Nevek és rezgésszámok (beszélgetés)
hihetetlen de 5-ös vagyok, az a kedvenc számom egyben a szerencseszámom meg minden... És mennyire illik rám.
De azért nem csak ilyen vagyok!:)
,,A számok jelentése
1: Lét, Ego, Vezetés, Egyéni erőforrások, Egyéni azonosság, Önmegvalósítás
2: Kettősség (vagy-vagy), Érzések, Gondolkodás, Kiegyensúlyozottság, Tudatos akarat,
Kétségek, Félelmek, Intuició.
3: Egyéni alkotókészség, Cselekvés, Erőteljesség, Kezdeményezés, Szolgálat,
Feltétel nélküli szeretet és elfogadás, Az anya, a nő. Művészi adottságok, kommunikáció, könnyedség.
4: Logikus gondolkodás, Racionalitás, Precizitás, Gyakorlatiasság, Ösztönök, A konkrét, Anyagi világ, a Szexus, A család vezetésének szolgálata, Az apa, A férfi.
5: Az érzékek, Kiterjedés, Rugalmasság, Tolerancia, Tanulás, Tanító helyzetek, Nehézségek, Tanulságok
6: Intelletuális kreativitás, Képzelet, Fantázia, Elvont gondolkodás, Elmélet, Döntések, Dilemmák, Harmónia és szépség
7: Határok kijelölése, Idő, Anyagi kötöttség, Az anyagi világ határai, Híd a spiritualitáshoz,
A dolgok kiegyenlítése, Fejet hajtani a sorsfeladat előtt, és véghezvinni azt.
8: A tudattalan akarat, Az anyagi átlényegítése, Az időtlen tér, Egyensúly(és-és), Dharma,
Az igazság, a Szókimondás, Pénzügyek, Üzleti ügyek.
9: Spirituális kreativitás, Kapcsolat Istennel, Természetes adottságok, Beteljesülés, Karma,
A legmagasabb szolgálat. Nekem nincs szükségem senkire, de rám mindenkinek szüksége van."
Ide nincs már kiírva. Nekem 9 jött ki, de ha rákeresel a számmisztikára, akkor megtalálod majd. Én ilyeneket régen sokat csináltam, könyvek útmutatásával.:)
9ről annyit tudok, hogy az ,,univerzum száma". Meg erősen sporotuális, de többre nem emlékszem.
Keresek kiegészítést, hogy meglegyen a 8as és a 9es.
így van:)
kétségtelen, hogy szórakoztatóak ezek a dolgok (nem véletlenül számoltam ki én is a saját nevemre!:))))
csak azt jegyeztem meg, hogy tulajdonképpen bármelyik szám kijöhetett volna, magamra ismerhettem volna abban a leírásban (legalábbis egy része stimmelt volna, az tuti)
bocsi, hogy beleszólok, de nem lehet 13... addig kell összeadogatni, amíg egy jegyű számot kapsz, tehát a te számod szerintem a 4-es... én leglábbis így értelmeztem a leírást...
egyébként egyetértek Emagdival..:))
beleolvastam minden szám leírásába.
nem akarok nagyon destruktív lenni, de ezeknek a "játékoknak" az a lényege, hogy bármi is jön ki, abban lesznek olyan részek, ami igaz arra, aki olvassa.
szóval bármi jön ki, az lesz az ember érzése, hogy hű, ebben van valami, mert ez igaz rám...
Én is megnéztem és mind a kétféle névhasználatommal (hivatalos, és rövidített) a 8-as jött ki!
és nagyon is igaz rám!
Úgyhogy köszike a cikket!