Netbank-telefonszám változás (tudásbázis)
Azonosításra. Biztonsági okból nem küldik mailben.
A jelszót beírva egyszeri SMS-kód jön, ha belépsz, és ha tranzakciót hajtasz végre.
Láttam a Szép-kártyánál, az OTP mailben küld kódot, ami 9 percen át használható fel.
Más dolog, hogy a fiam Szép-kártyáját az én mailemmel regisztráltuk, ezért én is hozzáférek.
Nem neked szólt a nevetés.
6 éve jelzett a bank, hogy megszünteti az sms ellenörző kódot, de ha ragaszkodok hozzá, netbank beállításoknál lehet kérni. Miért írnám ezeket, ha nem így lenne? A számlához sms csomagot se kértem, mert feleslegesnek tartom, ha van netbankom, ott nyomonkövetek mindent
SMS kódot kellene kapnom, ha a sz.gépen szeretnék utalni, a vásárlásokkor, beérkező összegről jelezni SMS-ben az egyenleget. De nálam ez nem működik, és piszkosul nem nevetséges számomra, inkább dühítő.
Lehet akkor én megyek fordítva a forgalommal, de a bank sem mondja, nyugodjál meg nem kell, hanem újabb és újabb vizsgálatokra kerül sor. Akkor szerinted miért nem mondják, hogy hülye vagy, nem is kell az SMS.
Ahhoz is kellett egy SMS gondolom, hogy a telefonodon legyen.
Én nem telepítettem fel a telefonomra, mert bankolni az asztaligépről jobban szerettem, és amikor jött a gubanc az sms hiány miatt, természetesen már mobilra sem tudtam váltani.
Mi ebből a tanulság, aki olvassa az telepítse a mobiljára is fel, amíg nem kerül ilyen hülye helyzetbe.
Nem a két bank minek😀
Hanem az sms kód minek kell?
Ha nincs okostelefonja és asztali gépről bankol, akkor nem tud alkalmazást használni.
Egészen tavalyig én egy kis pöcköt használtam token generálásra, amit a bank adott.
Nem nekem van két bankom.
A fiam a régi MKB-s és nem akar váltani.
Én is nevettem kínomban!
Havas sárban kicaplatni, de gyorsan, mert ott a banki időhatár... aztán újra ki érte. Télen, csukott ablakok idején találomra... (A kerítés tuti pontja legalább az ablak előtt volt szerencsére.)
Na meg, amikor fontos lett volna utalni, de nem tudotam, mert köd volt.
Éveken át, míg a szolgáltatóhoz is hűséges voltam, úgy jött az SMS, ha a telefont kiakasztottam a kerítés egy bizonyos pontjára.
Csapadékos, de főleg ködös időben esélyem sem volt bankolni.
Aztán feltűnt, hogy a legtöbb szomszádnak 70-es száma van és vígan telefonál, míg én a falu közepén találtam megfelelő térerőt.
Akkor vettem egy olcsó telefont, és 70-es számmal használtam a feltöltőkártyát. Elsősorban bankolásra, mert ezen bármikor jöttek az SMS-ek. Ez volt az az időszak, amikor két telefonnal szaladgáltam.
Aztán a tékom megvarázsolta a térerőt, és visszaválthattam a netbankhoz megadott számot. Megszüntethettem a vezetékes telefon előfizetését is.
Igen, így be kell menned.
Sim kártyára mentett telefonszámaid megvannak?
További ajánlott fórumok:
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- Veszteség és változás
- Az IWIW-en változás történt! Bárkire rákeresel, értesül róla, ha csatlakozik egy klubhoz.
- Mi a véleményed a változásról? Szerintetek megváltozhat gyökerestül egy férfi, aki addig nagyvilági életet élt és falta a nőket?
- Akik meditálnak - milyen pozitív változást hozott az életetekbe?
- Hétköznapi fordulat, meglepő változás. Mindennapi következmény?