Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell? (tudásbázis)
Vagy inkább majd jól kinevetik.
Gyerekek végre alszanak. :))))))))
Nem volt egy könnyű menet :))))
Hát ő tudja. :)))
Barátnőm ismerősének a lányai Afrodita és Agapé. Szerintem ők se rendesek :)))
Azóta már meggondolta, volt már Győzike is, most meg éppen Szilveszternél tart. :))))))))
Május végéig van még ideje gondolkodni :)))))
Nem mintha lenne beleszólása :))))))))
Andriskána:-))))
Apucija Adrián, bátyuskája Andriska, Ő meg Andriskána:-)))))
Jól van Panka, ez érthető. De az esetleg eszedbe jutott hogy lányod is lehet??? :)))))))))
Akkor mi lesz?? :))))))))) Mármint a neve:))))))
reméljük hamarosan sokat mondogathatod is! jaaaj Andriska mit csináltál??? már megint kiborítottad??? Andris!!!!! vigyázzzzzz!!!! leesel!!!! ugye mondtam???
:D:D:D
na most engem is megvicceltél, mert azt hittem, hogy annyira gyagya vagyok, hogy nem írtam oda : állás! mert ugyebár sokszor vagyok figyelmetlen, pláne a gyerekek itt vannak körülöttem, játszunk, aztán jövök írok...egyszerre több dolgot is csinálok:) de megnyugodtam, hogy odaírtam álláskereső...
de ha neked párkereső rovat kell...:D:D:D azt hittem boldog párkapcsolatban élsz, ha már Andriskán dolgoztok
Basszus! Most komolyan azt értettem, hogy valamelyik párkereső rovatban. Egy percig gondolkodnom kellett, hogy miért is? :-))))
Hihihihi szegénykém, de hüle vagyok:_)))
hááát még én!!!!
tényleg! miért nem teszed fel magad valamelyik álláskereső rovatba?
ühüm....:):):)
de a héten vagy pénteken vagy vasárnap szeretném tudni az emberrel, és akkor már nem lesz akkora titok! :D illetve nem is lesz titok!
Szemetek az emberek!!! Persze tisztelet a kivételnek!
Leírtad Móninak is amit annyira akart tudni???
de én nem akarom hogy téged valaki megöljön...és nem is akarok dutyiba menni :(:(:(
no ezt inkább hagyjuk is!!!!
elolvastam a naplód....hááát eléggé gáz a szitu!!! és nem is háborodtál fel??? mondtam volna a nőnek, hogy egy rohadt papírra nem tud vigyázni???? szánalmas...hogy ilyen emberek vannak! és az a baj, hogy sok ilyen van!!!! tojnak az emberek másokra, és senki nem várhat a másiktól segítséget....szomorú. sajnos ez egyre jellemzőbb a mai magyarra!!!!
hééééééé, visszajöttem! mikről dumáltok ti itt???
még a vége az lesz, hogy megöletjük Pankát....fúúúúeznaon durva...lehet ezt nem kellett
volna írnom????
viccvoltám!!!!! hoxa remélem nem veszi komolyan!
én szeretem Pankát!!! na most meg azt hiszik, hogy leszbi vagyok! igaz, sokszor mondtam hogy bebuzulok:D:D:D
Na jóvan. Mostmár mindkettőnket le akarsz csukatni :)))))))))
Hát milyen dolog ez? :))))
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?
- Hogyan lehet látogató számlálót az adatlapra feltenni?
- Hogy tudtok látogató számlálót csinálni az adatlapra?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?