Netfüggők! (beszélgetés)
Na jó ez természetes, hogy le törlöd az asztalt, én is le törölném.
Nem fogod elhinni, de én finnyás vagyok. Tehát, pl. ha valamit tennék az asztalra kaját, vagy italt, én biztos lesubickolnám. Nálam jobban senki nem lehet finnyás, mert én nagyon az vagyok.
Marcsi engem nem zavar, én nem vagyok finnyás. Csak az finnyás aki nem szereti az állatokat.
Hát csak nagyon rövid séta legyen. Mert azt hiszi az ember, hogy csend van és ha lemennek éppen akkor lesz a legnagyobb durrogtatás. A kicsi is most csendben van, de ha észlel valamit, akkor felnéz. Tudjátok hol alszik, az asztalon! Direkt lerámoltam róla és szeretnek oda felfeküdni. Persze sűrűn lemosom, azért jöhettek hozzánk vendégségbe, mert ha vendég jön akkor is lemosom, sőt terítőt is felteszek.
Most felénk csend lett, most mondtam az emberemnek, most vigye le a kutyát.
Csak rövid séta lesz.
A kutya nyüszít. Azt hiszem ki kell engedni, de ott meg ugatva rohangál.
A macskánk berohant már egy ideje a szekrény mögé. Most jött ki.:))
Én nem vagyok nagyon okos ebben, de tény, hogy nagyon sokat böngésztem a neten, könyveket olvastam, tanácsokat kaptam, illetve megnéztem a a kutya pszichológiát Viktóriától, illetve van a Cesar Milant is megnéztem az összeset.
De én sem tartom be. Én is nyugtatóm, sőt ma is szeretgettem, hogy beteg volt, úgy látom ki tisztult a gyomra, már játszottam is vele.
Móni Te biztos többet tudsz a kutyák lelki világáról mint én. Mi nagyon nem szoktunk ilyen szempontból tudományosan foglalkozni velük. Az csak természetes reakciónak gondoltam, hogy próbálja az ember megnyugtatni a kutyát ha az ideges, vagy fél.
Még jó, hogy van egy ilyen nővérkéje, aki eteti. Szegény gyerek, különben éhen halna a barátnőjétől!
Na ezt nehéz elfogadni így. Így pont simogattam és szeretgettem, de még a kicsi zörgésre is összerezzent. Picúr már jobban bírja a kiképzést, de Fickó nagyon remegett. Felénk már nagyba durrogtatnak meg tűzijátékoznak.
Közben öcsém is volt fent, csomagoltam neki kaját, rétest, pogácsát, sült húst, krumpli pürét, ubi salit, hús levest, lencse főzeléket, evett szendvicset itt nálam, és koccintottunk.
Szegény kutyák Marcsi. Az enyém még egyenlőre nyugodt, de ki tudja meddig lesz,mert durrogtatnak már sajnos itt is. Azt hallottam, hogy ilyenkor pont nem szabad simogatni, mert megerősítjük bennük a félelmet még jobban. Hagyni kell őket,bármilyen furcsa is, de ez az igazság.Természetesen kell nekünk is viselkedni, mert így azt érzi a kutya, hogy mi is félünk.
Jó bulizást Kriszta. Mi meg majd otthon bulizunk, én már bulizok
Nekem sem lassú már annyira, de az is lehet, hogy a net lett lassú.
BUÉK Krisztám! Jó munkát és jó bulizást kívánok!
Nekem nem lassú!:D
Indulok!Legyetek jók!
BUÉK!
Lassú lett a Hoxa pedig ahogy elnézem nincs túl terhelve.
Mi nem szoktuk félteni őket. Ezek nem is félnek különösebben.
Minden neszre figyel és ha én valamit hangosabban csinálok, akkor megrezdül.
Ilyenkor a kinti kutyákat is be kellene vinni a lakásba, a szobába. Szegény kutyusok.
Fickót felvettem és dédelgettem, de nem nagyon akar rám hallgatni. Még a juti falat sem kellett először neki. De már elfogadta. Most meg Picúr van lent. Azt hiszem, hogy éjfél környékén elvonulok a két kutyával a fürdőszobába, vagy a WC-be, hogy ne hallják annyira a durrogtatást.
Szegénykém úgy dobog a szíve.
Nálunk is durrogtatnak már. Most voltam etetni a messzebbi kutyát. Úgy látom elég jól viseli.
Egyik évben szétrágta ilyenkor az ajtót. Be akart menekülni a házba.
Nem tudsz mit tenni. Felizgatta egy kicsit magát. Simogassad majd megnyugszik!
Semmit nem tudsz tenni.A leghalkabb szobába tedd le neki a kedvenc játékát és hátha ott megmarad.Szegény állatoknak ez nagyon megterhelő lelkileg.:(
Gyerekek! Mit csináljak? Fickó most jött fel az utolsó sétából és közben durrogtattak és annyira fél, hogy csak úgy dobog a szíve és járkál a lakásban, mint aki megkergült. Van valami ötletetek?
Szia Marcsi! Én is itt vagyok, de mielőtt még belemerülök a gépezésbe úgy gondoltam, hogy én is megfürdök és lazán itt lehetek.
Van még időnk hajnalig.:D
Sziasztok! Itt vagyok ám! BUÉK!
huuzatok meg a malaccka farkát, jó uj évet
Az ünnepi gatyám, meg alig jött rám, biztosan összement a sok mosásban. :))))