legyen ideje feloldódnia a gyomrodban.Én úgy használtam hogy délelőtt 10-kor és délután 5 körül vettem be egyet, bő vízzel. Az első nap azt hiszem még éjjel is ki kellett mennem WC-re az első pár napban hogy úgy fogalmazzak még egy pohár víz sem maradt meg bennem,de ez napról-napra enyhült, a tényleges fogyást sajna nem tudom neked kilókban leírni mert engem nem érdekel hogy hány kiló vagyok csak az hogy menjen le a hasam, amin viszont látható volt a változás, pedig csak 2 levéllel ettem. (Sajna nem kaptam még vissza a másik két levelet ezért gondoltam addig kipróbálom az Obesimedet, de hát.....)
Egyébként a DM-ben vettem:)Kerestem közben egy másik fórumon erről eredményt és ezt találtam:
"Én szedtem a szűzteát és használt is pedig csak mindeössze 5-6 kilótól akartam megszabadulni, volt naponta 6-szor mentem wc-re de használt, pláne ha tornáztam is mellette napi 15-20percet!"
Ezen a linken láthatsz róla képet is :)
Remélem segítettem valamennyit neked, még annyit tudok róla mondani hogy én még unalmamban is ettem, és egy pohár vízzel is elvoltam egy napot de most sokat iszom és nem eszek annyiszor,szerintem ez a legjobb tulajdonsága hogy segített szabályozni a táplálkozási szokásaimat :)
Ha jól láttam ezen az portálon is van róla fórum... szerintem nézd meg azt is,biztos vannak más tapasztalatok mert nem vagyunk egyformák :)
Nagyon jó a diétád, nagyon tetszik.
Én is nagyon sok tejet iszom, reggel-este csak én táplálékkiegészitővel.
A tej egészségtelen???
Te melyik világban élsz?
Én a másfél százalékosra gondoltam....
El vagy tájolva, még egészségtelen....
tej?
fúj! egészségtelen
Csak az hogy mindenki a tapasztalatokat várja, és nagyon kevesen veszik meg.... igy kevés a tapasztalat! Igy kevés a vevő.... ördögi kör!
Bár én nem adnék ki több ezer forintot olyan készítményért ami 50-50%-os!Inkább maradok mindig jól bevált módszernél:
Reggeli és vacsora 3-3dl tej (ebbe van elég energia!
Ébéd normálisan de mértékkel (tésztafélék hanyagolása)
Napi másfél liter citromos víz (13dl viz 2dl citromlé)
És az elengedhetetlen mozgás... szerintem betartható, nem kínozza az ember magát, egészséges!
Nem vagyok éhes, nem vagyok fáradt, fogyok tőle rendesen!
És egyáltalán nem bonyolult, egy kis odafigyelést igényel!
Sziasztok!
Én ma kaptam e-mailt erről a termékről!
Érdekes módon a "sikeres tapasztalat" részében éppen Csaba van, ugyanezzel a szöveggel.
5 hét alatt 18 kg?
Nem lesz ez egy kicsit veszélyes? :)
Én nem akarok belekötni senkibe, de férfi létedre se túl reális.
Szerintem valamit összekavartatok.
Pintyo a Psyllium Husk-ról írt, Csaba pedig az Obesimedről! :)
Majd ha több tapasztalatot olvasunk, akkor talán...
Szia!
Vettem egy dobozzal, de sajnos nekem nem ért semmit. Mintha nem is szedtem volna... Szóval megint csak bejön az, hogy kevés evés és torna! Az az igazi!
Tapasztalatok? Mert érdekelne a dolog még mindig, mert nem nagyon szeretnék olyat szedni, ami a szívre hat.
Ki hogy halad vele?
Étkezés előtt 1 órával kell bekapni 2 szemet. Gondolom te is így teszed :). Valóban kevesebbet tudsz enni?
Én "most" kaptam be az első két szemet. Kíváncsi vagyok... örülnék, ha csökkenne az éhségérzetem. Nagyon örülnék neki!
Szia!
Sztem te vmi másra gondolhatsz, mert ezt nem vízbe kell feloldani, hanem 2 nagy pohár vízzel kell beszedni.
Szia! Gratulálok az eddigi fogyáshoz. Sportolsz mellette vmit? Én is már gondolkodtam arra, hogy édességre havi szinten is belenyúlunk a zsebbe. :)
Rajtad sok a súlyfelesleg?
Sziasztok!
Bocs, hogy beleszólok, de én is ilyan sok mindent kipróbáltam már azért merek nyilatkozni.
Használtam ezt a készitmény, amit rendelni akartsz, semmit nem ér.
Seemmi hatása, egyáltalán nem veszi el az étvágyat a síma korpa tabletta többet ér és az csak 450.-ft.
Kipróbáltam, tettem 2 db-ot egy kis vízbe, valóban zselé lesz belőle, de még 1 cl vizet sem tudott felszívni, ezért hatástalan szerintem.
Sziasztok!
A dm-be lehet kapni. Egy patikussal beszéltem, ő azt mondja, hogy természetes összetevőkből áll, így meri ajánlani, nem úgy, amiket betiltottak!
Brigitta23! Azt ajánlották, hogy amennyi rá van írva, annyit kell(ene) bevenni, nem hiába írják rá. Mert én is gondolkodtam kevesebb szembe... :)
Én holnap fogom elkezdeni az obesimed kapszulát,de én csak 3at veszek be egy nap a 6ot soknak találom.
De mellette diétázom és tornázom, mert anélkül szerintem nem megy.
Hűű, ez jó ötlet!
Mondjuk én azt csináltam, hogy reggel másfél liter vizhez öntöttem 2 dl citromlevet, és étkezések előtt meg után ittam belőle(10 nagy kortyot, kb. ennyi 2-3dl) és sokkal kevesebbet ettem! Fogyok, mert a citrom bontja a zsirt, gyorsitja az emésztést, a napi folyadék-és vitamin bevitel is megvolt, és rengeteg energiám van, és ami a legfontosabb----> nagyon olcsó!!!
Szóval szerintem hatásosabb! Én inkább ezt csinálom, mint több ezer forintért vegyek valami sz...rt, ami nem is biztos, hogy olyan jó....!
Ja, és ezt csinálom kb. 2-3 hónapja, és mozgok is hozzá, fogytam már 69-ről 63-ra, szóval 6 kg-t, és még akarok.... szerintem ez egészséges fogyás, és nem jön vissza....
Ha kérdésetek van, akkor irjatok nyugodtan!
És számoljatok be ti is! :)
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hatásos, természetes étvágycsökkentők
- Slimmys természetes étvágycsökkentő tabletta. Aki használta, mi a tapasztalata?
- Ami természetes, nem lehet elég hatékony? De igen!