Netfüggők! (beszélgetés)
Bulizik, vagy alszik már.
Ő már aludt nálam egy párszor. Most nem fog haza menni, Zsolti meg ivott, és nem tudja haza vinni.
Meséltem már róla, együtt dolgoztunk, és azóta tartsuk a kapcsolatot, mondhatnám, hogy barátnőm, de nem az az igazi. Le van százalékolva mert nagyon beteg a szívével, nálam idősebb évvel, de nem látszik rajta, én idősebbnek nézek ki.Ő neki szoktam ki mosni a kabátját, a plédjét, mert neki nincs automata mosógépe.Évának hívják, neki minden évben veszek valami apróságot.
No jó éjszakát kívánok Neked is. Ezek szerint egyedül maradtam, akkor elköszönök mindenkitől.
Az idén, 2011-ben is minél többen jöjjünk itt össze és csiripeljünk minél többet.
Melcsi! Sajnálom, hogy be sem néztél. Remélem jó oka van ennek és igazoltan voltál távol.
Jó éjszakát mindenkinek, én lassan megyek le feküdni, mert nem aludtam túl sokat a múlt éjjel, akarom mondani tavaly :))))))
Miért a vendéged ott alszik nálatok? Nem is tudtam. Ki is Ő valójában. Tudtam, hogy megy valaki, de nem tudom, hogy ki ő?
Megkajáltunk, el pakoltam, el mosogattam, rendet raktam.Most mindjárt ágyazom, a vendégnek, és én is le fekszem.
Kata jó éjszakát kívánok.
Hiába Mónika a sorrend! Én is Fickót csókolgattam agyon, az meg úgy bújt hozzám a nyakam össze is karmolta a fürdőszobában, mert csak kapaszkodott belém.
Nem hát, azért írtam úgy, hogy "szerű". :)
Pista nagyon titokzatos helyen lakik, közel hozzám.
Na itt már le csendesedett végre.
Elég jól bírta a kutyám, meg sem mukkant,nem vettem észre rajta, hogy nyugtalan lenne, vagy ideges. Egyszer püffögött,de csendben maradt. Evett virslit, szegénykémnek üres volt a gyomra.
Az tetszett a kutyába, hogy amikor a pezsgő ki lett öntve, mielőtt koccintottunk volna, ki jött a vackából, jött Boldog Új Évet kívánni, legalább is én mondtam neki, ő volt az első, akinek mondtam.
Nem álreg az. Aki kíváncsi rá priviben megtudhatja.
Aranyos. :)) Na, tényleg megyek. Sziasztok.
Na megint félreírtam csüngöttet akartam. Most nevetek már magamon, ez már csúcs.
Jaj, de jó, csöngeni is tud a kutyád. (nem bírtam kihagyni - elképzetem, hogy rajtad csöng - bocsi)
Kis drágák. :))
Megyek aludni, késő van. Jó éjszakát mindenkinek!
Én is himnuszoztam, koccintottunk, majd bevonultam a fürdőszobába. A kicsi rajtam csöngött, most meg a férjem ölében alszik mind a kettő. Nem mer megmozdulni, már mint a férjem.
Ja, látom már, te ilyen álreg-szerű vagy. :))
Felkészült. :)) Én himnuszoztam, koccintottunk, sms-re válaszoltam, stb...
Rendben, mindjárt előveszem a körzőt. :))
Mónika! Te jól eltaláltad az éjfélt!
Messze.:DDD Tőletek 80 kilóméterre.:DDD
Hű, nálunk is nagyon durrogtatnak. A kicsivel a fürdőszobába voltunk.
Nálunk is van, de kisebb mint tavaly.
Micsoda "égi háború" van itt is !!!
Boldog Új Évet mindenkinek!
Na azért ez nem semmi, pontos voltam :))))