Nem okozhat ez gondot? (beszélgetés)
Az jó, ha nincs panaszod, de azért az összehúzódások miatt, mert vannak orgazmus közben, vigyáznék, ennél azért jobban. Tényleg irreális a napi többszöri.
Ikerterhesen a második trimeszter végéig én is majd szétcsattantam a hormonoktól de észnél kell lenni.
Ha zavar miért nem mész magán orvoshoz vagy miért nem fogadsz meg orvost?
Vagy szereted, hogy a sz@r is keserű?
Már nem azért de amit Facebookon az emberek művelnek, ráadásul vállalva arcukat, nevüket. Szerintem az S gyász...
Én még olyan alpári módon embereket megnyilvánulni nem láttam mint a magyarok a FB-n.
De akkor miért nem ott kérdezed? Bizonyára rákapnak a témára...
Feküdtem már kórházban, be voltam sz@rva műtét előtt. A szobatársam műtét után volt és első kérdése az orvostól az volt, hogy "doktor úr mikor szabad szexelni". 😂
Szóval nyugodtan...
Abszólut nem,betartom a szabályokat.
Elszomorít az itteniek bántása,degradálása.
Tudtam hogy oltani fognak.
Facebookon egy ilyen poszt mindennapos,és érdekes ott nem ilyen megnyilvanulások vannak.
Kedves FI!
Miért vagy agresszív?
Viccen kivül,most komolyan.
Tegyük fel hogy nem vagyok troll.
Egy Sztk-s orvossal ilyenekről fogok tudni dumálni,mellette két asszisztens,és csak hallgatnak szelíden mikor alig várják hogy kib@szanak a rendelőből,mikor ígyis pofát vágva vizsgáltak.
Ezt írtad: "Nincs orvosom(nem is lesz),ezért kérdezek itt."
Amit nem írsz le arról nem tudunk.
Akkor a köv orvosi vizsgálaton tudsz kérdezni.
Mikorra várod a babát?
Egyébként amit nem tilos azt szabad. Ha nem érzel összehúzódásokat utána akkor ok. Ami gondot okozhat esetleg, hogy ilyenkor fertőzésre hajlamosabb az ember.
Nem mondtam, hogy hülye vagy. Téged idéztelek.
Téged bántott valaki?
Megjött az egyik savazó.
Nyugi nem sokára törlik miattatok.
Nem vagyok hülye.
Ez az oldal sajnos több sebből vérzik,nagyon sajnálom akit itt érnek bántalmazások.
Ugyan,hagyjuk már.
Itt helyben évek óta nincs védőnő,egy viszi az egész kertvárost.
Pont lesz@r mindent,gyorsan-gyorsan legyünk túl rajta.
Korona gyanús volt a lányom/szerencsere negatív lett a tesztje/ a védőnő közölte:
-Na ez pont jó magának,mert ez egy orosz rulett,vagy meghalnak mindketten a babával vagy nagy szerencse kell hozzá és lehet hogy nem.
Miről beszélünk?
Csak ha muszáj,akkor megyek.
De az kb 2 perc,mert mint írtam mint a furószalag.
Nem savazott itt téged senki. De te valószínűleg trollkodni jöttél ide.
Nemrég írtad, hogy utánanéztél a témának.
"Egyébként google a barátom,csak pozitivat irnak a dologról.
Nem vagyok hülye ott már rákerestem."
Akkor megnyugodhatsz, hiszen állításod szerint nem vagy hülye, megokosodtál. Akkor maszturbálj kedvedre, hiszen felvilágosodtál. Megkaptad a kérdést a válaszodra. Akkor mégis itt miért firtatod újra a témát?
Mondjuk ha rendes válaszokat szeretnél te is megfogalmazhattad volna másképpen és adhattál volna több információt. Ha valóban terhes vagy és igazat mondasz akkor leírtad volna pl, hogy hol jársz a terhességben, mert az sem mindegy.
Kérdeztem, hogy védőnőhöz jársz-e, mert ha itt nem kapsz választ neki (elvileg) mindent elmondhatsz. De te inkább válaszoltál a "savazásokra".
Hát persze :)
Amikor mást savazni kell megjelentek😂
Olvass figyelmesebben!
"(mondjuk ebben lehet, hogy van egy kis igazságod és talán jól teszed, de kimondani nem merem egyértelműen)"
Ugyanúgy elfog látni az ügyeletes orvos és a szülésnő mintha vagyonokat fizetnél és tömnéd az amúgy is ma már jól kereső orvosok zsebét.
Van még kérdésed felém?:)
Miért gond hogy nincs orvosom?
Ne viccelj.
Én elmegyek dolgozni,valaki meg plusszba tömje a zsebemet azért a munkáért amit amúgyis elvégzek?
Egyébként google a barátom,csak pozitivat irnak a dologról.
Nem vagyok hülye ott már rákerestem.
Nem az. Ez az őszinte véleményem. Megkérdezted, miért, én leírtam. Tehát válaszoltam a hozzám feltett kérdésedre. Az miért is terelés?
De itt ki is szállok. Esetleg konkrétan babás, babátváró fórumban tedd fel a kérdést. Ott könnyebben akadhat olyan, aki hasonló cipőben jár,és hamarabb kaphatsz választ.
További ajánlott fórumok:
- A macskakarmolás okozhat gondot 1,5 éves gyermeknél?
- Gondot okozhat ez a kapcsolatunkban?
- Szülésnél okozhat-e gondot a Streptococcus Agalactiae nevű baktérium?
- Nőgyógyászati küret még nem szült nőknél, előtágítás nélkül okozhat gondot a későbbiekben?
- Van egy édes törpe uszkárom, terhes vagyok. Okozhat valami gondot a kutya?
- Nyitva hagyott foggyökércsatorna milyen gondot okozhat?