Nőként mit tettetek meg azért, hogy párkapcsolatot találjatok? (beszélgetés)
Köszönöm az észrevételt.
Az amit írsz, az nagyon direkt, de lehet, hogy bejön; személytől függ.
Nekem bejönne, ha egy nő odalépne hozzám és azt mondaná, hogy bejövök Neki és szeretne velem találkozni és randevúzni. De az is lehet, hogy kérdez valamit, amiben segítséget vár. Így pedig elindul a kommunikáció. Vagy egy másik, hogy a srácnak valami például egy könyv van a kezében, amiről lehet beszélni. Szóval egy adott helyzet sokatmondó lehet. Valahogy el kell indítani a beszélgetést.
Aztán lehet ismerkedni és sok mindent megbeszélni online randevú oldalakon is, és utána lehet találkát kérni.
Én egyikre sem mondanék nemet. Ezek inkább kíváncsi tennének.
Pont ezt akartam írni, köszönöm.
El se jutok még a szexig, randiig, ez a bajom. Onnantól már nem szokott nagy baj lenni.😁
😆
OK, ül a buszon a lány, tetszik neki a fiú, odamenjen hozzá, adjon egy névjegykártyát, (tudom már ez sem divat)
hogy este várlak egy finom vacsival, aztán lesz egy kis szex is.
Azért a vacsiig is el kell jutni és főleg szexig.
Arra adj neki tanácsot azt, hogy oldja meg eljusson a találkáig?
Egy férfit nyilván többféle módon is lehet el lehet csábítani. Hogyis szokták ezt mondani? A férfit a hasán vagy a szexen keresztül lehet megfogni. Biztos vagyok benne, hogy ez viszonylag sok esetben működik, attól függően, hogy milyen típusú a férfi. Persze ennél sokkal árnyaltabb lehet a dolog. Nagy jelentősége lehet a hangoknak, a mozdulatnak, az illatnak, a belsőd kommunikálásának az empátiának, hogy csak néhányat említsek meg.
Ha sokat beszélget valakivel és megismered ezekre választ kaphatsz.
Egyébként hogyan csináltad?
Oké ma már írkálnak a nők foglalt férfiaknak is a neten esetleg flört személyesen, de 50 éve? Amikor interneten még ezt nem lehetett lebonyolítani?
Na, hogy 50 éve már így kezdeményeztek a nők és ők vették el, ami kell nekik azt főleg nem gondoltam volna. 😁
De megérte!
Próbálom levonni a tanulságokat a válaszaitokból.
Mosoly, egy kis szemezés.
De voltam olyan helyzetben mostanában nem is egyszer, hogy ez már adott volt, hisz ismerem ezeket a férfiakat, egymásra nézünk, nevetünk együtt mégse lépnek felém, úgyhogy várom a további tippeket.
Nagyon nem értelek!
A másik lány nem a barátnője volt, hogy gáz legyen. Miért ne történhetett volna ez meg?
Lehet, hogy te is elszerettél már mástól valakit, csak nem tudtál az akkori épp aktuális párjáról.
Hát mit ne mondjak,,volt durca mikor jött a másik és lecsapta a kezedről az aktuális fiút.
Aztán nem lett ebből semmi baj,,akkor is érvényes volt ,,ma is az,,ha vihető ,, vigyék:))
Azért azt még nem tekinteném erkölcstelenségnek, ha valaki fiatalon elszeret valakit a barátnőjétől. Amikor a fiatalok "járnak" egymással, az még csak olyan ismerkedési fázis, amikor elköteleződés nélkül kipróbálhatják, hogyan illenek össze. Egy amolyan próbaidőszak, amikor még bármelyik fél indoklás nélkül visszaléphet. Például ha jobban felkeltette az érdeklődését egy másik lány.
Az én olvasatomban 50 év bőven bizonyítja, hogy a "második" lánnyal sokkal jobban összeillenek, mint azzal, akit elhagyott érte. Kár lett volna ezt veszni hagyni csak azért, mert kicsit később ismerték meg egymást, mint a barátnővel.
Középiskolás koromban előfordult néhányszor, hogy csinosan felöltözve elsétáltam szupermarketbe, könyvtárba stb ott nézelődtem, egyedül, felmérni, megtetszem-e valakinek. Bejött, mert többen kezdeményeztek, de végül egy osztálytársamhoz mentem feleségül.
Egyetemista koromban az egyetemi város egyik parkjában sokat olvastam, még buszra vártam, stb. Ez már n em ismerkedési szándék volt, de sokan annak vélték.
Próbáld ki, egy próbát megér !!!!
Én 18 éves voltam, a férjem 19 és a barátnője is.
Ebben a korban mindenki keresi a párját és változnak a kapcsolatok. Nem illettek volna össze. Az ő kapcsolatuk szó nélkül véget ért, mi viszont azóta is boldogan élünk együtt. Tehát jól döntöttünk, mert azért ez két ember döntése volt.
Nagyon "régimódi"de csak beszélgettem.
Próbáltam nem eladni magam.
Volt olyan, pl társkereső oldalon, hogy ugyanaz a zenei stílus, film, könyv volt megadva, és egyszerűen rá irtam.
Az szerintem már rég nem működik, hogy rá mosolyogsz, aztán vársz.
Azzal nem adom fel a büszkeségem, ha én kezdeményezek.
Szerintem!🤔
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?