Női lét előnyei és hátrányai (beszélgetés)
Aha.
Na nekem mára elég is volt a "divatból" :))
Nekem is van műszőrmém, csináltam képet, fekete gumicsizma + leopárdmintás műszőrme
Karperec is kell hozzá, olyan gyöngyös
De Ódri őszintén, kit látsz te (mű) szőrmében strabancolni az utcákon?
És azt mivel kell fölvenni, gumicsével?
A haszonállat bőrét ne keverd a divatból leölt, sokszor élve lenyúzott állatok bundájával
Gumicsizmádat te is hordhatod. De a hosszú szárút ne vedd fel.
Műszőrmével mi a bajotok?
Halott állatok bőrét azt bezzeg hordtok...
Mer' a dámák is azt hordanak! :)
Hmm, valami jó kis molyrágta naftalinszagú izé :)
Szerintem szőrme kabátot az agyasok vesznek fel, akik nem tudják, hogy mi a divat, kellően öregek hozzá.
Ronda, nem komfortos, stb.
Csupa olyan göncöt aggatnál magadra, amit egy nő sosem venne magára.
Ahogy már írtam, ebből is látszik, hogy nem vagy nő.
Túl akarod játszani azt, amid nincs.
Helyes, ide most keménység kell és határozott fellépés! A cukiskodók most otthon maradnak :)
Kiskutyámat kihagyom, mert ő csak játszana vele. Azt meg nem szeretném
Juhhú, kisállat kommandó :D
Ok, én beszállok a két tengerimmel
Én is, de hozom a nyulam hogy szétrágja a csizmáját😈
Ha most azzal jön, hogy milyen szuper a bunda, megkeresem és agyhelyen csapom😀😀
Nekem is van egy műbőr, hát nem fogom egyhamar elnyűni. :)
Mármint halott állat bundája?
Igen. Minden típusból kell egy példány, és lehet reggel válogatni. :) amit vagy eltalálok vagy nem, az hogy nálunk kora reggel hány fok van és milyen légköri viszonyok, egy dolog...
Szőrme/műszőrme kabáttal mi a helyzet?
Nekem egy dzsekim van, talán ha kicseréltetném benne a bélést... de annyit nem ér meg. Idén nem viseltem, már nem is fogom.
Ó igen a bőrkabát! Azzal meg az a helyzet, hogy valahogy olyan hűvös tapintású (bőr, még jó :)). Mit gyűjtöttem az elsőre 😳
Mondjanak bármit, szerintem a bőrkabát, bőrdzseki is nagyon bekorlátozott időjárásban megfelelő öltözet.
Ifjú koromban és volt olyan tél, hogy farmer dzsekiben jártam. Hallgattam is a szüleimet, hogy majd meg tudod, amikor fájni fog a derekad:D
Ja, nem telt el ezután sok év és megtudtam....
Én egyébként a bőr dzsekivel is úgy vagyok, hogy ha meleg van meleg, ha hideg van, akkor hideg, így évente 2-3 alkalommal veszem fel....
Dehogy nem!
Kabát szövet, benne a legvékonyabb vatelin, majd selyem bélés. Hogy is nézne ki vastag vatelinnel?
Nem meleg, egy kicsit sem. Közép európai szabvány.
További ajánlott fórumok: