Nem tudok dönteni, melyiket válasszam? (beszélgetés)
18. Bogáta (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 2. 11:59
Értem, így persze rendben van akkor a dolog.
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Bogáta)
jún. 2. 10:22
Itt mindenki 4 órában dolgozik, rehabos munkahely, de azért köszi!
16. Bogáta
jún. 2. 09:20
Biztos, hogy nem értettétek félre egymást leendő munkaadóddal? Azt írod 4 órában fogsz dolgozni. Nemcsak a 8 órások tudnak céges járattal munkába, majd hazamenni? Azért erre még kérdezz rá!
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Amaunet)
jún. 2. 06:57
Dehogy is, csupán megerősítést vártam. Nincs akivel megbeszéljem azért tettem fel a kérdést.
14. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 1. 21:48
Céges járatosat
13. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 1. 18:42
Dönts amellett amelyik számodra a legkedvezőbb feltételeket nyújtja! Felnőtt ember vagy, nem?
Ha itt egy, a későbbiekben rossznak bizonyuló döntés felé terelnek, akkor majd lehet a Hoxa fórumozóira hivatkozni?
12. fokhagyma (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 1. 16:53
Mivel mindkét munka hasonló, ráadásul a céges buszosra már hívtak is, ne is gondolkodj tovább! Egyértelmű, hogy azt válaszd. Jó munkát!
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - ~ Luna ~)
jún. 1. 16:45
Nem, az autó nem opció vonattal kellene magamnak bejárni. Köszönöm a megerősítést.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - 55Judit)
jún. 1. 16:43
Igazad van, de jól együtt tudok működni, könnyen beilleszkedek a céges buszos nagyon szeretné ha oda mennék, többször hívtak már, nagyon kedvesek velem. Persze dolgozni kell, de hol nem? Köszönöm a véleményt :)
9. ~ Luna ~ (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 1. 16:41
Én azt gondoltam, hogy az egyéni opció autót jelent.
Így viszont mindenképp a céges járatot választanám.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Levarosbukta)
jún. 1. 16:39
Ez jó érv, meg nem kell gyalogolnom az állomásig. Köszönöm!
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - ~ Luna ~)
jún. 1. 16:36
Csaomagolási munka a másik meg papírokat kell hajtogatni, nincs egyéb juttatás családi adókedvezmény plusz a tartós betegségre 10.000 Ft.
6. levarosbukta (válaszként erre: 3. - Fenevigye)
jún. 1. 16:10
Meg ha késik se, ha késik mindenki késik.
5. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 1. 16:10
Céges járat, addig is pihensz oda-vissza.
4. 55Judit (válaszként erre: 2. - ~ Luna ~)
jún. 1. 16:07
Ha egyáltalán vannak egyéb juttatások főleg így többesszámban. A munka jellege számíthat. Bár a fizikai munka általában: még többet, még jobban, ne beszélgess, ne nézz félre! Ne legyen igazam, de én csak ilyet ismerek ettől még lehet jobb. A céges járatot jobban preferálnám.
3. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 1. 16:06
Akkor a céges járattal jársz jobban. Neked nem kerül pénzbe, nem kell vezetned, esetleges baleset esetén, nem lehet téged hibáztatni érte. Első gondolatom.
2. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 1. 16:04
Én figyelembe venném, hogy számomra melyik utazási forma a megfelelőbb, és a munka jellegét is, mi a feladat, milyen a társaság, és az egyéb juttatásokat is.
jún. 1. 15:55
Mindkettő gyári munka 4 órás kelés, utaznom kell mert vidéken van. Az egyik saját utazás, a másiknál céges járat vinne-hozna. Csak hónap közepétől tudok elhelyezkedni, és most döntenem kell melyiket válasszam. Egyforma a fizetés napi 4 óra a GYOD mellett nem lehet többet dolgozni. A távolság is egyforma, mindkettő fizikai munka.
További ajánlott fórumok:
- Melyiket válasszam? Férj? Szerető? Új kapcsolat?
- Fogamzásgátlók – melyiket válasszam?
- A 2 srác közül melyiket válasszam?
- Táncszőnyeg ajándék - melyiket válasszam és hol vegyem?
- Informatikából ECDL vizsgával vagy érettségivel érek többet? Nem tudok dönteni melyiket válasszam!
- Melyiket válasszam? Frontline spot on vagy combo spot on?