Nőgyógyász Pesten - segítsetek! (beszélgetés)
6. Angie_24
2011. okt. 3. 16:48
Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon sokat segítettetek! :)
5. banda21
2011. okt. 3. 14:54
Én az Onkológiai központot ajánlom, igaz oda kell időpontot kérni, de már másnapra lehet kapni simán. Lakcímnél csak az a lényeg h Magyarországon legyen. Tök ingyen van és én meg voltam elégedve nagyon.
4. szjudy77
2011. okt. 3. 14:48
Valamelyik klinika nőgyógyászati ambulanciája? Sote I-II-re gondolok, úgy tudom mindkettőnek van... Egy próbát megér, és ne hagyd elzavarni magad!!!!
3. Warnika
2011. okt. 3. 14:48
II.sz Nőgyógyászati Klinika, Baross utca.
2. Babeck
2011. okt. 3. 14:33
A BLESZ-ben a kolléganőmet elllátták ingyen úgy, hogy kaposvári lakos (hivatalosan :)).
1. Angie_24
2011. okt. 3. 14:28
Sziasztok!
Olyan gondolom lenne, hogy most költöztem a fővárosba (nem vagyok még sehova bejelentve), és sürgősen nőgyógyászhoz kellene mennem (véres vizelet, viszkető érzés stb),
a körzeti rendelőben viszont elküldtek "kedvesen", hogy nem tudok időpontot foglalni, mert nincsen, és nem tudják megmondani, hogy mikor lesz.
Drága maszekhoz meg nem szeretnék menni, mert nem igazán engedhetem meg magamnak...
Ötlet, hogy mit tudok csinálni?
További ajánlott fórumok:
- Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt!
- Ki tud Budapesten jó női nőgyógyászt?
- Tudtok ajánlani Budapesten olyan nőgyógyászt, aki foglalkozik az implanon behelyezésével?
- Mennyiba kerül mostanság egy nőgyógyászati rákszűrés magánrendelésen, Pesten?
- Budapesten melyik kórház az ahol nőgyógyászaton, tb alapon normálisan megvizsgálnak?
- Tud valaki Budapesten a IV.kerületben (vagy közel hozzá) megbízható, emberséges, nem túl drága nőgyógyászt?