Nem vagyok szomjas, keveset iszom, hogyan tudnék rá figyelni... (beszélgetés)
Én is akarom inni naponta a harmadát!!! Annyival már nagyon elégedett lennék.
Nekem sokszor az a bajom, hogy mikor szomjas vagyok, "jó, mindjárt iszom". Aztán még csinálok ezt-azt, meg jön a gyerek és mire észbe kapok, elment a fél nap, hogy nem ittam. Ált. reggel megvan az 1 pohár tejem, aztán délben, míg a gyerek alszik, 1-2 pohár víz, délután esetleg még 1, aztán már csak este, vacsikor. :( És ez kevés. De van, hogy délben is elfelejtem. :(
Hehehheee.... :D
jó,, az tényleg zavaró lehet! :DDDD
Na akkor akik nem isznak!!! Figyelem!!!
:D
Holnaptól rákérdezek ki mennyit ivott aznap!!! ;)
Fogadjuk meg a jótanácsokat!
jaja.. megfogadom a tanácsotokat!
Holnaptól így lesz!!!
:))))
Lehet, hogy a kevés ivás miatt nem jön a bébi... :-O
ez lehet az oka?
Ejjjj de jó neked!!!
az nem baj ha sokat iszol, és nincs semmi rossz a háttérben!!!
:)))
én örülnék a két liternek is! :)
Szia én is keveset ittam kb mint te.Én úgy szoktam rá az ivásra, hogy minden reggel magam mellé készítek egy palack vizet.Ha főzök akkor a konyhában a pultra teszem, ha gépezek az asztalra magam elé,stb.Lényeg hogy mindig lássam és akkor eszembe jut hogy igyak. Ha nem tenném oda, semmit nem innék egész nap csak kávét meg levest ennyi.Ez jó megoldás próbáld ki.
üdv judit
A megoldás az, hogy mindig kell legyen a táskádban, asztalodon, előtted és megiszod, mint a "főnökasszony".Hidd el egy hét alatt megszokod és már automatikusan nyúlsz utána.
Ha szomjúságot érzel az már a szervezet vészjelzése, nem lehet erre várni, mindig inni kell.Gondolj bele, hogy a sok méreganyag mennyire nem tud távozni a szervezetedből.
Én is ilyen voltam és egy betegség változtatott meg, de te menj elé a bajnak.
komolyan sosem értettem azt, hogy lehet keveset inni...néha irigy vagyok :D nekem pont a fordítottja...egész nap iszom. mint egy kacsa. már voltam dokinál, semmi bajom, cukros sem vagyok (megijedtem, és elrohantam, amikor kiváncsiságból írtam, mennyit iszom, és 6 l jött ki egy napra :S)
és ugye folyamatosan pisilni rohangálok :D óránként egyszer tuti... folyton szomjas vagyok,de néha csak megszokásból iszom... változó.
Igen igen! :D
Most azért én is megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül!
Férjem is mindíg mondja,,, nem vagyok normális... levegőt sem felejtek el venni,,, akkor miért nem iszom!
na, holnaptól ásványvizezek.
pedig reggelente mindíg elhatározom, hogy nahhh majd jól töltögetem a poharam...
megy az idő ... melónak vége és azon kapom magam hogy a reggeli bögre tejeskávén kívül nem ittam semmit!!! :-OOOOOOOOOOOO
:) ez az ásványvizes dolog jó ötlet!
van rá lehetőségem is:) még vízgép is van az irodába... s még is mindíg elfelejtem..
pedig tényleg sok betegség okozója!! :SS
Tudom,mit érzel, én ugyan így vagyok vele:(
Nagyon kell vigyázni, mert nekem pl. már vesekövem is volt ez miatt:(
Én sem tudom, hogy mi a jó megoldás, elfeledkezem róla, bár hogy igyekszem...
Van egy frankó ötletem, amit a főnökasszonyomtól loptam el:)
Minden nap letesz maga mellé egy 2 literes üvegben valamilyen folyadékot. Legyen az víz, gyümölcslé vagy bármi más. És odafigyel, hogy mikorra vége a munkának elfogyjon. Ha van rá lehetőséged próbáld ki. Nekem bejött:)
sajnos nem vagy egyedül ezzel a problémával:((
Én sokszor odateszem az asztalomra a teát vagy ásványvizet éselfeljtem:((
Pedig sok betegség okozója!
Sziasztok!
Ötleteket várok...
Jó ha a napi fél litert megiszom...
Elfelejtem,,, mert nem érzem, hogy szomjas lennék... :-O
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a bajom? Állandóan szomjas vagyok.
- Számítógépezéstől illetve ha keveset vagyok a szabad levegőn lehetnek pattanásaim? Vagy ez tévhit?
- Keveset vagyunk kettesben. Szex hetek óta nem volt. Normális, ha teljesen ki vagyok borulva?
- 39 hetes vagyok, hirtelen bedagadt a lábam, állandóan szomjas vagyok, mitől lehet?
- Mi a véleményetek az ízesített vizekről, jégvízekről? Imádom, csak szomjasabb vagyok tőle.
- Sokszor fáj a hasam, meg puffadok is, de képtelen vagyok megfigyelni mitöl! Szinte már mindentöl! Lehet, hogy ételallergiám van?