Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Már lassan egy hónapja keztem el tornázni és próbálok helyesen étkezni. Nap közben még megy is a dolog csak az estével nem tudom, hogy jól csinálom e.
Miket lehet enni vacsorára?
Én most két főtt tojást szoktam, vagy egy kis túrót, amit vagy kőrözöttnek csinálom meg, csak tejfől helyett kefírt teszek bele.
Ti miket szoktatok enni? Hány órakkor szoktatok enni utoljára?
Olyan 3ig szoktam enni szénhidrátott, perse próbálom kerülni de gey pici gyerek mellett nem mindig tudom délig megenni az ebédemet. utána egy eszek csak sovány túrot. Délután miket szoktatok enni, ha nem az update desszerteket esztek?
Válaszaitokat előre is köszönöm. :)
A véleményetekre lennék kiváncsi:) Szerintetek fogyáshoz sokat vagy keveset eszem?
Reggeli: zabpehely+natúr joghurt egy kis kókuszreszelékkel és egy kiskanál upadte mogyorókrémmel
Tízórai: 6kocka update egy csoki
Ebéd: 4 pici szelet rántott sajt(update liszttel, de normál zsemlemorzsával)+ sima uborkasaláta
Uzsonna: egy alma+ egy szelet ananász
Vacsora: 1 pohár tej+ egy kiskanál update vaniliás shake por, később 3 pufi rizs vajjal+3 szelet sonkával+3 szelet sajttal és uborkával
Mozgás: 30 perc tekerés+20 perc Rubint Réka popsi
Az igazság az, hogy 54 kg vagyok, de 4 kilót le kellene adnom. Szóval ez alapján sokat eszem, vagy ennyi belefér?
Az én tapasztalatom/okosságom/véleményem, azaz, ahogyan én csinálom:)
Mai ebéd: rántott sajt volt(update liszttel, de normál zsemlemorzsával, nem volt más itthon) uborkasalátával. Duán ettem egy szelet ananászt kókuszreszelékkel és egy natúr joghurttal. Most fejeztem be a biciklizést és Rubint Réka 20 perces popsi gyakorlatát, így a vacsorám csak egy pohár tej vaniliás shakeporral.
A lényeg, hogy próbálj meg odafigyelni mit eszel. Ha mondjuk rántott husi van vasárnap, akkor ne egyél hozzá sült krumplit, hanem csinálj hozzá vagy sült zellert, vagy valamilyen salátát. Légy kreatív:)
Ha édességre vágysz(én nagyon édesszájú vagyok), akkor egyél egy kis joghurtot túróval és kókuszreszelékkel, csak ajánlani tudom:)
Az update termékekkel hogy állsz?
Sok sikert és minél több kitartást kívánok!
(ami nekem még segít, hogy mindig valamilyen célt tűzök ki magam elé: pl.: minél jobban kell kinéznem húsvétkor, vagy nyáron a nyaraláskor, valamilyen cél lebegjen a szemed előtt:) Ez sokat segít:)
Szerintem ne kezdj el drasztikusan diétázni, próbálj norbi szerint étkezni csak lazán, ha meg nem akarsz ne tornázz, majd megjön a kedved ha a kilók is elindulnak.
Ha itt olvasgatsz meg fog jönni a kedved, mert sok féle dolgok cserélnek gazdát. Készíts update 1-es dolgokat azokat eheted bármikor és nem kell éhezned.:)
sziasztok, tanácsot tapasztalatot és okosságokat kérek! :)
Tavaly lement 11 kg de elfogyott az erő, abból vissza jött 4 kg és most egyszerűen nem megy, nem tudom magam rávenni a tornára és a kajákkal is bajban vagyok, honnan vehetnék erő? hogyan kezdjek neki újra?
hú köszi csajok :)
és 1 adag akkor kb hány decinek felel meg? egy hétre ha beosztom...azaz pontosan 7 napra...
Köszönöm a gyors választ!
Külföldről megyek haza és azt hallottam az Intersparba is vannak update termékek és szeretnék feltankolni, mert a közelben nincs update pékség. De jó ezt hallani, hogy ennyi minden van:)
Sziasztok! Véletlenül nem tudjátok, hogy az Intersparba milyen update termékeket lehet beszerezni?
Kösziike:)
mesélhetnél még az ételekről :) tapasztalatok, mit érdemes rendelnünk, mit szeretnek, ilyesmi :)
amúgy ha rendelek (én speciel pécsre), meg tudom beszélni majd a szállítóval, hogy mikor hozza ki? mert pl én egyetemre járok, és például hétfőn déltől órám van.
hahó! Norbi shake-jét vette már valaki?
Hány esti adag jön ki belőle? (és mekkora az az adag)?
Üdv Mindenkinek!
Nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak az Update ételekkel kapcsolatban. Az egyik városban én szállítom ezen étkeket így saját szememmel naponta látom az eredményt. Szinte hihetetlen de havonta súlyos kilóktól szabadulnak meg a vendégeim és közben nem koplalnak és ízletes ételeket fogyasztanak. Persze a mozgás is nagyon fontos szerepet játszik a kívánt eredmény elérésének érdekében. Számos ügyfél pl a harmadik , negyedik emeletről lépcsőzik minden nap az ételért, mert ez is egy rendszeres mozgás. Látszik hogy ők tényleg akarnak és így tudnak is fogyni. De azért lényeges az életmód váltás, mert az Update étel nem semlegesíti a később elfogyasztott töltöttkáposztát nagy szelet kenyérrel + tejföllel. :)