Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Igen, így is lehet, de nekem nem mindig jó. Pld. a zöldborsó főzi legyen fehéres színű, és ha abba beleturmixolom a borsót.... :) Hát, elég érdekes színt kapok, ami tuti nem fehéres. :)))
Meg kellene nekem hozzá botmixer, ami nincs, így jobb híjján kiszedem egy részét, bele az asztali turmixba, majd az vissza...
Azt hiszem ideje beszereznem egy botmixert! :)
Igen, én is így tudom, ha a pudingban nincs cukor, és édesítőzöd, akkor 1es.
A keményítőt nem használja Norbi a főzikhez? Sztem az a kis mennyiség időnként belefér. Mégse lisztes rántást v habarást készítesz! :)
Felmerült bennem kettő kérdés. Az egyikre lehet tudom a választ, de biztosra akarok menni :) Szóval a pudingpor (nem Dr. Oetker, valami német van otthon, de gondolom ez majdnem mindegy) lehet 1-es kódú édesítővel? Azt hiszem ezt mondtátok a palacsinta kapcsán. Csak most nincs időm mindent visszaolvasni és értelmezni :)
A másik az étkezési keményítő. Ha ezzel csinálom a főzeléket, akkor az 1-es marad?
Akkor hajrá! :) A másik oldalt nem nagyon ismerem, csak a hegy felőlit! :) Na, mindjárt megnézem az adatlapod, hátha ismerjük egymást! :))
Akkor sztem 17- es vili, menj el vele a Kolozsi- ig, ahol van egy buszvégállomás is. Ott leszállsz, és ahogy jött a vili, a sinek mentén elindulsz visszafele. Meglátod, baromi nagy betűkkel van kiírva a bevásárlókp. neve!!! Ott bemész, egyből balra a fsz- en!
Mi is a hegy felőli oldalon lakunk (albiban), de ha minden jól megy, pár héten belül költözünk sajátba a túloldalon! :)
Pesten nem nagyon szeretek vezetni, a belvárosba be se mennék vele, de ezt az utat jól ismerem, t
Jaj, ne haragudjatok, össze- vissza ütöm itt a billentyűket siettségemben...
Igen, a helyes ár 858 Ft!!! Bocsi, ha valakit megtévesztettem.
de igen, még ez se rossz, a többi helyen kaphatók raihoz képest!
Sajna az ár 858 Ft! Az se rossz.
Zabpehelyből csinált már valaki palacsintát?
ha igen hogyan?
Akit érdekel Norbi kenyeres lisztje, ezt nézze meg: [link]
Most 585 Ft- ért lehet kapni a fenti címen. Online kell rendelni, de be lehet érte menni (mint a Bookline), és akkor nincs házhozszállítási díj. Bp.- en, a XIII.kerületben van valahol az irodájuk/boltjuk, ahol át lehet venni. Én ennyiért sehol nem láttam még a lisztet!!
Üdv.,
Tandi
Igen, jól sejted! :)
Autóval v BKV-val mennél?
Békáson? Ott laktam 24 évig, Anyuékkal! :))))
A hegy felőli oldalon! :)))
Bár asszem ez nem annyira a fórumhoz tartozik, elnézést érte! :)
Akkor ez valahol a Kolosy tér környékén lesz, ha jól sejtem.
Mi Békásmegyeren lakunk, nővérem a Bécsi úton.
Esetleg vmi olyan kapszulát ismertek- e, ami méregtelenít?
Próbáltam már egy fajtát (persze nem jut eszembe aneve), de semmi hatást nem éreztem, nem láttam. Se a bőrömön, se sehol. Sztem nem űzte el a mérgeket! :(
Akkor nagyon összegyűltünk a környékről! :)))
Mi onnan kb. 3 percre lakunk! :))
Tudtok vmit Norbi étrendkieg. kapszulájáról?
Én csak a recis könyvében olvastam róla.
Van itt valaki, aki próbálta már? Vélemények, tapsaztalatok? elősegítheti a fogyást?
Szia kerülettárs! :)
Melyik részén a kerületnek? Mi a Flórián térnél.
Van egy Új Udvar nevű bevásárlókp., ez a Szépvölgyi útnál. Bemész, és a fsz.- en egyből balra a bejárat mellett, és hétköznap este 8ig azt hiszem, hétvégén meg este 6ig nyitva van!!!!
A pontos címét nem tudom fejből, a 17es villamos vonalán van. Ha a Szépvölgyitől (hév felől) felsétálsz, abban az utcában van, ahol keresztez a 17es vili.
De ha rákeresel a neten, biztos lesz cím is. Vmi Natura vagy mi a biobolt neve!
Én még azt sem próbáltam, de majd talán 1x! :)
Párom a tejbezabira állt rá totál... :)))
És elég kíváncsi már a csokis kekszre... :) Csak meg kell csinálnom! :)))
Én nem tudom, de nem biztos, h ez túl bíztató jl! :))))) Nem járt még le a szavatossága?
Vigyázz, nehogy magától másszon ki a szekrényből... :))))
:))) Én nem mászok falra, bár kicsit idegesít a csaj, inkább röhögőgörcsöt kapok a huhogásától.... :))))
Most alapvetően szerintem kevesebbet eszem, mint korábban, a minap egy kolleganőm meg is jegyezte ebédnél. Totálisan nem hinném, h updatézek (vajon h kell leírni? :)), ugyanis az ebédem menza jellegű, vagyis vmi főétel, amiben ált. van rizs v tészta. Ezt délben szoktuk enni (lévén ebéd :)), utána viszont csak vacsorázom, mert annyi kaját kíván a szervezetem. Ezt olyan 6 óra körül, mikor meló utána hazaérünk (viszont ez Norbis u1es kaja). Reggeli nem megy a pocimba reggel sajna, csak a tejeskv (évek óta 1,5- ös tej+édesítő) és itt bent délelőtt vagy gyümijoghurt v gyümölcs, esetleg Norbi cerbonája, ami még 2es. Biztos, h az ebéden alakíthatnék, de amiket tudok itt kajálni, az sajnos ilyen. Zöldséget meg nem ehetek egyfolytában...
Úgyh valószínűleg ezzel nem lesz viharos sebességű a fogyásom, de ha fogyok, már boldog leszek (még majd elolvasom a könyvét és okosabb leszek).
Tornába meg olyan kellene nekem, ami 20 v 30 perces, mert ennyi az, amire rászánom magam. Próbálkoztam az 1 órással, ment kb. 2 hétig.... :)
Réka? Én speciel a falra mászok a hangjától, de ez most mindegy...
Szóval...a barátnőd valószínűleg nem Réka miatt fogyott, hanem ahogy Te is írtad, az étkezését is megváltoztatta, tehát valószínűleg ettől. Az ő tornái nem aerob jellegűek, hanem alakformálóak, és a dvd-i sem úgy vannak felépítve, hogy velük az aerob zónában tudj maradni huzamosabb ideig, max a guggolások alatt, de az összes többinél tuti, hogy nem!
Ettől függetlenül minden mozgás elősegíti a fogyást, mert energiát használ fel, tehát ha nem eszel annyival többet, máris fogynod kell... Ettől függetlenül egy mozgékonyabb dvd-vel előbb érnél el sikereket, az tuti, persze a változatosság kedvéért közé lehet tenni Rékát is, ha másért nem a feszesítés kedvéért...
Egyébként a kódokhoz visszatérve én minden gyümölcsöt (kivéve banán) 1-esnek veszek, és nyugodt lélekkel eszem este, persze nem kilószám, de nem a kódok miatt, csak mert nem akarok annyit enni. És ugyanígy vagyok a zöldségekkel is (kivéve a banán).
Hát, én nem vagyok semmi jónak az elrontója! :) Max. majd nem csinálunk rendszert belőle! :)
Villers! Neked mi a véleményed Réka tornáiról?
Korábban kérdeztem, és sajna úgy tűnik, nem segít a fogyásban, ennek ellenére a bnőmnek segített. Akkor most ez h van?