Nemcsak duciknak, nemcsak lányoknak (beszélgetés)
8. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 7. - Robvic)
2007. jún. 9. 11:54
Akkor itt mit csinalsz? Privatban toborzol? :D
Nem mintha barki segitsegere szorulnek, de azert vannak, akiknek felcsillant a szemuk a forumcimre, erre kozlod, hogy nem irasban :)))
Minek nyitottad ezt a forumot?
7. robvic (válaszként erre: 4. - Bubulina)
2007. jún. 9. 07:54
Szerintem az írás nem segítség. Olvasva nem látod hogy milyen frizura, ruha , smink stb... áll jól neked. Vagy te igen?
6. robvic (válaszként erre: 3. - Teráz)
2007. jún. 9. 07:51
A titok szerintem az egyéniség. Ezt segítenénk mindenkinek kialakítani, egy jobb külső reményében.
5. opium (válaszként erre: 1. - Robvic)
2007. jún. 8. 22:34
És mit fogunk irigyelni azokon, akiket átváltoztattok?
4. Bubulina (válaszként erre: 1. - Robvic)
2007. jún. 8. 22:24
Szia!
Igen,ez a téma mindenkit érdekelne!Kifejtenéd bővebben?-Írhatnál egy jó cikket,szívesen "tanulunk"!Hát akkor várjuk a folytatást! :))))
3. Teráz (válaszként erre: 1. - Robvic)
2007. jún. 8. 20:13
Mi a TITKOD ???
2. erikpipi
2007. jún. 8. 20:06
Biztos mindenkit, csak félénkek:))
1. robvic
2007. jún. 8. 18:10
Sziasztok!
Irigykedve nézed a csinos lányokat, jóképü fiúkat?
Szeretnél te is trendi lenni? Szeretnéd ha végre rád is figyelnének? Ha megvan minden belső tulajdonságod csak éppen stílusod nincs, mi segítünk abban hogy holnaptól rád nézzenek irigykedve. kit érdekel a dolog?
További ajánlott fórumok:
- Kismama klub, nemcsak kismamáknak
- Mit lehet tenni, ha "barátnőid" folyton kidumálnak nemcsak a hátad mögött, de előtted is?
- Fórum a szinglikről, nemcsak szingliknek!
- Létezik olyan nem beépíthető, a munkalapra elhelyezhető sütő, amivel süteményt is meg lehet sütni normálisan, nemcsak pizzát, meg húsokat?
- Kész kínszenvedés mindennap bemennem a suliba, és nemcsak azért, mert utálom, egyszerűen lelkileg rosszul vagyok, mit csináljak?
- Parádon van strand, gyógyfürdő, amit nemcsak a Parádfürdői Állami Kórházba beutalt betegek használhatnak?