Nudista napozás (beszélgetés)
Balatonberény, Gárdony, Délegyháza.
Baranyába is van?
Tényleg jó a saját kertben, nem kivívni a szomszédok haragját, úgy pucérkodni....
( nem akarom hogy azé jöjjön ki a szomi, mert legalább 15 el vagyok fiatalabb a feleségénél ).
Sziasztok lányok!
Kinek lenne kedve holnap és (vagy) holnapután Délegyházára a nudista strandra kilátogatni velem?
István
Szervusztok!
Mi Gárdonyban voltunk tegnap, nagyon jó hely, csende nyugott, ma is megyünk.
Rég nem járt itt senki. Vissza néztem a bejelölt témáimat...
Majdnem mindenki töröltette magát. Ti jártok azóta is? Ki kellene próbálni nekünk is.
Sziasztok!
Aki szokott a szikire járni és van kedve, csatlakozhatna hozzánk. Olyan is nyugodtan kereshet aki szeretné kipróbálni, de eddig nem volt kivel, egyedül meg nem akarta... Mi elég sokat járunk oda, naggyon kellemes hely.
Baranyába tudsz ilyen helyet?
Sikondán a w... be van ere lehetőség? 1 alkalommal ezt hallottam, nem tudom valóban van - e..
Aki volt már ilyen helyen az tudja, hogy ide az emberek többsége nem nézelődni jár. Sőt aki nézelődik azt többnyire kiné(zik)zzük.
A feleségem első alkalommal kicsit feszengett, de már egyáltalán nincs zavarban .....
Nem csak az eredmény miatt, hanem a nagyon finom érzés miatt is érdemes így napozni ..... Tavaly nyáron sajnos kimaradt, de előző években szinte hetente mentünk.
Sziasztok!
Lassan itt a nyár, újra lehet napozni. Van valaki, aki szokta meztelenül csinálni? Úgy gondolom így sokkal szebb eredményt lehet elérni. Remélem nem csak én gondolom így :)
Strand még csak akad egy-kettő nyáron, de uszoda, wellness? Talán Pesten van uszoda ahol kb. havonta egyszer van naturista program, de arra is csak külön telefonos bejelentkezéssel lehet menni, mondhatni szinte zártkörű, hasonlóan a többi programhoz. Wellnessről még nem is hallottam, gondolom az uszodában van szauna. Más helyeken az országban nem is tudok ilyet. Én emlékszem még a 25 évvel ezelőtti helyzetre, megkockáztatom hogy akkor jobb volt, például abban a városban ahol laktam volt naturista uszoda néha, ami rövid idő után megszűnt és soha többet nem is volt ilyen.
Van olyan ország ahol sok helyen heti rendszerességgel vannak naturista uszodai programok és bárki mehet, mint a hagyományos fürdőbe.
További ajánlott fórumok:
- Melyik jobb a napozás, vagy a szolárium?
- Mi barnít jól napozáskor?
- Fényérzékeny napozás
- Szabad-e napozáskor parfümöt használni?
- Szolihoz vagy napozáshoz milyen krémet tudtok ajánlani, amitől nem égek le, de barnít is? Nagyon fehér vagyok!
- Ti használtok napkrémet, ha kimentek az utcára vagy csak napozáshoz?