Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell? (tudásbázis)
nincs mit csajok! legalább virtuálisan segítettem!
jóéjtnektek!!! cupppp
Zsina! Köszi a teát. :))) Jéé Panka meg vodkázik :)))))))))
Én meg megyek aludni! Jó éjt csajok!
Ja, és látom nagyon megy már a beillesztgetés....
köszi a vodkát, csak megittam mindet és most mindenből kettőt látok...hukkk
Nagyon adok a látszatra:-)))
Ha küldesz is, ugyanolyat, mer' még összeveszne a kétfajta csáj.
Panka! szerinted küldjek neki még1et???
látom jobb a kedved....örülök!!!! :D:D:D
Megtanítom neked. :)
oldalt, a navigation.nál tudsz kategóriát váltani. Nézelődj, vannak tök jó dolgok. a kiválasztott képre katt, majd kicsit lejjebb az oldalon lesz hogy "Copy this HTML code to your (myspace) profile or website:" az itt lévő kódot kell kimásolni, és a naplód új hozzászólásánál beilleszteni. Tök egyszerű! :)))))
És köszi a vödörnyi mézes teát! :)
Panka! remélem lassan helyrejönnek a dolgaitok!
Móni! bár én nem tudok Neked teát küldeni (fingom nincs hogy kell, de igazán megtaníthatnád...), de fogadj el tőlem egy nagy vödör mézes teát! :)
Hello csajok!
Takonykór van a köbön. "Szerencsére" csak én vagyok náthás, gyerkőcök jól vannak.
Szóval majd ha egyszer kikeveredek belőle, akkor jövök.
Hello!
Most értünk haza vidékről. Kicsit fáradt vagyok, pedig még hatalmas megerőltetés vár rám.
Mizu? Nem tudom, mikor vagyok/leszek. Amikor tudok, írogatok.
Móni???
Jó éjt Nektek is!
Ja! És ha tudsz valami melót, akkor szólj. Meg egy jó olcsó albi is kellene...
na igen...azért ezt bóknak veszem...pirulok!!! :D:D
megyek, beadom a gyógyszert a kisebbikemnek, mert nyavalyog...:( lehet visszajövök, nemtom még. ha nem jönnék, akkor jóéjt! pussziii
és nagyon örülök, hogy kicsit jobb kedved van!!!! csak így tovább!!!!!!!! +++++++++++
köszi szépen, most emelkedik a láza, úgyhogy minnyá gyógyszer...:(
húúúhaaa, valamit nagyon félreírhattam, mert csak a szomszédnak mondtam el tegnap este, illetve éjszaka...majd hétfőn vagy kedden lesz szavazás. nem igazán aggódom, mert nincs amiért ne választanának meg:)
Móni a hangya! :D
Olvastam, hogy beteg a gyerkőc, jobbulást neki!!!
És azt is olvastam, hogy megkaptad! Ahhoz meg gratula! Szalad a szekér mi???? HIhihihi. Örülök neki!
Móni meg csak szorgoskodik...jó kislány.
több, mint írónő!!!!:)
mi se vagyunk jól...egészségileg. kisebbikemnek hőemelkedése van és elég nyűgős. :(
Móni meg a szüleinél van, ma besegített Apukájának.
Köszi Zsina, ez tényleg szívből jött sajnos! Nem akarok neki népszerűséget, de lehet, hogy írónőnek jó leszek:-))))
Ma már jobb a kedvem, csillapodtam picit, de még nagyon rossz és bizonytalan minden. Remélem, ti jól vagytok!!!!
Móni vidéken vagy?
áááááááábassssszusssssss! ez naon gááááz!
fel a fejjel!!!!! lesz ez még így se :(
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?
- Hogyan lehet látogató számlálót az adatlapra feltenni?
- Hogy tudtok látogató számlálót csinálni az adatlapra?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?