Netfüggők! (beszélgetés)
Oké nálam lesz a HOXÁS tali, meg van dumcsizva.
De ezt majd privátba megbeszéljük.
Én is jó utat kívánok Melcsi és érezd jól magad!
Nagyon boldog új évet kívánok Neked és néha nézzél be a fórumra, ha teheted.
Szia Mónika! Félreértettél. Jó, hogy nem szilveszterkor lesz Nálad a Hoxa találkozó. Ezt azért senkitől nem várhatod, várhatjuk el. Persze bármikor máskor lehet, de szilveszterkor sokan elmennek a párjukkal, vagy mit tudom én.
Én örülök neki, hogy szívesen látsz bennünket, de én úgy gondoltam, hogy előbb legyen egy Hoxás találkozó és majd utána a szilveszteri buli, estleg jövőre.
A Hoxás találkozót pedig tarthatjuk Nálad is, én mindenben benne vagyok.
Semmi baj Marcsi, nem haragszom, de hiszen én már hívtam Krisztát, Melcsit, és téged Marcsi, hogy legyünk együtt Szilveszterkor. Nem volt ez titok. Nem tudom, Marcsi, miért mondod, hogy előbb ismerkedjünk meg, hiszen már ismerjük egymást :))))
És ha nem találkozunk, akkor nem is fogunk megismerkedni. Lehetett volna nálam Hoxa találkozó. :)))))
A régi kutyás fórumon is a Finn országi csajjal, csak fórumon, meg e-mailen kommunikáltunk 1 évig, mire végre taliztunk itt nálam. És nagyon jó volt, ittunk, ettünk, zenét hallgattunk, és beszélgettünk.
Hát én is gratulálok, én is örülök az eredménynek, és én ezt megéreztem, hogy harmadik lesz valamelyik kutyusod.
Ezt meg kéne ünnepelni, nem gondolod Marcsi? Szerintem a többiek is így gondolják. Röffenjünk össze. :)))))
Inkére megyek!Ott voltam a múltkor tudod,mikor sürgős volt a zaci ügy!Ott lakik a néném,aki ott a faluban Óvónő,meg azok a barátaim akik helyrepofozták a lelkivilágom,mikor az exem kidobott,és már a végét jártam!
Nem tudják,hogy megyek,meglepi vendég leszek!:)
Biztos nagyon örülni fognak nekem,ezer éve nem voltam náluk!Pedig 3 évig minden szilveszterem ott töltöttem náluk!
Nah bocsi,szófosásom van,megyek készülődni! :)))
Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánok előre is!A sticket viszem magammal,úgyhogy benézek úgy is! :)))
Persze,be fog engedni! :)
Ugye?Jajjj rengeteget röhögtem!dominóson főleg--mai napig mindent elolvasok ha meglátom valahol!Rohadt laza,ennyi gyerkőc mellett is! :))))
De,de neked is megengedte volna,hogy olvasd!Halálos duma van benne! :))
Életveszélyes! :DDD
Jah eszembe jutott Almeno tavaly hol volt! :DDD
Bettyg bekevert nálam a hajóútjával,azért abban nem voltam biztos! :)))
Most is ott van,10 napig hajón lesz,és jön haza! :))) Olvastad a naplóját?!A legjobb napló,amit eddig olvastam itt a hoxán! :)))
Kalandos,humoros,áhhh igen nagy! :)))
Jaaa,tényleeg! :))))
Én is úgy emlékszem dominós volt,hpKati(de ő ment át a szomszédjához),G.Alibaba,Almeno?Nem bizti! :)
aki számít,mindenki figyeli,hogy mit mond a másik....:)))
Ez egy rapszöveg részlete volt :))))
akkor jó!
mivel sehova nem megyek,jövök!
Szép Jó reggelt Mindenkinek!
Mama,Gratula a kutyusoknak!Sajnos nekem az új netem nem engedte,hogy szavazzak,pedig szívesen megtettem volna!Mit nyertetek amúgy?
Lassan megyek bepakolni,újra útnak indulok,ha minden igaz! :)
Komolyan fogok egy nagy bőröndöt venni magamnak,és benne fogom tartani az állandó cuccaimat!Szükség esetén csak felkapom,és Go!Már nagyon unok csomagolni :S Egy szerencse,hogy magát az odautat nagyon élvezem mindig! :))))