Nincs sovány önképem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nincs sovány önképem
Nem szereti, ha matatnak a szájában, amúgy én sem.
Orvos spatulájától már előre rosszul vagyok, a nyelvtisztítós fogkefét se bírom használni.
Csíííz, boldog vagyok! :))
Ha már itt tartunk, mondhatnál egy remek nevet szürke-fehér csíkos macskára:D
Mosolyogj, te kis csontkollekció! :D
:) Tényleg jól cseng, főleg ha nem egy vékonyra mondják!
Ez olyan, mint... jajj, off, de eszembe jutott, mint mikor egy palotapincsit cézárnak hívnak! :)
Jól van, nyuszifogú! Nem sértődünk meg! ;)
(Bocsánat, ha idétlennek tartod...)
Elnézem a címet, amiért tulajdonképp ide vetődtem kíváncsiságból, de belegondolva... miért kéne sovány önkép? Sovány akarsz lenni?
:-/
Ezek szélsőségek. Miért nem szeretnél pl. átlagos testsúlyú lenni? Az nem szép, vagy mi? Szerintem nagyon nőies bír lenni egy formás, kerek csípő, közepesen nagy cicik...
Hm?
Mindenkire lehet ilyet mondani. Engem nyuszifogúnak csúfoltak iskolában, és felnőttként is kaptam a megjegyzéseket, de akkor már nem zavart. :) Tudtam, hogy ennyi szépséghiba belefér, és volt olyan barátom, de a mostani is olyan, aki szerint ez szexi. :D Szóval ízlések és pofonok, megsértődni nem kell rajta.
Viszont a rossz harapásom már zavar, nem jó az álkapcsom, szóval idén felrakatok fogszabit.
De szerintem ilyesmin nem kell megsértődni. :)
Én pl simán legebézem magam, de mástól nem tűrném el. :) Gondolom így vannak ezzel a súlyosak is, hallottam már olyat, aki azt mondta magára, hájas disznó vagyok, de bárkit legyalult volna a színről, ha ezt mondják rá.
Én egy szép kis gebe vagyok! :D
Lehet, ebbe nem gondoltam bele, én mindig szűk ruhákat hordtam. :) De gondolom, abban egyetértesz, hogy jojo effektust elkerülni csak életmódváltással lehet. :) Ill. van mérleg is a világon. :D
De jól tetted, hogy lecserélted a ruhatárad. :)
Ez így igaz. Két dolog szabhat határt ennek: az egészség és a hogy érzi magát a bőrében!
Ennyi. Ő nem érzi jól magát a bőrében, szeretne leadni pár kilót. Segítséget kért ebben. Szerintem mindenki haladjon csak szépen az álmai felé, az jóóóóóóó! :)
Szia, gondoltam képviselem kicsit a másik oldalt, amit elmondásod szerint te soha nem láthatsz meg.
Világ életemben kövér voltam... nem elhízott, de nem is csinos, mint a többi lány. Mindig megkaptam mamámtól, hogy egyél, mert csúnya a sovány, és nem is igazán érdekelt teljesen addig, míg bele nem csöppentem a 15-16 éves korosztályba. Akkor lett vége az első kapcsolatomnak, és megfogadtam, lefogyok. Egész könnyen ment, könnyebben, mint most. 68-70 kilóról lefogytam 55-re, és mentem volna tovább is az anorexia irányába, ha az akkori barátom meg nem jelenik az életemben. A kapcsolat alatt szépen visszahíztam. 6 év alatt 20 kiló.
Akkoriban én se tudtam elképzelni, hogy lefogyok, hogy vékony leszek... de igazából nem is gondolkoztam rajta. Ha másnak megy, nekem miért ne menne? Szóval én kövérnek születtem, könnyen hízok, és utálok mozogni. De lefogytam, és most ugyanez a célom, csak barát ide vagy oda, nem fogom megváltoztatni az étkezési szokásaim.
Ezzel annyit akarok mondani, hogy ne azon gondolkozz, hogy el tudod-e magad képzelni vékonyan. Inkább csak csináld. Belekezdeni nehéz, de nagyobb súllyal hamarabb érhetsz el bíztató eredményeket :)
Én azt tanácsolom, hogy csináltass magadról egy "lesoványított" képet. Amilyen szeretnél lenni,
Ma már számítógéppel pikk-pakk megcsinálják.
Legyen nadrágos, szoknyás, sőt fürdőruhás is.
És rakd ki a lakásodba több helyre.
Ezek után az egész alakost mutató sőt a felet is mutató tükröket tüntesd el fél évre, és a mérleget is.
Nos ez a pszichés rész.
A neheze?:) ezután jön. Evés és torna,torna..... és lehet napi 2 km gyaloglás eleinte (nem néztem a súlyod) aztán bármi, amit meg birsz csinálni.
Én most átváltottam lustába, mert vetttem egy flabélkos gépet, azon vergődöm napi 3x10 percet.De amikor nincs forróság, akkor esténként egy óra séta is van
Hogy fogytam-e? nem tudom, mert a mérleg csak 3 hónap múlva kerül elő!!!!!!!!
Addig le van takarva és rá van irva 80 kg. Ugyanis ennyi leszek
25 éves vagyok, sosem voltam sovány...sosem volt, és nincs is sovány önképem, csak egy vágyálmom. Idén március óta Dukanozok, azóta -17 Kiló. Most 65 vagyok, az 164-es magasságomhoz még mindig van bőven miből fogyni, de próbálom. Utána megtartani próbálom. Sosem fogyóztam még, sose életemben, csak úgy gondoltam, egyszer kipróbálom, aztán vagy sikerül. vagy nem...ha nem, akkor soha többé életemben nem fogok, akkor értse meg mindenki, hogy engem az Úr is ilyennek teremtett :)
Egyébként az alapvető probléma, hogy sokan nem tudják elfogadni magukat ducin...pedig ők is kellenek a világra. Nem lehet mindenki sovány, gebe....
A hízásban az a rossz, hogy sumákul jön :) Senki sem szól, és a ruhák sokáig nem jelzik. Mire kezdenek szűkek lenni, már régen rossz.
Én gyerekkoromban kifejezetten sovány voltam, tömtek B vitaminokkal, megvették a legdrágább szalámit, fonott kalácsot, csokis sajtot :), zacskós kakaót, csak hogy egyek valamit.
Szolidaritok a cikk írójával, mert mindkét végen álltam már. Most éppen középen, szuper :)
Szerintem csak az életmód kialakításnak van értelme, bár bevallom, sosem fogyóztam. De ezt látom a környezetemben, jön a fogyókúra, majd visszahíznak, ha abbahagyták. Pl. nekem a gyomorproblémáim miatt kellett az életmódváltást bevállalnom. Néha bűnbe esek, meg is van az eredménye, hasfájás, savlekötők beszedése stb. Ez egy jel, hogy ne tegyem. Igazából hálásnak kéne lennem a jelért, bár néha nehezen megy, mert többféle ételallergiám és egykori refluxom miatt gyakorlatilag az egész életem egy nagy diéta. :) Ettől függetlenül nem tesz ez szomorúvá, elfogadtam a dolgot, megtanultam jól főzni, és így mindezek ellenére is nagyon finomakat tudok enni. :) Szerintem így lehet ez a fogyókúrával is. Ha eldöntöd, hogy lefogysz, és le is fogysz, de utána visszatérsz az előtte lévő életmódodra, akkor nem csoda, hogy visszahízol. Nem hiszek abban sem, hogy van bevált csodaszer, ami mindenkinek jó. Ezért az enyémet le sem írom. :) Egyénileg kell kialakítani azt az életmódot, mellyel egészséges és fitt vagy.
Én tartom a súlyom elég jól, de ez nem csoda, hisz mindig ugyanúgy étkezem. Most már aktívan sportolok is. Kimaradt egy-két évem, most visszatértem, mert találtam egy nagyon nekem való újdonságot. Én egy antisport-talentum voltan a suliban, mindenki kinevetett. Most meg nagyon is jól meg a rúdtánc. Szerintem sokan azért utálnak sportolni, ahogy én sem szerettem, mert nem találták meg azt, ami illik hozzájuk. De érdemes keresgélni, mert annyiféle van, hogy mindenki talál magához illőt.
Ha nem megy egyedül, pedig kell keresni szakembert, dietetikust, edzőt, stb., akivel meg lehet találni azt az életmódot, ami valóban működőképes.
Át tudom érezni a problémát... Ha gyerek korban valakinek sok lesz a zsírszövete, az az emberke könnyen újra visszaszedi a súlyokat.
Én a paleolit életmódot javaslom, itt is van fent egy fórum, sem éhezni nem kell, sem nélkülözni és óriási, tartós eredmények vannak. Kukkants be, rengeteg tartós fogyási eredmény és egészségügyi változás van, még a pajzsmirigy témában is.
Nem kell fotókat montírozni, máshogy kell kajálni. És nem elsősorban a küllem miatt, hanem az egészséged miatt.
Esküszöm, csak az első két hét nehéz, de rengeteg segítséget kapsz! Itt: [link]
Gyere! Nincs DE!!!
azért ez szívás,h akár évekig minden egyes falatra (kis tulzással)oda kell figyelni.most én is fogyni szeretnék,leszoktam a cigiről,20 kiló felesleg.Pont tegnap láttam magam a tv-ben,és elképedtem,h mennyire kövér vagyok...
de én még 55 kilósan is kövérnek láttam magam,pedig azt mondták nagyon vékony voltam.