Nevelőszülök 2 (beszélgetés)
Sziasztok!Kellemes hétvégét mindenkinek!Mi még nem tudjuk,hogy megyünk-e a majálisba,majd meglátjuk,hogy alakul,most az időből,van legkevesebb.Szeretném puccba vágni a lakást a hétvégén,és ebbe akkor nem fér bele a csavargás.hadakozok itt magamba,hogy a majális most van(eddig minden évbe vittem a gyerekeket)A takarítás megvár.....
Jóreggelt Mindenkinek! Ma tervezem kiviszem Hajnikát Majálisra! Barátnőm is jön a kislányával! Aludtam egy keveset reggel újúlt erővel kezdtem a napot.....apa is itthon van, ez is nagyon beleszámít a jókedvembe:)Bár a sírhatnékom nem tünik el...minden pillanatban sírni tudnék..pedig én nem vagyok egy gyenge jellem...Remélem hamarosan javul a helyzetünk, hogy tényleg mindenkinek a legjobb legyen! Mindenkinek csodás szép napot kívánok!
Sziasztok!felcsaptam,festőnek,színeket keverek,hogy majd milyen legyen a nappali.Eddig akármilyen szint akartam,kikeverni,egészen más lett belőle:)))
Ma telefonáltak a gyermekjólétitől,hogy vasárnap ne vigyem Jázikát láthatásra,mert nem jönnek a szülök........nem tudom,így mi lesz a kislánnyal......
én is....de mostanában amugy is....Ki merre van? Éva? Timi?Szilvi? kkat? mindenki eltűnt????mi lesz most igy...?????
húúú alig birtam ma felkelni:))
ok, még egy darabig fent leszek:))
felhívnálak de tudod mit
felhívhatlak?
Rtl Klub utána kész átverés jön
megy a gálvölgyi show
Hajnikais mocorog..kialudta magát délután
a kicsik már régen, de bogi még tévézik...most próbálom rábeszélni az alvásra..
nem lesz semmi baj...
gyerekek már alszanak?
az biztos, csak én meg itthon idegeskedem, hogy ilyen sötétben ne legyen semmi bajuk:))
:) gondoltam hogy valami simlisség van a dologban:) csongor és tünde nagyon jó:) élvezni fogják....
na ugye szerinted is túl fiatal hozzá :))
az egész osztály ment a szinházba , és egy részét zoli vitte be. a többi busszal ment , este viszont a szülők hozzák haza őket, mert nincs már busz, 10 körül lesz vége az előadásnak...a csongor és tündét nézik... és hogy zoli se lógassa addig a lábát a kocsiban ő is megnézi a darabot,...ennyit megérdemel..
és az kicsoda???:) Jázmin?:)
a jegujabb barátnőjével...
Zoli kivel ment színházba?
az enyémek is csak bogi zörög itt mellettem és nézzük a tévét...
alszanak a gyerekek, cincognak az egerek :))
Sziasztok!Én már itt vagyok,az én
gyerekeim is elaludtak:))
sziasztok lányok.......ki merre csavarog? nálam alszanak a lányok:) Hajnika még beszélget az ágyba, Gina már 1 órája alszik:)
hamar megöregszel...:))))))
sziasztok!A2880 erre én is kíváncsi vagyok....
További ajánlott fórumok: